Kısa Video
-
https://www.youtube.com/watch?v=rG7fhRoZmV8&t=0s
kısa film diyemem geçen konu açmıştım .
biraz üzerinde çalıştım böyle birşey çıktı ortaya.
benden başka kimse konuyu anlayamaz sanıyorum. Çünkü anlatamadım video şeklinde.
O yüzden çokta anlamsız gelmesin diye kısaca bahsedeyim
youtubeda takip ettiğim bir kanalda her hafta yenib ir konu belirleyip, o konu üzerine fotoğraf çekiyorlardı. Bende başkasının veridği konuyla alakalı kısa video çekmek için kendimi zorlamak istemiştim.
Konu "pencere"ydi pencereden aklıma windows geldi. Sonra 98 yılına ait videonun digital halini tesadüfen buldum. Burdan paylaşmıştım daha önce izlememiştim.
Bunun şöyle bir önemi var biliyorsunuz @HAYVANYASAR sitenin müridiydi ve kaybettik. Videoda o da vardı o yüzden önemliydi.
Ve son olarak interstellar ı yine burada film önerisi için konu açtığımda izledim. Ve çok etkilendim. Asıl adamın başka bir boyutta sıkışması ile kardeşimi özdeştirdim biraz sanırım. O yüzden arka fon müziğide beni etkilemişti.
Tüm bu bilgilerden sonra. Anlatmak isteğim şey aslında zaman kayması ve o süreçte aslında hayali birde karakter edinen birisiydi. İşte pencereyi açması aslında internete bağlanması dışarı açılması gibi. filan.
Fakat geçişler olsun. Sesler olsun. Pek yapamadım. Ama ilkti bu.
Lafı çok uzattım. Paylaşayım :)
patates tarafından 12/Ara/16 11:18 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam anlatmak istediğini geçiremediğini kendin de söylemişsin zaten. Bunu başarabilseydin çok iyi bir kısa film olurdu. Sonu beni baya etkiledi, bence güzel.
-
Harbi patates'sin. Napacağın belli olmuyor be hocam. Güzel olmuş bence. Kendini eleştirmişsin zaten. Daha iyi olabilirdi.
-
iş görüşmesi işi çıktı. kağıt üzerinde tam oturtmadan acele yaptım.
Oyunu kaybettiğinde karakterin döner sandalye ile arkaya dönmesi gerekiyordu meseal o sahne oladan pek monitörle konuşmanın alakası yok sanırım bilmeyene
yine finalde konuştuğu monitörün yerinde aslında bir tablo olduğu filan gösterilmesi gerikiyordu o sahneyi de unutmuşum.
ses düzenlemeleri geçişlerimi beğenmiyorum onlarada bakmam lazım.
Fakat herşeyden önemlisi bu iş kafada kurmaya benzemiyormuş. Burada bir mürid söylemişti. Kağıd üzerinde iyi bir planlama olmadığı zaman çok çuvallıyorsun.
:)
-
her türlü destekliyorum hocam .
bu video işlerine devam et sen .
daha da güzel olacak gibime geliyor. -
MustyKTE bunu yazdı
her türlü destekliyorum hocam .
bu video işlerine devam et sen .
daha da güzel olacak gibime geliyor.Sağolasın :)
-
Efekler vs. süper hocam başarılar :)
-
cache bunu yazdı
Efekler vs. süper hocam başarılar :)
Tesekkur ederim hocam
-
yüzmede çok çırpınmak doğru değildir biliyorsundur.
sende çok çırpınıyorsun ama ilerliyemiyorsun.
bir amaç belirlesen. o amaca uygun bir kompozisyon. ondan sonra bu materyalleri birleştirsen süper olacak
giriş gelişme sonuç çok.
Destekliyorum hiçbirşey olmasa bu işleri öğreniyorsun bu da bir tecrübe deneyim sonuçta.
-
futurist bunu yazdı
yüzmede çok çırpınmak doğru değildir biliyorsundur.
sende çok çırpınıyorsun ama ilerliyemiyorsun.
bir amaç belirlesen. o amaca uygun bir kompozisyon. ondan sonra bu materyalleri birleştirsen süper olacak
giriş gelişme sonuç çok.
Destekliyorum hiçbirşey olmasa bu işleri öğreniyorsun bu da bir tecrübe deneyim sonuçta.
Haklisin. Ama kimi goruntuler cekilmisti. daha sonra is gorusmesi isi olunca sakal sac gideceginden hemen tamamlamam gerekti ve aceleye geldi.
Bunlar bahaneler degil tabiki.
Ama bu olmadi diyip hic yapmamaktansa . olmasada yapip paylasmak hosuma gidiyor :)
Yine gercekci elestirilerin icin tesekkur ederim :)
-
Benimde beğenerek izledigim birisin sadece videolari izlemeden önce açıklamayi okuma gereksimi duyorum ( Dal dalak birşey çıkabilir diye).
Öyle çok anlıyan biri değilim ama görüntü acısı ve ışıgın doygunlugu güzel geliyor insana.