K.Irakla Masaya Oturucaklarmı?
-
tayyoş (usa ajanı) kuzey ıraktaki piç kuruları ile masaya oturacak mı ? dış işleri bunu yapar mı ?
82 yıl boyunca bu kadar ezildiğimizi görmedim 2003 çuval olayı ve şimdiki k. ıraktaki şerefsizlerle masaya oturma!!
40 bin şehidin kemikleri sızlamıycak mı ? ailelerin ahını almıyacak mı ?
Hani dinciydi tayyip itoliti. Yazıklar olsun. ama halkım çabuk kandırılıyor. bulgura kömüre kanıyor veriyor nedense.
2. kez salak mı olacağız ?
-
%47 ile geldim diye götüm kalkınca ne bok yiyeceğimi şaşırdım ben
-
Vay be bu günleride görücekmiydik.Resmen ben PKK ile baş edemiyorum bana yardım edermisiniz.Bu anlamdamıdır tabikide evet ! yazık yazık şu ölen binlerce şehit yıllarca verilen mücadeleye yazık bir tarafta dünyanın en büyük ordularından TSK bir yanda ise çapulcu takımı.Bizim topraklarımızda gözü olan kişilerle birde anlaşma yapılıyor hayret doğrusu ! ben bu ülkeden artık hiçbirşey beklemem.Kimsenin sesini çıkardığı yok TSK bile birşey demiyor yazık yazık.Tanıdıklarımın dediği gibi ''oku kaç git buralardan bu ülke adam olmaz'' deyimi gerçekten doğruymuş.Ben malesef artık vatandaşlığımdan utanıyorum bu hale düştüğümüz için.Ama bu ülkenin vatandaşıda adam değilmiş herkes uyuyo herkes kendi cebine bakıyo atalarına küfür edip saygısızlık yapıyo.Zaten Atatürke yapılanlar karşısında vatandaşlığımdan soğumuştum şimdi hepten soğudum !
-
(bkz: gotumuze girecek entryler)
-
bu olayı uğur dündar 13martta kocaeli ünivde gece programında bunu söylemişti. gerçekleşirse bu Allah belalarını versin.
edit: inşallah düşündüğüm gibi değildir
-
haksızlık yapmayın .
önceki büyük operasyonlar peşmergelerle birlikte yürütülmüş ve başarı kazanılmıştır .
terörü bitirmek için şimdilik herkesle masaa oturulmalıdır gerekirse ermenistan gerekirse yunanistan gerekirse rum kesimiyle .
köprüyü geçmektir önemli olan.
-
erkan07 bunu yazdı:
-----------------------------haksızlık yapmayın .
önceki büyük operasyonlar peşmergelerle birlikte yürütülmüş ve başarı kazanılmıştır .
terörü bitirmek için şimdilik herkesle masaa oturulmalıdır gerekirse ermenistan gerekirse yunanistan gerekirse rum kesimiyle .
-----------------------------bak dün ne öğrendim bir komutanın ağzından
askerin terörist ateş açmadan ateş açma emri yok
askerin teröristin silahından daha iyi bir silah kullanma şansı yok onlar g3 ile ateş ediyosa bizde o seviyede br silahla ateş etmek zorundayız
askerin tutuklama emri yok
askerin arama emri yok yani teröristle çatıştın adam kaçtı evine girip çıkartamıyosun önce valilikten arama izni almak gerekiyor..
bunların hepsinin altında RTE imzası var..
-
Tayye-ap bey bu aralar suskun konuşmuyo tvlerde yko allah allh...
-
erkan07 bunu yazdı:
-----------------------------
Ne peşmergesi hocam ? Kanuykusunu izle istersen Osman Pamukoğluna operasyona çıkılırken deniliyor peşmerge karakollarından destek alıcaksınız diye fakat operasyona gidiliyo peşmerge karakolundan bizimkilere ateş açılıyor ve içerde pkklılar var.Bunun dışında bizim doğu bölgemizi kendi sınırları gibi gösteren peşmerge denilen heriflerle aynı operasyonlarda yer alıyoruz buda işin bir diğer tarafı.Ermenistan,Yunanistan,Rus Kesimi ile masaya oturmaktan bahsetmişsin sence öyle birşey yaparlarmı ? yıllardan beridir bir çoğunun gözü bu ülke topraklarında sence onlar bizim yararımıza bişey yaparlarmı ? yıllardan beridir teröre destek veren örgüt kamplarını ülkesinin içinde barındıran kişiler bizle dostlukmu kurucak ? çünkü hala bir kesim tarihten ders almadı almamayada devam ediyor.Köprü böyle geçilmez.Ancak uçuruma düşersin hiç merak etme.
-
yascakucuk bunu yazdı:
erkan07 bunu yazdı:
-----------------------------bak dün ne öğrendim bir komutanın ağzından
askerin terörist ateş açmadan ateş açma emri yok
askerin teröristin silahından daha iyi bir silah kullanma şansı yok onlar g3 ile ateş ediyosa bizde o seviyede br silahla ateş etmek zorundayız
askerin tutuklama emri yok
askerin arama emri yok yani teröristle çatıştın adam kaçtı evine girip çıkartamıyosun önce valilikten arama izni almak gerekiyor..
bunların hepsinin altında RTE imzası var..
terörist ateş açmadan biz açamıyorsak ozaman pusu atmadaki mantık nedir ? (pusuya düşene hemen ateş açılır ve imha edilir)
teröriste uçakmı varda biz uçak kullanıyoruz? denk silahlar diye birşey yoktur .
bunlar sadece kağıt üzerinde geçerli olan şeylerdir.
bazen olağanüstü durumlarda izin almaya gerek yoktur .
teröristle çatıştık adam kaçtı eve girip çıkartmak için ona valilik izninimi göstereceğiz.
bazen operasyon yapılırken hatta yapıldıktan sonra izin alınır belge gelir :)
ama terörün artmasında hem askerin hem hükümetin suçu var bu ortadadır.
-
Avira bunu yazdı:
-----------------------------erkan07 bunu yazdı:
Ne peşmergesi hocam ? Kanuykusunu izle istersen Osman Pamukoğluna operasyona çıkılırken deniliyor peşmerge karakollarından destek alıcaksınız diye fakat operasyona gidiliyo peşmerge karakolundan bizimkilere ateş açılıyor ve içerde pkklılar var.Bunun dışında bizim doğu bölgemizi kendi sınırları gibi gösteren peşmerge denilen heriflerle aynı operasyonlarda yer alıyoruz buda işin bir diğer tarafı.Ermenistan,Yunanistan,Rus Kesimi ile masaya oturmaktan bahsetmişsin sence öyle birşey yaparlarmı ? yıllardan beridir bir çoğunun gözü bu ülke topraklarında sence onlar bizim yararımıza bişey yaparlarmı ? yıllardan beridir teröre destek veren örgüt kamplarını ülkesinin içinde barındıran kişiler bizle dostlukmu kurucak ? çünkü hala bir kesim tarihten ders almadı almamayada devam ediyor.Köprü böyle geçilmez.Ancak uçuruma düşersin hiç merak etme.
-----------------------------öyle birşey yapmadıkta ne oldu?
evet peşmerge karakolundan ateş ediliyor ama karakolu pkk lılar ele geçirmiş.
ateş edenler seninde dediğin gibi pkk lılar.
sözümü iyi anla diyorumki eğer menfaatimize olacaksa ! terör bitecekse ! herkesle masaya oturulmalıdır.