Kişi Daveti Yollanmıyor Msn
-
sayın mürid/mürideler;
Msnin 4 5 tane sürümünü indirdim kaldırdım sorun çözülmedi. karşı taraf beni ekliyo msnde fakat bana davet gelmiyo.ya da ben onu ekliyorum davetim gitmiyor. regeditten yaar yaparak aynı anda 4 5 tane msn açmayı ayarlamıştım o yüzden olabilir mi. bi de 64bit win7 kullanıyorum acaba onun ayrı bi ayarı mı var? acil yardım cevabınız için teşekkürler..
-
başlığı küçült
-
bu konu silinir
-
Başlığı düzel Yegen :D
-
düzelttim de neden silinecek anlamadım:S bu probleme dair başka konu başlığı göremedim. sebebini bilen var mı acaba neden davet gitmiyor?
-
help pls omg rofl
-
up !! o kadar araştırdım bi sonuca ulaşamadım. hala aynı. karşılıklı eklemedikten sonra olmuyor..
-
başka bilgisayarda açıp kişi eklemeyi denedinmi hacı ?
-
neler denemedim ki. özellikle bunun için kafeye girrim her pcde denedim olmuyor. siz de de var mı böyle bi problem? hatta yeni bi msn adresi aldım denedim gene aynı :S
-
joe_black bunu yazdı:
-----------------------------
neler denemedim ki. özellikle bunun için kafeye girrim her pcde denedim olmuyor. siz de de var mı böyle bi problem? hatta yeni bi msn adresi aldım denedim gene aynı :S
-----------------------------hacı sende bi cenabetlik var ozaman. Kütür kütür davet ediorum davet alıorum.
-
http://www.oldversion.com/download/msnm800812.exe
Hacı bunu indir kur öle bi dene bakalım..