Kişisel Web Sitem - Görüşleriniz ...
-
Merhaba
Kişisel sitemi açtım yorumlarınız bekliyorum ne eksik ne fazla gördüyseniz yazarsanız sevinirim.asp ile yaptım.
-
-
Hoca sanki tema çok sade bide sağa dayalı değilde ortaya hizalı şekilde olsaydı daha hoş gözükürdü.
-
geliştirilebilir
-
background güzel renkler uyumul kahverengi siyah ve turuncu her zaman uyumlu renklerdir ;)
biraz daha hızlanarak siteye eklemeler yaparsan hit alabilitesi tabi ki vardır :)
sonuçta ne kadar seo kullanacaksın orasını blimiyorum :)
-
Uzun süre durulmaz içinde renkler koyu olduğu için çok sıkıcı.
Bende başta kendi web sitem için html bişeyler dwden yapmıştım. Joomla'ya geçtim sonra :\
Ama bölümler güzel. Doldurursan oraları çok hoş olur. Bi de dediğim gibi renkler biraz daha canlı olsun ya da mat canlı olsun.
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Uzun süre durulmaz içinde renkler koyu olduğu için çok sıkıcı.
Bende başta kendi web sitem için html bişeyler dwden yapmıştım. Joomla'ya geçtim sonra :\
Ama bölümler güzel. Doldurursan oraları çok hoş olur. Bi de dediğim gibi renkler biraz daha canlı olsun ya da mat canlı olsun.
-----------------------------ben sadece ve göze batmayan renklerden hoşlandığım içi bu seçtim çoğu kişide beğendi fakat daha önceki temayı göstereyyim sana.
http://i29.tinypic.com/30m1tzm.jpg
ayrıca yorum scriptini nerden aşırdın demişsin yorumunda aşırmadım kendim yaptım basit bişey sadece güvenlik kodu şeysini aldım onuda burdan http://www.tipstricks.org/
yorumların için teşekkürler.
@ Addict
eklemek istiyorum ama vakit yok zaten ramazanda birşeyler ekledim ekledim yoksa zor.seo açısından linkleri falan herşey tamam sadece sitemap var onuda yaptım ama hata veriyor onu çözince eklicem işte öyle.
@ Scofield
tüm yaptığım tasarımları ortaladığım için biraz değişiklik olsun diye yaptım böyle.
-
butonların üzerine imleci getirince rengi değişebilir. bir satırlık kod..
güzel durur.
-
hazır tema kullan :)
-
ortalansaydı daha iyiydi
-
header oldugu bolum transparan olsa arkaplan ıle bır uyumluluk yakalanabılır ve göze daha hoş gelir :)
siteyı ortalasan daha güzel olur