Kış Uykusu Filmi Hakkında
-
nuri bilge ceylan eminim türk olduğundan dolayı böyle ilgisiz cahil bir milletin mesubu olduğundan dolayı aşırı pişmandır
bir fransız veya avrupadan fln olsaydı adam dünyada daha farklı bir konumda olurdu
oda düşünüyordur eminim -
Nuri'ye Ödül verilirken bir müzik çalıyordu adını bilen var mı?
-
hocam gala denilen de bir olay var. henüz film sinemalara gönderilmeden, sanatçı tayfasına izlettiriliyor. festivaller de aynı şekil. film piyasada yokken önce festivale gönderiliyor, ödül felan aldığı zaman sinemaya geldi mi şu ödüllü film bu ödüllü film diye insanın dikkatini çekmeye çalışıyolar.
-
Bakalım bu filmin senaryosunu kimden çalmış
-
Bir zamanlar anadolu'da süper bir filmdi inşallah bu da öyle olmuştur
rapidhacker550 tarafından 01/Haz/14 01:21 tarihinde düzenlenmiştir -
filmi bugün izledim. izlemek isteyenler sinemada izlesin çünkü film dağıtımı gördüğüm kadarıyla çoğunlukla dijital ortamda yapılıyor ve görüntü de dolayısı ile oldukça kaliteli, grenlenme söz konusu değil. zaten çekim de dijitaldi.
filme gelirsek, yönetmen bir zamanlar anadolu'da dan sonra çok daha yoğun bir film çekmiş. özellikle dialogları tam olarak takip etmek zorlayıcı olabiliyor çünkü bazen edilen laflara takılıp kalabiliyorsunuz.
190 dk 'lık bu film bitmeyip, şöyle bi' 60 dk daha devam etseydi oturur izlerdim (daha sonrasında vücudum ağrı vermeye başlardı herhalde).
ek: filmi izlemeden önce Bela Tarr 'ın Torino Atı adlı filmini izlemenizi tavsiye ederim, hatta filme gitmeden bir gün önce izleyin, sonrasında film daha zevkli gelecektir.
ek 2: konu niye gizli?
RockZs tarafından 22/Haz/14 00:05 tarihinde düzenlenmiştir -
-
Dün gittim aman allahım neydi o? hiç bitmiycek sandım içimi baydı.
Tamam film kötü değil ama karakterlerin mıy mıy mıy bitmeyen boş muhabbetleri ömrümü tüketi, bana göre değil ödüllü filmler, böle süper kahraman fln olacak yada uzaylı saldırısı fln olacak yoksa anlamiom ben bişi
-
HolyOne bunu yazdı
Tamam film kötü değil ama karakterlerin mıy mıy mıy bitmeyen boş muhabbetleri ömrümü tüketi, bana göre değil ödüllü filmler, böle süper kahraman fln olacak yada uzaylı saldırısı fln olacak yoksa anlamiom ben bişi
ahahahaa :D aynen 3 maymunu izlerkende ulan dedim bu film nasıl ödül almış diye baya düşünmüştüm
-
HolyOne bunu yazdı
İşte karşınızda entellektüel olmayan bir pc çobanı ve halk insanı. :-)))
Ödüllü film denince ispanyolların vardı bikaç sene önce izlediğim o fenaydı.
Bir zamanlar Anadolu'da filmini hiç izlemeyin mesela yine bayar mahveder. :-)