Kişisel Oyuncu Sitesi Hakkında Yorumlarınız
-
wix.com'dan kendi çapımca bir site yaptım , kendi adıma bir oyuncu sitesi kurucam fakat ilk önce bir tasarım deneyim dedim
"http://burakyesilyur5.wix.com/warex" , tasarım hakkında görüşleriniz neler , neler eklenmeli neler çıkarılmalı renkler uygun mudur?
-
5 dk geçti hala açılmasını bekliyorum. sitenin durumu bu
-
açılmıyor mu hocam ?
-
amatör ötesi
-
doğrudur hocam zaten pek alakam yoktur bu konularda biraz bilgi verirmisin nasıl yapmalıyım
-
tema güzel de sanki güzel bi temayı nasıl berbat edersiniz örneği vermişsin :S yazı tipi de hizalaması da içerik de kötü. kendin yapsan neyse de hazır site olarak kurmuşun hacı. şimdi ben nesine bakacam bu sitenin? senin oluşturduğun 2 şey var biri içerik diğeri yazı tipi. ikisi de kötü. ben anlamadım ne yapmak istediğini.
-
temayı beğendim kuracağım site için bu temayı bir düzenleyim dedim , sanırım kötü olmuş , nasıl yapmalıyım nereleri düzenlemeliyim biraz örnek verirmisin?
-
feyzpukunu gördüm baktım da küçükmüşsün daha. yani oldukça bol zamanın var birşeyler yapmak için. web tasarımına girişmeyeceksen hazır sistemlere bak. en az 1 ay kadar wordpressdir smfdir uğraş kur boz. ondan sonra kaliteli içerik oluşturup birşeyler yaparsın. acele etme. zaman alıyor bu işler.
kolay gelsin.
-
tamam hocam saolasın
-
how old are you my rose
-
q0x bunu yazdı
how old are you my rose
Haha :) iyi güldum