Kiralık Araba Arıyorum
-
Arkadaşlar Temuzda Memlekete gidecegiz Ailece Kiralık Oto araştırıyorum vip olabilir yada vito felan olabilir 5 kişiyiz uyğun fiyata 16 günlük bildiginiz güvenilir uyğun fiyata varmı veren
-
hangi şehirdesin sen bakem
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------
hangi şehirdesin sen bakem
-----------------------------İstanbuldayım Hocam
-
Hocam Gideceqin şehirde hava aLanı varsa ordan buLabiLirsin . . biraz tuzLu oLabiLir sanırım ama yinede bi bak istersen .
-
helyum_pasha bunu yazdı:
Hocam Gideceqin şehirde hava aLanı varsa ordan buLabiLirsin . . biraz tuzLu oLabiLir sanırım ama yinede bi bak istersen .
-----------------------------valla buradan direk arabayla gitmek istiyorum hocam yaw:(
-
5 10 lira fazla ver güvenilir büyük şirketten kirala kayseride olsa idin ben kayseride rent a car işi yapıyorum yardımcı olurum teminat senetine dikkat et sözleşmeyi oku ve öyle imzala arabayı dene öyle al yoksa alma.
-
vukuat bunu yazdı:
5 10 lira fazla ver güvenilir büyük şirketten kirala kayseride olsa idin ben kayseride rent a car işi yapıyorum yardımcı olurum teminat senetine dikkat et sözleşmeyi oku ve öyle imzala arabayı dene öyle al yoksa alma.
----------------------------- -
wking bunu yazdı:
vukuat bunu yazdı:
-----------------------------hım ok hocam
-
Zeytinburnunda Varmı Günlük Kiralık
-
hoca arkadaşların dediği gibi büyük şirketlerden al tamam tuzluluğuna tuzludur ama kötü bir şeyde kaza vs gibi başın yanma yattığı gün kadar para ödeme durumu olmaz öyle güzellikleri var http://www.avis.com.tr buna bir bak hocam kaliteli yerden al başın ağrımasın
-
vukuat bunu yazdı:
-----------------------------5 10 lira fazla ver güvenilir büyük şirketten kirala kayseride olsa idin ben kayseride rent a car işi yapıyorum yardımcı olurum teminat senetine dikkat et sözleşmeyi oku ve öyle imzala arabayı dene öyle al yoksa alma.
haci piyasada pert araba toplayıp onları kiraya veriyomuşsunuz var mı öle bişey :))