Kişi Başına Milli Gelir 6000$ Dayandı..
-
Büyüme rakamları açıklandı. Türkiye ekonomisi 2006'da yüzde 6 büyüdü. Kişi başına gelir 5 bin 477 dolara ulaştı. Milli gelir tartışmalara neden oldu
vsvsvs tabi bu bence doğru bi istatislik ama şöle de bişi var toplam gelir tüm nifusa bölünüyo ama bu toplam gelirin %80 i kişilere bağzı kişilere gidiyo geri kalan % 20 si ise kişiye gidiyo ben böle düşüniom Siz ne düşünüyosunuz bu konuda ve türkiye ekonomisi hakında ! -
gelir dağılımı eşit olmadıktan sora 100 bin dolar olsa nolurki.sabancı yılda kazanıya 5 milyar dolar benim babam yılda kazanıyo 1000 ytl belki o da.ak böle adaletin :D
-
hakaten banane kişi başına düşen 6000$ dan (:
sanki benim başımada düşüyo
-
varya milli geliri si.. em onun 2 üniversite bitirdim bi iş bulamadım sonra şimdi elimdeki işdende oluyorum oyun or.. alır benden iş YOK İŞŞŞŞŞ
-
arkadaslar büyüme kalemleri ne olarak alınmış onlarada bakmak lazım. ben muhasebe bürosunda çalışıyorum. bütün mükelleflerim tek çift oynuyor çekle senetle. piyasada olmayan paranın dağılımı nasıl olur aq? unakıntanında taa a.qq
-
Kişi başına milli gelirin yükseldiği yok Dolar düşüyo Türklirası değer kazanıyo olay bu bunu bütün ekonomi okuyanlar bilir
-
YALANNN!
-
dj_alper abi dolar yükselse yine eskiye dönücez anlaşılan büyütülcek bişi yok öle değilmi
-
turuncu bunu yazdı:
----------------------------- dj_alper abi dolar yükselse yine eskiye dönücez anlaşılan büyütülcek bişi yok öle değilmi -----------------------------Türklirası değer kazandıkça milligeliri artar ama cebine bir etkisi olmayacak yine işsiziz yine tek kuruşumuz yok
-
alper sen akepeli değilmiydin?
-
öle böle bence dediğim gibi gelir dağılımı denen bişi yok istatislik tamamen doğru ama nası doğru bikere istatislikler devlet yandaşları tarafından yapılır yayunlanır trt vs vs yani armut istatisliği yapılır alayının aq hükümet düzeltii herşeyi he düzeltii aq gavatları nı sanayiye yollasan pirana gibi kemirir esnaf ama ipneler habire pembe tablo ciziyo
Toplam Hit: 1682 Toplam Mesaj: 14