folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Kimsenin Çözemediği Bilgisayar Arızası (Allah Rızası İçin Yardım)

Kimsenin Çözemediği Bilgisayar Arızası (Allah Rızası İçin Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

Hocalar 1 aydır çektiğimi bi ben bi Allah biliyor.  bilgisayarımda birden bire meydana gelen sorunu ve durumu özetleywyim. Bilgisayarı açıyorum kini zaman sıkıntısız başlıyor ve oyuna giriyorum 20 dalka oyun oynadığımda bilgisayarım donmaya başlıyor oyundan çıkaam bile fareti oynatınca bi ilerliyor bi donuyor, firefox açılmıyor giremiyorum internete fakar torente baktığımda sorunsuz up yapılıyor

bilgisayarı memtest e tabi tuttum sorun çıkmadı işlemci restini açınca bilgisayar tam yükte oldu ve aynı şekilde dondu donmaktan kastik takılıyor ama aralıksız fakat test sonucu enteresan şekilde temiz çıktı. bilgisayarcıya götürdüm bilgisayarı adam bakmadan direk ekran kartı bozulmuştur dedi bende bilgisayarı vatan bilgisayara gönderdim onlarda ekran kartı bozuk dedi garantisi dolan 580 ı göndermek yerine R9 290 ekean kartı ve daha büyük bir kasa aldım ısınma sorunu oluyor olabilir diye bilgisayarı aldım 1800 lira ödedim eve geldim sorun aynı şekilde devam ediyor bilgisayar ya düzgün a,çılmıyor internete giremiyorum oyun açılmıyor takılıyor yada uzun süre sonra oluşuyor

bilgisayarı aldım farklı bir bilgisayarcıya götürdüm abi arıza tespit  ne ladar dedim 20 lira dedi 40 versim iki katı test yaptı fakar bilgisayarda arıza bulamadığını söyledi test ettim orada düzgün çalışıyor adam evinde topraklama yoksa yapıyordur dedi eve topraklama hattı çektirdim 200 de oraya gitti fakat bilgisayar aynı soruna devam etti elektirikciyi çağırdım eve eleltirik düşük voltajda geliyordur dedi  enerjisa geldi inceleme yaptı akım düzgün sorun varsa evim elektirik hattında gevşeme vardır dedi elektirikçiyi tekrar çağırdım bilgisayar takıldığı sırada voltojı ölçtü fakat voltaj normaldi

bi ümit belki güç kablosu bozktur dedim yeni güç kablosu aldım 2 gün bilgisayaradüzgün girdim oyunlarda takılma donma olmadı sevindim adak adamıştım yerine getirdim fakat bilgisayar bugün yine çalışmıyor

bunu çözse çözse tbt deki hocalar çözer 2100 lira haybeye para verdim fakat sorunu halada çözemedim

bilgisayarın içi tozluydu fakat temizlettim işlemciye macun çekildi vatanbilgisayarda son olaral bugün pyuna girdiğimde donunca bilgisayardanda ses çıkarmayı başladı 

Allah rızası yardım edin müridler

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek

hdd değiş. Ya da power değiş

Roark tarafından 28/Haz/14 22:13 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    d3lete
    d3lete's avatar
    Erkek

Hocam powerının markasını modelını yazarmısın bi

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek
    d3lete bunu yazdı

Hocam powerının markasını modelını yazarmısın bi

hocam 912haf  kasasının içindeki powerdı şuan 942 ye taktım hocam

750 wat hocam

yalnizturk tarafından 28/Haz/14 22:20 tarihinde düzenlenmiştir

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hoca şunların karşılıklarını yaz hele

Hdd normal mi yoksa ssd mi ?

İşletim sistemi ne ? 32 mi 64 mü

Ankarat 32 64 ?

power dan hdd ye giden power kablosu 2 kafalı oluyor . Genelde birini cd sürücüye diğerinide hdd ye takarlar birde onu kontrol et eğer öyleyse cd sürücününkini çıkar hdd ye powerdan tek kablo gitsin (anlamadıysan yaz )

küfrederiz villalara kulübeden
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek
    Maddox bunu yazdı

hocam sadece 180 liram kaldı power 450 lira hdd 200 artık nokta atışı yapmam lazım powerdan şüphelendim fakat nasıl kesinleştirebiliriz

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek
    ersn bunu yazdı

Hoca şunların karşılıklarını yaz hele

Hdd normal mi yoksa ssd mi ?

İşletim sistemi ne ? 32 mi 64 mü

Ankarat 32 64 ?

power dan hdd ye giden power kablosu 2 kafalı oluyor . Genelde birini cd sürücüye diğerinide hdd ye takarlar birde onu kontrol et eğer öyleyse cd sürücününkini çıkar hdd ye powerdan tek kablo gitsin (anlamadıysan yaz )

hocam sorun birden oldu kabloyu farklı takmaktan olabilirmiki dokunmamıştım sistem

İ7 2700k

anakart asus deluxe z68

ekran kartı asus r9 290

ram 4*4 16 gb gskill 1866 mhz

ssd corsair 60 gb kırmızı olan model

hdd seagate 1 tb baracuda diye biliyorum

işletim sistemi win 7 ultimate 64 bit

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek
    yalnizturk bunu yazdı
    Maddox bunu yazdı

hocam sadece 180 liram kaldı power 450 lira hdd 200 artık nokta atışı yapmam lazım powerdan şüphelendim fakat nasıl kesinleştirebiliriz

Ben şöyle yap derim bi arkadasından emanet hdd al , senin pc'de dene bi oyun kur baktın o sorun yasamıyorsun , hdd degis. Ama sorun devam ediyorsa power.

Roark tarafından 28/Haz/14 22:32 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

son olarak 180 liraya bir cami hocası bulup evi bir okut hocam :D 

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek
    Maddox bunu yazdı
    yalnizturk bunu yazdı
    Maddox bunu yazdı

Ben şöyle yap derim bi arkadasından emanet hdd al , senin pc'de dene bi oyun kur baktın o sorun yasamıyorsun , hdd degis. Ama sorun devam ediyorsa power.

masaüstü bilgisayarı olan yok hpcaö çevrede tanıdığım malesef bazen bilgisayarı açtığımdada oluyor sistem ssd ye kurulu hdd den bişey açmıyorum yani o zamanda olabilir mi hocam

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek
    mRBerkay bunu yazdı

son olarak 180 liraya bir cami hocası bulup evi bir okut hocam :D 

bugünde buz dolabı bozuldu hocam ramazanın ortasında dolapaız kaldım olabilir :D 

Toplam Hit: 14900 Toplam Mesaj: 149