Kiralık Villa Kullanan Arkadaşlar
-
Akrabalarla villa kiralıyıp bir hafta tatil yapmayı düşünüyoruz.Daha önce böyle bir alışverişimiz olmadı.Villa kiralayıp tatil yapan arkadaşların önerebileceği internet adresi ve ''kiralarken şunlara,bunlara dikkat et'' gibi önerileriniz var mıdır?
-
Ağustos gibi biz de kiralayacağız ama fiyatlar uçuk, havuzlu villalar 500-600 günlük
-
Hocam farkettim ki erken kiraliyinca çok daha ucuz oluyor.Ama bilmediğim adamada erkenden ücret ödemek sıkıntı.Siz nerden kiraliyacaksiniz?
-
Sahibinden comda baktık ama henüz konuşmadık adamlarla
-
500 600 ney lan günlük ohaa amk karayiplerdemi kiralayacaksınız, oteller o kadar değil.
ArmadA tarafından 07/Tem/14 21:09 tarihinde düzenlenmiştir -
10 gün için 5bin lira ha? Maşallah
-
şimdi geç kalma durumunuz ayrı tabi ama merkezi yerlere bakıyorsunuz herhalde. Biraz allahın siktir ettiği yerlerde bakarsanız ben 3 sene önce bakmıştım yaz mevsimi çini 5000tl falandı havuzlu olanları, havuz için bakmıştım zaten. Biraz ortalama, eski binalar ve uzak yer seçin takılın.
-
Bizim bir arkadaşın var Fethiye de 3 katkı havuzlu villa si var ful çekiyor her sene baya da pahalı aşırı isteyen var ondan dolayı iyi para getiriyor ama bazı hayvanlar insan gibi kullanmadığı için her sene eşyaları yeniliyor ondan pahalı oluyor
-
Nerden kiralamayı düşünüyosunuz villayı.
İl tutarsa eğer bikaç tanıdık villa kiralıyo aracı olmaya çalışırım.
-
MbK bunu yazdı
Çeşme ?
-
mataramasuko bunu yazdıMbK bunu yazdı
Çeşme ?
Malesef hacı Bodrum'da varmış bayram dolayısıyla full dolmuş diye öğrendim şimdi.