Kiraciyla İlgili Yardim
-
merhaba arkadaslar, bir sorunum var kafami cok kurcaliyor yardim ederseniz cok ii olcak.
olay su;
simdi ev var Ankarada. 2007 yili temmuz ayinda baslamak uzere kiraci ile sozlu olarak odeyecegi miktarda anlastik ve oturmaya devam etti. Ne yazik ki, sozunde durmadi ve kasim ayinin kirasini yatirmadi. Nicin yatirmadigini sordugumda "yatirmiyorum, var mi diyecegin" diye efelend. Mahkemeye versen bile bir yil surer o zamana kadar da bedeva otururum dedi.
Olay su ki iletisimi adamla saglamak cok zor. Yurt disinda yasiyorum. Gelip gitmem imkansiz gibi. O da bunu bildigi icin her turlu serefsizligi yapiyor. Simdi benim bu adami tahliye edip evden cikarmam icin ne yapmam lazim? Akillica bir fikir verin lutfen.
simdiden cok saolun...
-
hoca mahkeme sonuçlanınca haklı çıkarsın kirayıda haciz maciz alırsın ama başın ağrı iş sonuçlanana kadar... adamı
sindir çıkart evden işe yarar tecrübe ile sabittir... birilerini araya sok hafiften t*şşaklı tipler olsun tehditti ricaydı darptı vs
gibi yolları kullan... eğer adam hukuk yol yordam dinleyen adam olsa zaten böyle yapmaz bide sözlü derken nası sözlü
adam resmi olarak kiracın görünmesi lazım dava için oda var
-
tasakki tipler bile kira parasina bu isi yapmazlar.gitmedigin koy senin degildir diye bi soz var.adam seni bi yaz sallasa butun sene sallamis olursun.mahkemeye bi gelmese 3-4 ay bi dosyami incelemek istiyorum dese bi 3-4 ay daha avukat tumak istiyorum dese bi 3-4 ay daha tutar mahkeme sonunlanincada devlet sana 6 ay sure verir.adam mahkemeye der ev bulunca cikacam diye.6 ay suresi var.devlet kiracilara boyle hak veriyor.sosyal konutlar saglayamadigi icin.sen o evi sat gitsin
-
Aklıma 2 çare geldi..
1.si evvela hukuki yolu dene,evimiz zorla zaptediyor diyerek polise haber et, ver bir vekalet aukat uğrassın zaten o çok sürmez seni yemeye çalışmış hırbo:D en fazla 3 ay bilemedin 5.. üstelik mahkeme masraflarınıda ondan çıkarabilirsin biraz akıllı bi avukatla anlaş,tazminat bile alırsın :D
2.si sağlam 2 adam bul,azcık ellerine para ver,2-3 gece rahatsız etsinler kıstırsınlar azcık hırpalasınlar hatta... Belki o bu sefer haklı duruma düşer ama başka sebepden diye tuttuğun adamlara tembihlersen başın ağrımaz,bıcaklama,ağır darp olmadığı sürece kimsenin başı ağrımaz...
Kolay gelsin hadi... -
jerry; Yol paramı,yiyeceğimi , içeceğimi, yatıp, kalkmamı karşıla; Sorunu2nu Halledeyim...
Gider Ankara'da Adamın Gırtlağını Birazcık Sıkarım....
Seni Arar Paşa, Paşa Evden Çıkacağini Söyler...
PM At Yeter...
-
saolun arkadaslar, darp kavga vsvs konularina girmek hic ama hic istemiyorum. adamin iki tane cocugu var parasi batsin karisini, colugunu cocugunu zor durumda birakmak istemiyorum, adam dayaklik o baska. benim istedigim hukiki yolu ogrenmekti...
-
C_e_Z_a bunu yazdı:
-----------------------------
Aklıma 2 çare geldi..
1.si evvela hukuki yolu dene,evimiz zorla zaptediyor diyerek polise haber et, ver bir vekalet aukat uğrassın zaten o çok sürmez seni yemeye çalışmış hırbo:D en fazla 3 ay bilemedin 5.. üstelik mahkeme masraflarınıda ondan çıkarabilirsin biraz akıllı bi avukatla anlaş,tazminat bile alırsın :D
2.si sağlam 2 adam bul,azcık ellerine para ver,2-3 gece rahatsız etsinler kıstırsınlar azcık hırpalasınlar hatta... Belki o bu sefer haklı duruma düşer ama başka sebepden diye tuttuğun adamlara tembihlersen başın ağrımaz,bıcaklama,ağır darp olmadığı sürece kimsenin başı ağrımaz...
Kolay gelsin hadi...
1. yolu tuttum ben. madem resmi olarak kiracın gözükmüyor. direk polise şikayet et.yurtdışındaydım evime taşınmış çıkmıyo. bitti.
-
Ev Ankara'da nerede?
Bana yakınsa bir ziyaretine gidebiliriz :Dhukuk mukuk yalan hoca sonuna kadar mokoko
-
bu tip durumlarda yapılması gereken şey şudur evin elektrigini kestiriyorsunuz siz olmadan kimse baglatamıyor geriye
-
jerry bunu yazdı:
saolun arkadaslar, darp kavga vsvs konularina girmek hic ama hic istemiyorum. adamin iki tane cocugu var parasi batsin karisini, colugunu cocugunu zor durumda birakmak istemiyorum, adam dayaklik o baska. benim istedigim hukiki yolu ogrenmekti...
-----------------------------zor durumda bırakmak istemiyorsan bırakacaksın oturacaklar ozaman :)
hukuk senden yana sözleşme yok bir avukat tut o ilgilensin . ama zannetmeki evime benden habersiz girmiş dersem hemen çıkartırlar diye..o da diyecekki benden para aldı 1 yıl otur dedi sözleşmeye gerek yok bende güvendim oturdum :) zaten ispatıda var sana gönderdiği paranın banka dekontu ispattır .
evini gasp etmiş sayılmaz ve gasp etmemişte zaten ,sen işini sağlama almamışsın bu ders olsun sana.
ama kesin karar evden çabuk bir şekilde tahliye ederler .
-
evin faturalı senın senın ustune ıse.) kapattır hepsini.) olsun bıtsın.) sonrada alıcaksın elin sopayı. senın amkodumun evladı deyıp bır qüzeL kolunu bacagını kırıp bırakıcaksın.) bana şahsen öyle bırsey yapsalar dırekt sopayla ucarak gıderım:D