folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Kişi Başına Milli Gelir 6000$ Dayandı..

Kişi Başına Milli Gelir 6000$ Dayandı..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bir
    Bir's avatar
    Erkek
    Büyüme rakamları açıklandı. Türkiye ekonomisi 2006'da yüzde 6 büyüdü. Kişi başına gelir 5 bin 477 dolara ulaştı. Milli gelir tartışmalara neden oldu

vsvsvs tabi bu bence doğru bi istatislik ama şöle de bişi var toplam gelir tüm nifusa bölünüyo ama bu toplam gelirin %80 i kişilere bağzı kişilere gidiyo geri kalan % 20 si ise kişiye gidiyo ben böle düşüniom Siz ne düşünüyosunuz bu konuda ve türkiye ekonomisi hakında !

Tam otuz yıl sattim çalışmış ben durmuşum , gökyüzünden habersiz uçurtmauçurtmuşum!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek

gelir dağılımı eşit olmadıktan sora 100 bin dolar olsa nolurki.sabancı yılda kazanıya 5 milyar dolar benim babam yılda kazanıyo 1000 ytl belki o da.ak böle adaletin :D

... sorcerer & musket ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tuncaxxz
    tuncaxxz's avatar
    Erkek

hakaten banane kişi başına düşen 6000$ dan (:

sanki benim başımada düşüyo 

punto cero
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    varya milli geliri si.. em onun 2 üniversite bitirdim bi iş bulamadım sonra şimdi elimdeki işdende oluyorum oyun or.. alır benden iş YOK  İŞŞŞŞŞ

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iSTaN_BuLL
    iSTaN_BuLL's avatar
    Erkek
    arkadaslar büyüme kalemleri ne olarak alınmış onlarada bakmak lazım. ben muhasebe bürosunda çalışıyorum. bütün mükelleflerim tek çift oynuyor çekle senetle. piyasada olmayan paranın dağılımı nasıl olur aq? unakıntanında taa a.qq

savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye; zaman ki sana hasta olmuş, incelikli haytasın. raksederken mahallenin maşallahı, eyvallahı, güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın, şimdilik, ölümüne kadar hayattasın.!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Kişi başına milli gelirin yükseldiği yok Dolar düşüyo Türklirası değer kazanıyo olay bu bunu bütün ekonomi okuyanlar bilir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jerry
    jerry's avatar
    Erkek
    YALANNN!

GOD IS GOD http://www.youtube.com/watch?v=v8LY2VgiikE
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turuncu
    turuncu's avatar
    Erkek
    dj_alper  abi dolar yükselse yine eskiye dönücez anlaşılan büyütülcek bişi yok öle değilmi
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

turuncu bunu yazdı:
    ----------------------------- dj_alper abi dolar yükselse yine eskiye dönücez anlaşılan büyütülcek bişi yok öle değilmi -----------------------------

Türklirası değer kazandıkça milligeliri artar ama cebine bir etkisi olmayacak yine işsiziz yine tek kuruşumuz yok 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    alper sen akepeli değilmiydin?

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bir
    Bir's avatar
    Erkek
    öle böle bence dediğim gibi gelir dağılımı denen bişi yok istatislik tamamen doğru ama nası doğru bikere istatislikler devlet yandaşları tarafından yapılır yayunlanır  trt vs vs yani armut istatisliği yapılır alayının aq hükümet düzeltii herşeyi he düzeltii aq gavatları nı sanayiye yollasan pirana gibi kemirir esnaf ama ipneler habire pembe tablo ciziyo

Tam otuz yıl sattim çalışmış ben durmuşum , gökyüzünden habersiz uçurtmauçurtmuşum!!!
Toplam Hit: 1682 Toplam Mesaj: 14