Kıroları Takip Xd
-
Geçen gün ben ve Müridlerden sirpence insanların geldiği bir cafede oturmaya karar verdik :D
Bizim amacımız emo kızlarını görüp kendimize bi mal çıkartmaktı. Cafe öyle bi kafe yani.
Ama ilk girdiğimizde garsonlardan biri kıroydu. Biz otururken içeri zincirlerini kırarak gelmeyi başarmış kıroların nirvanasına ulaşmış bir hayvan geldi :D Bizde emoları unutup Kıroyu takip etmeye karar verdik... (eğlenmek için :D)
Bu kıro çömeldi :D İzlenimlerimiz şöyleydi:
-Hayvan gibi sandalye çekildi
-Yanıdaki az gelişmiş kıroya ders verme amacıyla bir şeyler anlatıyodu
-önce bi şey yemeden kürdanı aldı ağzını bi güzel temizledi.En insanca davranışı buydu..
-Sonra tahminlerim doğru çıktı önce dondurma sipariş etti.
-Dondurmaya dadanan masum sineğe nah işareti çektikten sonra dondurmayı yedi.Dikkat edin yalamadı yedi...
-Emo garson kase bize lazım onu yemeyin dedi.
-Sonra sirpencenin tahmini doğru çıktı ve dondurmadan dişinde kalan artıkları tekrar kürdanla temizledi :D
-Sonra etraftaki emoları gözüyle siktikten sonra lahmacun istedi...Ama cafede piğzzadan başka bi ana yemek yoktu...
-Pizza siparişi vardikten sonra apış arasını kaşıyarak kızlar tuvaletine gitti.Geri dönüp diğer kıroya yavşak bi şekilde güldükten sonra kendi tuvaletine girdi...
-Tuvalette olanları varın siz düşünün :D
-Neyse çıktı.Tuvalette ne yediyse kürdanla tekrar temizledi.Temiz olması bizi mutlu etti.
-Pizzanında kaşarlarını uzatarak yedikten sonra bize dil attı...
-Bizde korkuyla oradan uzaklaştık..
-Bundan sonraki kırolar artık nirvanayı bırakıp bu kişiye ulaşmaya çalıştı...
-Bu kıroyu daha gören olmadı.Buda gibi istirahata çekilip heykelinin cafeye dikilmesini bekledi..
Sirpence'nin notu: Uslu bi mürit olursanız kıroları görebilirsiniz :D Bi kıro gördüğünüzde takip edin günlük eğlenceniz çıkmış olur
Bu kadar bitti .dağılın
-
Anafikir?
-
hmmm anathema ne yazının?
-
önce ben yazdım akm |:
-
Ana tema kırolar takip :W
-
ehuehe :D
-
dagılmadan önce;
Kıro diye tabir ettiginiz kişiden daha kıroca bişey yapmışsınız insanların hal ve davranışlarını izlemek ne kadar ezik bir davranıştır onlarla alay etmek kusurlar bulmak ne kadar çirkin bi harekettir.kıro diye lanse edip burda umuma açmak ne kadar seviyesizce bi tutumdur yaptıgın hiç etik degil.
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------
önce ben yazdım akm |:
18:18 ? amk :| kanıtla :D -
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------Ana tema kırolar takip :W
o konu başlığı , anafikir eserde anlatılmak istenen asıl düşüncedir |: -
bu kürdan olayına koptum ama =))
-