folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kimliğimi Kaybettim, Pazar Günü Sınav Var

Kimliğimi Kaybettim, Pazar Günü Sınav Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek

Arkadaşlar, kimliğimi kaybettim. Pazar günü ise YGS var. Kimlik olmadan alma şansları yok mu?

Önerileriniz var mı? Acil!!!!!

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek

ontedi bunu yazdı:
    -----------------------------

Arkadaşlar, kimliğimi kaybettim. Pazar günü ise YGS var. Kimlik olmadan alma şansları yok mu?

ehliyetin warsa kabul ediliyor diye biliyorum.

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

pasaport varsa o da olur hocam

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

Adaylar sınava; SINAVA GİRİŞ BELGESİ ve NÜFUS CÜZDANI veya PASAPORTLARI ile kabul edilecektir. Bunların dışında bir belge kesinlikle kabul edilmeyecektir. Kimlik belgesi olarak nüfus cüzdanını veya pasaportunu yanında bulundurmayan aday, gerekçesi ne olursa olsun sınava alınmayacak; sınava alınsa bile sınavı geçersiz sayılacaktır.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek

Pasaport ve ehliyet yok maalesef.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Yarın git çıkart

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

nights_judge bunu yazdı:

ontedi bunu yazdı:

ehliyetin warsa kabul ediliyor diye biliyorum.

4. Sınava girerken bu belge ile birlikte fotoğraflı ve onaylı özel kimlik belgenizi (Sadece nüfus cüzdanı veya pasaport özel kimlik belgesi olarak kabul edilecektir.) yanınızda bulundurunuz. Nüfus cüzdanında T.C. Kimlik Numarası ve Fotoğraf bulunması zorunludur. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

Hocam sınava hiçbirşey yokmuş gibi git zaten içeri girerken kimlik istemiyorlar sınavın başlamasına  5/10 dk kala istiyorlar. Sende o zaman at elini cebine kimliğim yok diye sanki yeni farkediyormuşçasına çok feci şaşır birazda dramatize et ve şöyle de : Onca ay çalıştım şimdi ben sınava giremiyecekmiyim... Zaten olay bitmiştir hocaların bütün duygularıyla oynayıp fena halde perişan ettin onları ve sınava gireceksin çıkmayacaksın. 

🥒
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GICIKCAN
    GICIKCAN's avatar
    Erkek

griffin bunu yazdı:
    Yarın git çıkart

yarın nerde çıkartacak ? yarın cumartesi hoca

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

griffin bunu yazdı:
    Yarın git çıkart

ciddi olamazsın hafta sonu yaf :D

🥒
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GICIKCAN
    GICIKCAN's avatar
    Erkek

tahref156 bunu yazdı:

Hocam sınava hiçbirşey yokmuş gibi git zaten içeri girerken kimlik istemiyorlar sınavın başlamasına  5/10 dk kala istiyorlar. Sende o zaman at elini cebine kimliğim yok diye sanki yeni farkediyormuşçasına çok feci şaşır birazda dramatize et ve şöyle de : Onca ay çalıştım şimdi ben sınava giremiyecekmiyim... Zaten olay bitmiştir hocaların bütün duygularıyla oynayıp fena halde perişan ettin onları ve sınava gireceksin çıkmayacaksın. 

şu sınav çalıntı olayları yüzünden yemezler gibi ama denemek lazım hadi onu geçtik diyelim sınıfta sormayacaklar mı :(

Toplam Hit: 7534 Toplam Mesaj: 42