Kış Yaklaşıyor Kayak Sezonu Başlıyorrrr:)
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------
kayak öğrenmek için kursa mı gidilir be. çok basit bi iki düşüşten sonra çok süper sürersin. Ha profosyonel yapacam akrobasi hareketleri çektirecem yarışmalara katılacam falan filan o zaman lisans misans şeysine gidersin ama kayak için kursa mı gidilir :W
ben 10 yaşında gittim yarım saatte yanımda bi arkadaş vardı bişeler anlattı yaptım. yarım saat sonra fıstık gibi kayıyodum :W
Ozaman hocam Tbt den uludağa geliceklerle birlikte senide aramızda görmek isteriz:) -
Planzero bunu yazdı:
sirpence bunu yazdı:
kayak öğrenmek için kursa mı gidilir be. çok basit bi iki düşüşten sonra çok süper sürersin. Ha profosyonel yapacam akrobasi hareketleri çektirecem yarışmalara katılacam falan filan o zaman lisans misans şeysine gidersin ama kayak için kursa mı gidilir :W
ben 10 yaşında gittim yarım saatte yanımda bi arkadaş vardı bişeler anlattı yaptım. yarım saat sonra fıstık gibi kayıyodum :W
Ozaman hocam Tbt den uludağa geliceklerle birlikte senide aramızda görmek isteriz:)
-----------------------------keşke ama imkanlar el vermiyor :)
-
sirpence bunu yazdı:
keşke ama imkanlar el vermiyor :)
ne gibi imkanlar hocam
-
Planzero bunu yazdı:
sirpence bunu yazdı:
keşke ama imkanlar el vermiyor :)
ne gibi imkanlar hocam
-----------------------------para - okul falan :W
-
para - okul falan :W
okul olayı kolay çünkü günü birlik yapcagız para olayıda okadarda pahalı değil 120 140 tl arasında bir fiyat herşey dahil kayak kayak malzemeleri yemek gidiş dönüş eğlence:) isteyen manitasınıda getire bilir bayan ve erkek olarak karışık grup gidiyoruz -
bizde arkadaslarla kurban bayramında düşünüyoduk uludağ filan da çok kişi gelmesi için uygun fiyatlı biyer bulmak lazım
tbt de olursa hep beraber gideriz daha iyi olur
@planzero
fiyat olarak daha fazla bilgi verirsen sevinirim
-
RaAmLis bunu yazdı:
bizde arkadaslarla kurban bayramında düşünüyoduk uludağ filan da çok kişi gelmesi için uygun fiyatlı biyer bulmak lazım
tbt de olursa hep beraber gideriz daha iyi olur
@planzero
fiyat olarak daha fazla bilgi verirsen sevinirim
hocam iyide kurban bayramında kar yokki :( fiyat olarak tahmin olarak söylüyorum 100 120 140 aralarında 150 Tlyi geçmeyecegi garanti Grup olarak gidecegimiz için çok uygun fiyatlar alıcagımızdan eminim + Tbtden gelecek olanlarvar vesselam azizsenel gibi :D -
ya valla bilmiyoruöm bursalı bir arkadaşa sordum sezon açıldı kar var dedi
-
RaAmLis bunu yazdı:
ya valla bilmiyoruöm bursalı bir arkadaşa sordum sezon açıldı kar var dedi
valla hocam biz canlı cameradan takip ediyoruz pistler daha kayılcak durumda değil http://www.karinnahotel.com/tr/webcam.php buradan bakabilirsiniz -
7-19 bunu yazdı:
surf yapan yokmu aranizda ? yazin birseyler yapalim beraber
-----------------------------Hoca Tuzlada Surf Kulubü Var Çok Güzel..