Kişisel Site Scripti[İstek:(]
-
Arkadaslar Ben Kendi Siteme Kuracagım Cok Basit Bir Blog Scripti Arıyorum Acaba Bana Yardımcı Olurmusunuz?
Aradığım ÖzeLlikler:
* Sadece İndex.PHP < Dosyasından Oluşması,Admin Paneli Falan İndex.PHP'nin İçinde Olması.
* Herhangi Bir Veri Tabanı Kullanmaması (örn: data.txt Dosyasında Saklasın Verileri)
* Template Olarak Değilde Sadece Stil.css oLması Görünümün.
Piyasada 1,2 Tane Buldum Ancak Beta Scriptler Hoş Gelmedi Bana..
Yardımcı Olursanız Çok Makbule Geçer Şimdiden Teşekkürler.
-
asp olsun istersen pesimististin blog bence hoş.
-
at bi php nruke sonra açıklarını kapat kullan :) bence php yerine asp kullan asp daha çok dokuman ve script bulabilirsin.
-
abü otur bi script yaz admin şifresinide /admin/sifre.txt altında saklasın :)
-
www.wordpress-tr.com dan wordpress türkçesini indir.. (php) üzerine tanımam..
-
tataryigit bunu yazdı:
-----------------------------
www.wordpress-tr.com dan wordpress türkçesini indir.. (php) üzerine tanımam..
tataryiğitAradığım ÖzeLlikler:
* Sadece İndex.PHP < Dosyasından Oluşması,Admin Paneli Falan İndex.PHP'nin İçinde Olması.
* Herhangi Bir Veri Tabanı Kullanmaması (örn: data.txt Dosyasında Saklasın Verileri)
* Template Olarak Değilde Sadece Stil.css oLması Görünümün.
wordpreste bu ozellikler varmı?
-
sql veri tabanı kullanır..
veritabanına niye karşısın ki..
diğer tüm özellikler var.. daha fazlası da var..
örnek istersen.. bnmki
www.tataryigit.com
-
Çok şey istiyosun :D senin istediğin templatedir,script değil :) aynı sayfayı çoğaltır çoğaltır içini elle düzenlersin.Çünkü veritabanı olmadan ne admin paneli vs. yapabilirsin,nede siteye yazı ekliyebilirsin.Ya template kullanacan,yada yazdığın özelliklerin çok üstüyle başedicen :D
-
tataryigit bunu yazdı:
-----------------------------sql veri tabanı kullanır..
veritabanına niye karşısın ki..
diğer tüm özellikler var.. daha fazlası da var..
örnek istersen.. bnmki
www.tataryigit.com
sitene ne cok giren var senin:D -
PesimistZombie nin bir Blog u vardı bende vardı ama şuan yanımda değil.. istanbuulda kaldı eğer pm yoluyla o arkadaşa ulaşırsan sana yardımcı olur hatta forumda arat pesi blog tarzında bişi yaz çıkar çok güzel ve sadece ak
-
---RudeboY--- bunu yazdı:
Çok şey istiyosun :D senin istediğin templatedir,script değil :) aynı sayfayı çoğaltır çoğaltır içini elle düzenlersin.Çünkü veritabanı olmadan ne admin paneli vs. yapabilirsin,nede siteye yazı ekliyebilirsin.Ya template kullanacan,yada yazdığın özelliklerin çok üstüyle başedicen :D
-----------------------------ne alaka ? . çok saçma konuşmussun