Kırgız Üniversiteleri Hakkında Bilgisi Olan.?
-
Kırgızistan'üniversiteleri hakkında bilgi olan varmı.? ucuz eğitimi kaliteli 3 dil öğretiyorlarmış mış bayağ bi hadiseler var giden gören duyan varmıdır bizi aydınlatırsa seviniriz :)
-
Bilgisi olan yokmu muridler :S
-
benim arkadaş orada okuyor 3 senedir orada, öyle aman aman bir hali yok yani, kırgızistanın durumuna bak ünivlerin durumunu da çözersin zaten :))
-
Üni'yi bilmem , kırgızistan hakkında aklına takılan bütün soruları cevaplayabilirim..
-
otantik memleket de okunmaz hacım ya
-
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------
Üni'yi bilmem , kırgızistan hakkında aklına takılan bütün soruları cevaplayabilirim..
-----------------------------hocam Sen genl bir şekilde Anlatırsan sevinirim boşuna okumaya gitmeyelim tee oralara
-
GoldenBoy bunu yazdı:
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------hocam Sen genl bir şekilde Anlatırsan sevinirim boşuna okumaya gitmeyelim tee oralara
Hocam kırgızistan'da iş yerlerimiz var bende ordan biliyorum , burdan okumaya giden çok oldu , ama hala gelen yok :)
Sanırım nedenide , yök tarafından kabul edilmeyen denklik.. Eğitimi iyi olan bir tane üni var adı aklıma gelmiyor..
Medyada filan çıkan son haberlere bakma sen , yerel halk türkleri seviyor , çünkü Kırg,daki bütün fabrikalar,şirketler
Türklerin açtığı işletmeler.. Sevmeme gibi ihtimalleri yok sike sike sevecekler..
Kırg.'da hayat ucuz , aylık 300,400 TL ile paşalar gibi yaşarsın.. Ama üni'leri bi araştır..
Başka sorun varsa cevaplıyım yinede.. -
<p>Bence hic gitme oralara okumaya falan cok gereksiz bi memleket egitim desen o da yok denilebilir(Kirgiz - turk manas universitesinde)</p>
<p>eger oranin yerel universitelerini merak ediyorsan ben oradayken her sinav icin yaklasik 5 dolar versen geciriyorlar zaten :D direk diplomayi bile satin alip gelebilirsin yani :D</p>
-
Nemesis'e katılıyorum , Yerel ünilerden para karşılığı diploma alan çok kişi tanıyorum :)
-
eğitim düzeyi çok iyi dediler bilgisayar programcılığı ve pc mühendisliği bölümleri düşünüyorum eğitim önemli tabi herşey için pek bir bilgim yok nasıl araştırcam hiç bilemiyorum :S
-
yok abi hani hevesini kirmak gibi olmasin ama egitim 0. orada okuyan cok kisiyi taniyorum. Bi abimiz vardi ben ordayken turk orada tipta okuodu ve o bile dusun sinavlari parayla geciodu... Gerisini sen dusun artik