Kısa Süreliğine Yıllık 300 Liraya Acil Durum Sağlık Sigortası
-
hocam allianzdan vs linki var mı bunun baktım bulamadım ? bi yakınıma atıcam da Tahribat linki atarsam beni mafya sanar :p
pdf i falan varsa o da olur
-
yolbulucu bunu yazdı
hocam allianzdan vs linki var mı bunun baktım bulamadım ? bi yakınıma atıcam da Tahribat linki atarsam beni mafya sanar :p
pdf i falan varsa o da olur
at kendi tc ni doğum tarihini pdf atayım
istersen pm den telefonumu ver direkt
-
Kadeşim ve benim için az önce poliçelerimizi oluşturduk. Sağolsun hocam hemen halletti. Teşekkür ederim.
-
Sabah ilk ameleye yaptım nasıl bir cenabetlik varsa koca şirketin sistemi arızalandı :)
neyse sorun çözülünce hızlandıdevam ediyoruz yoksa paraya 7/24 doktor ve 3 defa branş doktor online hizmeti + acil durumlarda yanınızda olacak bir poliçe
aylık yarım paket sigara parasına
180 liraya sınırsız yol yardımına dönmesin sonra ben görmedim duymadım demeyin
DJ_Alper tarafından 23/Kas/23 15:34 tarihinde düzenlenmiştir -
yabalım hocam yazıyorum whatsapp dan
-
beyler bu poliçelerin yenilemeleri otomatik yenilendi yaptırmak istemeyenler haber etsin :)
Bu yıl 600 TL yine 9 Taksit (Bazı kişilere hala 300 çıkmakta)
sgksı olmayan veya tss fiyatlarını yüksek bulan acil durumda işime yarayacak birşey olsun diyorsanız aylığı 50 lira olan bu poliçe bedava sayılır
geçensene kasımda yaptık aralıkta 600 e çıktı yüksek ihrimal bu yılda aralıkta zam gelecek
DJ_Alper tarafından 22/Kas/24 09:26 tarihinde düzenlenmiştir -
DJ_Alper bunu yazdıPlayForFree bunu yazdı
Konudan bağımsız tamamlayıcı sağlık sigortam bitti, hatunla beraber düşünüyoruz tahmini fiyatları nedir hocam. Daha önce allianzdan yararlanmıştık.
pm ordan wp a gel hocam
yarın ilgilenirim seninle
hocam benimde hanım yaz sonu işten ayrıldı. ayrılınca tamamlayıcıyı hemen iptal ettirmiş şirketi. bende kendim yaptırayım diyorum onun için. Yalnız ağustos sonu hanım benim beyinde anevrizma patlaması yaşadı. bu fiyatı etkiliyor mu nasıl oluyor?
-
hocam teminat az değilmi bürüt 10k hastaneye s.a desen saten 10k alırlar sonrası bize kitlicek yine . yanlışım varsa düzelt.
-
DaSpOnGe bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıPlayForFree bunu yazdı
Konudan bağımsız tamamlayıcı sağlık sigortam bitti, hatunla beraber düşünüyoruz tahmini fiyatları nedir hocam. Daha önce allianzdan yararlanmıştık.
pm ordan wp a gel hocam
yarın ilgilenirim seninle
hocam benimde hanım yaz sonu işten ayrıldı. ayrılınca tamamlayıcıyı hemen iptal ettirmiş şirketi. bende kendim yaptırayım diyorum onun için. Yalnız ağustos sonu hanım benim beyinde anevrizma patlaması yaşadı. bu fiyatı etkiliyor mu nasıl oluyor?
bu ürün için fiyatı etkilemez ama o durumu kapsam dışına alabilir
-
taekwondo bunu yazdı
hocam teminat az değilmi bürüt 10k hastaneye s.a desen saten 10k alırlar sonrası bize kitlicek yine . yanlışım varsa düzelt.
10 k dan daha fazla özel hastanede yararlanmak istiyorsan sgk varsa tss yoksa öss bakabiliriz
onun dışındaki durumlar nekadar ekmek okadar köfte misali