Kimliğimi Kaybettim, Pazar Günü Sınav Var
-
Arkadaşlar, kimliğimi kaybettim. Pazar günü ise YGS var. Kimlik olmadan alma şansları yok mu?
Önerileriniz var mı? Acil!!!!!
-
ontedi bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar, kimliğimi kaybettim. Pazar günü ise YGS var. Kimlik olmadan alma şansları yok mu?
-----------------------------ehliyetin warsa kabul ediliyor diye biliyorum.
-
pasaport varsa o da olur hocam
-
Adaylar sınava; SINAVA GİRİŞ BELGESİ ve NÜFUS CÜZDANI veya PASAPORTLARI ile kabul edilecektir. Bunların dışında bir belge kesinlikle kabul edilmeyecektir. Kimlik belgesi olarak nüfus cüzdanını veya pasaportunu yanında bulundurmayan aday, gerekçesi ne olursa olsun sınava alınmayacak; sınava alınsa bile sınavı geçersiz sayılacaktır.
-
Pasaport ve ehliyet yok maalesef.
-
Yarın git çıkart
-
nights_judge bunu yazdı:
ontedi bunu yazdı:
-----------------------------ehliyetin warsa kabul ediliyor diye biliyorum.
-----------------------------4. Sınava girerken bu belge ile birlikte fotoğraflı ve onaylı özel kimlik belgenizi (Sadece nüfus cüzdanı veya pasaport özel kimlik belgesi olarak kabul edilecektir.) yanınızda bulundurunuz. Nüfus cüzdanında T.C. Kimlik Numarası ve Fotoğraf bulunması zorunludur.
-
Hocam sınava hiçbirşey yokmuş gibi git zaten içeri girerken kimlik istemiyorlar sınavın başlamasına 5/10 dk kala istiyorlar. Sende o zaman at elini cebine kimliğim yok diye sanki yeni farkediyormuşçasına çok feci şaşır birazda dramatize et ve şöyle de : Onca ay çalıştım şimdi ben sınava giremiyecekmiyim... Zaten olay bitmiştir hocaların bütün duygularıyla oynayıp fena halde perişan ettin onları ve sınava gireceksin çıkmayacaksın.
-
griffin bunu yazdı:
Yarın git çıkart
-----------------------------yarın nerde çıkartacak ? yarın cumartesi hoca
-
griffin bunu yazdı:
Yarın git çıkart
-----------------------------ciddi olamazsın hafta sonu yaf :D
-
tahref156 bunu yazdı:
Hocam sınava hiçbirşey yokmuş gibi git zaten içeri girerken kimlik istemiyorlar sınavın başlamasına 5/10 dk kala istiyorlar. Sende o zaman at elini cebine kimliğim yok diye sanki yeni farkediyormuşçasına çok feci şaşır birazda dramatize et ve şöyle de : Onca ay çalıştım şimdi ben sınava giremiyecekmiyim... Zaten olay bitmiştir hocaların bütün duygularıyla oynayıp fena halde perişan ettin onları ve sınava gireceksin çıkmayacaksın.
-----------------------------şu sınav çalıntı olayları yüzünden yemezler gibi ama denemek lazım hadi onu geçtik diyelim sınıfta sormayacaklar mı :(