Kiralık Yazlık, Kalacak Yer V.B.
-
Arkadaşlar, 10 eylülden sonrası için Ayvalık, Güre, Akçay (Mecbur kalırsam o da), altınoluk benim iyi kötü bildiğim bu yerler, bu taraflardan kiralık yazlığı, pansiyonu, apartı v.b. yeri olan varmı acaba???
-
Konuya devam niteliğinde yeni başlık açmak istemedim. Belki birilerine yarar.
11 Eylül 2012 de ayvalık sarımsaklıya gittim, daha öncesinden internet üzerinden kiralık yazlıklara bakmıştım. Oraya gittiğimde baktım ki heryerde kiralık var, bir kaç tanesiyle görüştüm. 70 olan günlük fiyatı ısrar etmeden 50 ye düşürdüler. Sonra biri 50 ye 2+1 evde herşeyi olan bir yer önderdi, baktık beğendik dedim günlüğü 40 tan yap 10 gün kalalım. Tamam dedi. Yani eylül ayında sarımsaklı da günlüğü 40 tl den kalmış oldum.
Benim çok hoşuma gitti bu mevsimde sarımsaklı. Sezon kapanmak üzere olduğu için, gayet sessiz ve tenha. Sarımsaklının plajına yürüme mesafesindeki yerimizden plaja sadece 1 kere gittik. Suyu soğuk geldi biraz.
Sonraki günlerde araçla Cunda adasına gittik, orda müthiş koylar var. Koskoca denizde kimsecikler olmadan rahatça denize girdik. Mangallık eşyalarımızda yanımızdaydı, akşama doğruda mangalımızı yaptık.
3 gün de şeytan sofrası diye bilinen yere gittik, hem gezelim hemde farklılık olsun diye. Sezonun sonu olduğundan ordada bir kaç pansiyonda kalanların dışında kimsecikler yoktu. rahatça denizimize girdik, mangalımızı yaptık.
Vel hasıl ağız tadıyla 10 gün güzel bir tatil yapmış olduk. Bana toplam maliyeti 750 tl gibi bir meblağ oldu, ki bunun 150 tl si yakıt masrafı.
Tavsiye ederim, en hoş tatil Eylül ayında yapılıyor. -
Ayvalık benim samimi bir arkadaşımın var.
-
sarımsaklı barbaros apart ta var tanıdığım gecelik temmuzda 100 liraydı 1+1 tv klima mutfak mutfak araçları balkonu mangalı banyosu her bir boku var hala 100 lira günlük sanırsam
-
Kusadasi civarlarinda ister misin? Kim kalicak? Sen mi yoksa Ailen mi? Kac kisi? Yaslari kac?
-
Apartla falan ne uğraşıyon ki? Eylülden sonra günlüğü 50-60 liraya herşey dahil otel bulursun tonla.
-
badass bunu yazdı
Kusadasi civarlarinda ister misin? Kim kalicak? Sen mi yoksa Ailen mi? Kac kisi? Yaslari kac?
Bununla ben ilgileneblirim
Smirnoff tarafından 29/Ağu/12 22:10 tarihinde düzenlenmiştir -
kuşadasında isterseniz yardımcı olabilirim.
dün geldim ordan. kadınlar plajına yakın denize 100 metre.
günlük 110 tl ye kaldık biz. dublex ev + teras.
lazım olan olursa telefonunu vereyim abeyin.
-
Kuşadası değilde, dediğim gibi üst taraflar olursa sevinirim. 4 kişlik bir aileyiz. beraber kalıcaz yani :))
4 kişi olunca apartlar daha iyi olur sanki, kendi kafamıza göre yer içeriz. sonuçta eylül dönemi genelde internette 75-80 tl ye yerler var. ama daha önce giden kalan müritlerin referanslarını tercih ederim.
BeYaZZZ herhalde 10 eylülden sonra fiyatları daha uygundur diye düşünüyorum ama???
telefon verebilirsen bi görüşmek isterim barbaros apart ile teşekkürler ilginiz için çok saolun...
-
kaanstain bunu yazdı
Ayvalık benim samimi bir arkadaşımın var.
Fiyat ne der acaba? net bilgiyi nasıl alabilirim :)
-
kuş adasında bir apart var bir tanıdığımın istersen ücreti karşılığında gidebilirsin ilgilenirsen pmle o.O
elbet fiyatı ayarlarız pmleyin -_-
BerkayCit tarafından 30/Ağu/12 00:00 tarihinde düzenlenmiştir