Kirk Hammett" In Gitarı
-
Metallica'nın Lead Girtaristi, halen grubun aktif elemanlarından olan ve yıllardır severek dinlediğim ve en büyük hayranlarından biri olduğum bu kişinin dün elindeki özel yapım elektro gitarşlarını yakından incelemek istedim. kendisi genelde ESP nin kendi için özel üretim yaptığı gitarları kullanmayı tercih eder. ve dünkü elektrodaki ton yerlerindeki simgeler beni şoke etmişti. artık ne diyeyim daha bi hayran oldum sayılır ancak bunun ne alakası var blemicem ama ay yıldız bir TON un daha önce gitarlarda hiç görmemiştim

-
Kirk Abi gözümde bir kat daha büyüdü :)
-
Bu gitarı biliyorum hatta Kirk bu gitarla 2006 seoul korea konserindede çaldı. Ayrıca kirk de bi gitar war gitar şeffaf içinde su var ve suyun içinde mavi bi sıvı var gitarı sallayınca mavi sıvıda sallanıyo yumurta sıvısı gibi :)
-
Bunlarda kirk hammet ın

-
ben hediye ettim onu kirk'e.. ilk defa da burda söylüyorum tahribatın kıymetini bilin:)
-
Sağdaki gitarın aynısından bendede war ama işlemesiz :)))
-
HolyDemon ai bunların bi belgeseli var hatırlarsan 2004 St.Anger albümlerini çıkartmadan bunuda piyasaya sürmüşlerdi orda Rob. Tri. bassçı seçilmeden önce bi girdi içeri gitar seççek allah çarpsın içeriden 1 tane müzik aletleri satan dükkan çıkar
ona gitarları gösteren adamada söylüyodu şole gitarları var böyle gitarları var amk biz parasızlıktan alamıoz adamlar içeriyi doldurmuş :)
-
kirk ün o içinde sıvı bulunan gitarı civalı bi karışımdan oluşuyo agır bi gitar oldugu için kirk onu fazla kullanmıyo şov amaçlı bi üretim, orda gördügünüz explorer gitarlar kirkün degil hetfield'indir ve diger alevli flying V gitarda öle hatta onun bide yeşil alevlisi vardır (bknz:whiskey in the jar klibi) metallica diyince aka sular durur, şimdinin metalcileri metallica ya bok atmasına ragmen metal müzige katkısını inkar edemezler, bu müzigi dinleyen insanların eminim %80 i metallica dinleyerek başlamışlardır, hey gidi metallica hey, metallicam bi tanedir, kick ass..... \m/
edüt: ayrıca esp nin ayyıldızlı modelindeki kasada bulunan tasvirleri bi filmde esrarengiz bi kutunun üstünde görmüştüm, yoksa özellikle ayyıldızlı model üretmeleri gibi bi durum yok (:
-
Heh işte bu. Ben en çok bunu beğeniyordum, siteden öğrendiğime göre Kirk abimin de favorisi buymuş :)
http://www.metallicaworld.co.uk/images/equipment/khmummy.jpg
-
Sanırım bu gitar İstanbul Konserlerinden birinde Kirk 'e hediye edilmişti.
-
vai'nin ve satriani'nin gitarlarıda dehşet... özellikle vai'nin gitarları görünüş olarak olağanüstü peh..