Kış Uykusu Filmi Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

nuri bilge ceylan eminim türk olduğundan dolayı böyle ilgisiz cahil bir milletin mesubu olduğundan dolayı aşırı pişmandır

bir fransız veya avrupadan fln olsaydı adam dünyada daha farklı bir konumda olurdu

oda düşünüyordur eminim

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    T-Bag
    T-Bag's avatar
    Erkek

Nuri'ye Ödül verilirken bir müzik çalıyordu adını bilen var mı?

Oyun yeni başlıyor...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

hocam gala denilen de bir olay var. henüz film sinemalara gönderilmeden, sanatçı tayfasına izlettiriliyor. festivaller de aynı şekil. film piyasada yokken önce festivale gönderiliyor, ödül felan aldığı zaman sinemaya geldi mi şu ödüllü film bu ödüllü film diye insanın dikkatini çekmeye çalışıyolar.

goo.gl/qBNZmW
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    torf
    torf's avatar
    Erkek

Bakalım bu filmin senaryosunu kimden çalmış

İnsanların size karşı olması diye bir şey yoktur dostlarım, onlar sadece kendilerinden yanadırlar o kadar. bukowski
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Bir zamanlar anadolu'da süper bir filmdi inşallah bu da öyle olmuştur

rapidhacker550 tarafından 01/Haz/14 01:21 tarihinde düzenlenmiştir

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

filmi bugün izledim. izlemek isteyenler sinemada izlesin çünkü film dağıtımı gördüğüm kadarıyla çoğunlukla dijital ortamda yapılıyor ve görüntü de dolayısı ile oldukça kaliteli, grenlenme söz konusu değil. zaten çekim de dijitaldi.

filme gelirsek, yönetmen bir zamanlar anadolu'da dan sonra çok daha yoğun bir film çekmiş. özellikle dialogları tam olarak takip etmek zorlayıcı olabiliyor çünkü bazen edilen laflara takılıp kalabiliyorsunuz.

190 dk 'lık bu film bitmeyip, şöyle bi' 60 dk daha devam etseydi oturur izlerdim (daha sonrasında vücudum ağrı vermeye başlardı herhalde).

ek: filmi izlemeden önce Bela Tarr 'ın Torino Atı adlı filmini izlemenizi tavsiye ederim, hatta filme gitmeden bir gün önce izleyin, sonrasında film daha zevkli gelecektir.

ek 2: konu niye gizli?

RockZs tarafından 22/Haz/14 00:05 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

edit:yutubda yanlış video yuklenmiş kış uykusu diye

kaygusuz tarafından 22/Haz/14 02:35 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Dün gittim aman allahım neydi o? hiç bitmiycek sandım içimi baydı.

Tamam film kötü değil ama karakterlerin mıy mıy mıy bitmeyen boş muhabbetleri ömrümü tüketi, bana göre değil ödüllü filmler, böle süper kahraman fln olacak yada uzaylı saldırısı fln olacak yoksa anlamiom ben bişi

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VEXTA
    VEXTA's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Tamam film kötü değil ama karakterlerin mıy mıy mıy bitmeyen boş muhabbetleri ömrümü tüketi, bana göre değil ödüllü filmler, böle süper kahraman fln olacak yada uzaylı saldırısı fln olacak yoksa anlamiom ben bişi

ahahahaa :D aynen 3 maymunu izlerkende ulan dedim bu film nasıl ödül almış diye baya düşünmüştüm

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

İşte karşınızda entellektüel olmayan bir pc çobanı ve halk insanı. :-)))

Ödüllü film denince ispanyolların vardı bikaç sene önce izlediğim o fenaydı.

Bir zamanlar Anadolu'da filmini hiç izlemeyin mesela yine bayar mahveder. :-)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
Toplam Hit: 4272 Toplam Mesaj: 46