Kindle Kullanan Var Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Gözlerim kötü o yüzden kitapları elektronik ortamda okuyamıyorum. Sulanıyor, sapıtıyor. Gözlük yada gözlüksüz fark etmez. Zaten sevmiyorumda.

Normalde Kindle olayına sıcak bakmıyordum. Yani altı üstü bi kitap okuyucu için 300-400 lira mı verilir diye. Fakat birinde gördüm ; e-ink mi ne o teknoloji var. Resmen kitap gibi.

Kitabı o şekilde okumayı çok sevmerim. Alıp elime okurum. Kindle 'da aynı olayı hissedebileceğimi düşünüyorum.

http://bilgisayar.gittigidiyor.com/e-kitap-okuyucu-ve-aksesuar/e-kitap-okuyucu?m=amazon_kindle&s-m=amazon_kindle&gclid=CMSH8sfHjrUCFcNV3god6UoAOg&keyword=kindle&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0

Burada fiyatlar varda ; Kindle konusunda hiçbir fikrim yok.

Kullanan, etrafında kullanmış birileri olan ; fikri, ilgisi olanlar var mı ???

Kindle nedir ? Yenilir mi içilir mi ???

edit :

Merak ettiklerim ;

- amazondan ingilzice kitpaları direkt yüklüyoruz. Türkiye'de böyle bir şey var mı ? D&R'da falan ?

- VArsa , Türkiye'de dergiler falan var mı yoksa sadece kitap üzerine mi ?

- Bir kaç yerde yanlış hatırlamıyorsam site mite ile ilgili birşey diyorlardı ; webde takılabiliyor musun ? 

- başka ne özellikleri var? 

2. edit :

iPhone var fakat iPad'i seviyorum. Daha çok dergi ve kitap olayı ile iligli seviyorum çünkü büyük ekrandan herşey daha net.

Kindle ve iPad Mini arasında kaldım bu yüzden söyleyecekleriniz değerlendirmede yardımcı olacak.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek

ünideki hocam kullanıyordu. baya hoşuna gitmişti. ayrıntıları bilmiyorum

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YeniHarman
    YeniHarman's avatar
    Erkek

E-mürekkep gözü yormuyormuş, sarjı bir aya kadar gidiyor vs. Bazı cihazlar ses kaydı, müzik dinleme, internet bağlantısı, not alma vs. destekliyor. Kindle ile hemen hemen aynı fiyat. Eğer renkli ekrandan vazgeçebilecekseniz (renkli olanları da var) ve hedef sadece kitap okumaksa e-kitap okuyucu iyidir. Benim de hayalim bir tane edinmek.

Cihazı almaya karar verdiyseniz drm durumlarını, desteklenen e-kitap formatlarını iyice araştırın derim. 

1-1,5 senedir internet üzerinden e-kitap satışı yapılabiliyor diye biliyorum yerli firmalardan.

Olaylara karışmayın!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

3 aydir kullaniyorum, gayet memnunum. kitaptaki zevki vermiyor ama gozu de gercekten yormuyor.

bende ipad new de var, ikisi de guzel, ikisi de parasinin degeri ediyor. 

ama ipad hem bilgisayar hem kindle iken, kindle sadece kitap okumak icin tasarlanmis. Dolayisiyla ipadde kitap okumak 4. veya 5.planda falanken, kindle kitap okutuyor. Cunku eline aldiginda dur biraz da internette takilayim diyemiyorsun.

All I need is a possibility.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

çizik atalım bakalım, benim de kanıma girdiniz.

alacağınız / aldığınız modelleri yazarsanız süper olur.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    mizahi bunu yazdı

3 aydir kullaniyorum, gayet memnunum. kitaptaki zevki vermiyor ama gozu de gercekten yormuyor.

bende ipad new de var, ikisi de guzel, ikisi de parasinin degeri ediyor. 

ama ipad hem bilgisayar hem kindle iken, kindle sadece kitap okumak icin tasarlanmis. Dolayisiyla ipadde kitap okumak 4. veya 5.planda falanken, kindle kitap okutuyor. Cunku eline aldiginda dur biraz da internette takilayim diyemiyorsun.

Hocam iPad mini almayı düşünüyorum ve nedeni kitap. Ayda en az 3-4 kitap okuyorum. Oradan oraya taşımak işkence. iPad'i biraz onun çin istedim ama kindle tarzı araçlar gözleri yormayordur diyede düşündüm.

Kindle'ın başka ne tarz özellikleri var ? El yazısı ile nottur şudur budur var mı ? 

Çünkü derslere giderken yardımcı olaiblir.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

Yok kardesim benimkinde el yazisi not alma falan yok. Zaten cok ozellikli olmasindan kacinmislar ki, hem sarji daha fazla gitsin, hem de kisiyi ozelliklere bogup asil amactan saptirmasin.

Sifre koyabiliyorsun, kitap indirmek icin internete baglanabiliyorsun, usb cikisi var bilgisayara baglayabiliyorsun. Bildigin tepegoz mantigiyla beyaz ekrana yansitiyor yazilari, sayfa degisirken goruntu gidiyor gibi oluyor. 

Dedigim gibi cok teknoloji harikasi bisey beklememek lazim, nihayetinde o turlu olursa amacindan uzaklasmis oluyor. Cok da hafif bu arada.

All I need is a possibility.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek

1 yıldır felan kindle kullanıyorum inanılmaz memnunum.

Eğer kindle 3g veya 4g alırsan sadece ingilizce kitap ve derği okuyabilirsin eğer pdf,epub formatında Türkçe kitap bulabilirsen onlarıda okuyabilirsin.

Eğer Fire alırsan onlar mantık olarak tablete daha yakınlar mp3 playler,movie player ve internet browserla geliyorlar. Açıkcası ben tablet çok seven kullanan biri olmadığım için 3g aldım çokta rahatım

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    braveheart
    braveheart's avatar
    Erkek

Bende de reeder var ilk çıktığında almıştım. Tavsiyem markadan ziyade e-link ekranlı birşey al. Mesela kindle.(Önce göz sağlığı açısından sonra pil tüketimi açısından) idefix ve dr kitapları epub formatında, kindle en son desteklemiyordu bu formatı. Yasal e-kitap türkiye piyasası gelişmediğinden bu çok ta sorun değil. İnternetten birsürü ücretsiz kitap bulup onları kindle ile okuyabilirsin. 

İdeal zamanı beklemeyin, çünkü asla gelmeyecek.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek

Kitap okuyacaksan Kindle en iyi tercih çünkü e-ink olayı hakkaten olması gerektiği gibi.

Kindle Fire dan uzak dur, onda e-ink yok bildiğin çakma android tabletler gibi birşey, iPad ondan kat kat daha iyidir, ama kitap okuma konusunda da e-ink ekranlı kindle ipadden bile daha iyi bir seçim rahatlık bakımından.

Ehl-i Byte
Toplam Hit: 1936 Toplam Mesaj: 13