folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kiraci Çikarmak

Kiraci Çikarmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeTaL
    PeTaL's avatar
    Dişi
    ya ilk önce polise haber verin onlar yardımcı oluyor eger olay cozulmezse dava acılıyor ama hakim sizi haklı bulsa bile tr de kiracılara cesitli haklar tanınıyor zor durumda bırakmamak adına sonucta kazandıgınız taktirde masrafları da karsı taraf odemek durumunda kalıyor

rüyaları gerceklestirmenin en guzel yolu uyanmaktır
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickhel
    nickhel's avatar
    Erkek
    yeni kira sistemine göre kiracı sanki evin tapusunu elinde tutuyomuş gibi bi sistem var.bilmiyorum ne denli geçerlidir bu sistem ama eski usul oğlum evlenecek çıkın gibi kiracı çıkarma deyimleri sona eriyomuş.artık uygulanırmı uygulanmazmı bilmem.oturup konuşmak varken kavga etmek onları daha inatçı kılar yinede siz bilirsiniz.çıkmaları biraz zor görünüyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek
    aynı durum bizdede var ama mahkeme işleri çok uzun sürüyo.En az 1 sene sürer
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi
    iyi bakalim bi daha kiraya ev vermek yok :|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    çok basit. bu tür işkencelere dayanmak istemiyorsanız korkutacaksınız. mahmeke meselesi 2 yıl sürüyor

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kara_Mc
    Kara_Mc's avatar
    Erkek

http://www.ntvmsnbc.com/news/177966.asp

istersen bir bak... 

OĞLU GELECEK DİYE EVDEN ÇIKARDI...
           Evsahibim beni oğlu gelecek diye evden çıkardı. Sonra evi oğlunun üzerine geçirdi. Ama sonra tekrar kendi üzerine alarak başka birine kiraya verdi. Bu durumda haklarım neler?

Turgut Öz: Gayrımenkul kiraları kanunu, kişinin kendisi, çocukları veya birlikte yaşadığı eşin ihtiyacı sebebiyle her zaman kiracısını çıkartabileceğini söylüyor. Dava açmasına göre, o kira döneminin sonunda çıkartabilecekti eskiden. Şimdi davanın sonunda da hemen çıkartılabiliyor. Kabul ediyor. Bu bakımdan ev sahibinin yaptığı, oğlunun üzerine geçirmek yerine, oğlumun ihtiyacı var diye de çıkartabilir. Oğlunun üzerine geçirip de benim ihtiyacım var diye çıkartmasının fazla bir anlamı yok. Ayrıca oğlu, kira sözleşmesini yeni malik olarak devralmış da olacak.

Oğlu gelip oturmazsa, o zaman başkasına kiraya verirse, beni niye çıkarttın diyemez miyim?

Turgut Öz: Herkesi uyaralım. Gayrımenkul kiraları hakkındaki kanun, bunun istismar edilmesine ağır cezalarla bir set çekiyor. Diyor ki, ihtiyaç sebebiyle, kendisinin, eşinin veya oğlunun, ayrıca inşaat yapacağım, tamirat yapacağım diye kiracıyı tahliye etmişseniz üç sene boyunca bunu başkasına kiraya veremezsiniz. Verirseniz, altı aydan bir yıla kadar hapis cezası var. Ayrıca çıkartılan kiracının ödediği son kira üzerinden üç yıllık kira tutarında ceza ödemek zorunda kalır. Çok ağır bir yaptırımı vardır. Ama kendi ihtiyaç talebi üzerine kiracı kendi isteği ve rızasıyla çıkmışsa bu cezalar, bu yaptırımlar yok. Israr edip, ben sana inanmıyorum, kalıyorum diyen kiracıya dava açıp da, dava dahiliyle karar alarak çıkartmışsak, bu yaptırımlar var. Bu da geliştirilmiştir. İyi niyetle kiracı çıkarsa, bu cezalar yok. Sonuna kadar direnip de mahkemeye çıkartılırsa, kiracıya ceza var...

Kahpe Dostun Olacağına Delikanlı Düşmanın Olsun....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Armigerovs
    Armigerovs's avatar
    Erkek

kiraciyi korumak anlamında hazırlanmıs yasalarda var tabi önceden haber vermen gerekiyo cıkarmak icin 1-2 ay önceden sanırm.hea adam çamurluk yapıosa 2 ihtimal var

1.si midyatlinin yöntemi ; sık kafasına gitsin.

2.si git polise şikayetli ol çifkeflik edio diye gözü korkarsa cıkar gider korkmassada mahkemeye delilleri verirsin kolayca sie eder heralde  

Lay lay lay lay lay OOOOOOOOOOOO Türkiiiiiiiiyeeeeeee/CELEBRATE ORGINALITY
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efrasyap
    efrasyap's avatar
    Erkek
    karşılıklı ,münkünse yüzyüze, mütevazi bir görüşme ile halledersiniz yoksa bu topragın insanı inatcıdır...mahkemelerinde kısa zamanda neticelendigi pek az rastlanan bir vaka..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kantar31
    kantar31's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

güzelce izah edin çıksın,şayet hala çıkmıyorsa tehdit edin o zaman çıkıyorlar tecrübe ile sabit:|

yahut elektiriği suyu gazı kestirin

uzun bi süre daha yokum ehtiyarlar... iade-i yorum yapamadıysam kusura bakmayın
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    keyx
    keyx's avatar
    Erkek

walla sen kalk gel türkiyey kiracınızdan özür dile al bi yemege cıkar birazda içir agla sızla sana yeni ev bulalım de ben bir kaç kiranı vericem de. :) buldugu evin  ilk kirasını ödeee. heç urasma mahkemeyle falan. :)

en son sölersin sülük gibi kiracıydın a.q dee  az elini cebine at :):)

Toplam Hit: 3960 Toplam Mesaj: 24