Kişisel Web Sitesi | Hosting Ve Alan Adı
-
Kişisel bir web site tasarladım. Yaptığım çalışmaları gösteren (Web, Grafik v.s.) Bu ufak çapta sitemi yayınlamak istiyorum. Hosting işi ile uğraşan müridler bana küçük biyer ayırabilirler mi acaba ? Alan adınıda aynı arkadaştan alabilirsem çok güzel olur. Ücretsiz olursa çok makbule geçer ama eğer ücret taleb ederseniz veririm. Hocalar cevabınızı bekliyorum... :)
-
Üstad hazırladığın sayfalar PHP tabanlı ise linux host verebilirim.
-
aercys bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Ben de onu diyecektim :)
Hocam lazım olan şeyi söylersen daha çabuk cevap alabilirsin.
Windows mu Linux mu lazım?
-
aercys bunu yazdı:
-----------------------------HTML-CSS-Flash tabanlı bir sayfa iletişim formuda koymayı düşünüyorum. İletişim formu PHP tabanlı olur. Valla hocam eğer alanından bana azda olsa bir alan ayırabiliyorsan ve seni zordurumda bırakayacaksa hayır demem :) ücret istiyormusun hocam ? istiyorsan nekadar istediğini belirtirmisin.
-
Hocam işini görsün yeter ücret istemem bir hayır duası yeter :) bilgileri PMlerim.
-
hosting i ben açabilirim.
domain alman lazım ama
-
aercys bunu yazdı:
Hocam işini görsün yeter ücret istemem bir hayır duası yeter :) bilgileri PMlerim.
-----------------------------Çok teşekkür ederim hocam :) Bol bol alırsın hayır duamı merak etme :) Alan adınıda müridlerden bulabilirsem süper olacak bulamazsam onuda biyerden alıcam artık. Yada ücreti ile müridlerden alıcam. :) Alan adında yardımlarınızı bekliyorum :)
-
myblackworldweb bunu yazdı:
hosting i ben açabilirim.
domain alman lazım ama
-----------------------------İlgin için teşekkür ederim hocam. aercys kod adlı müridimiz destek çıktı sağolsun. :) Alan adı kaldı sadece onuda biraz bekliyim burdan çıkmazsa bi firmadan satın alıcam artık. :)
-
TBT Müridlerinden alan adı alamazsam eğer şöyle uygun fiyatlı alan adı alabileceğim firma önerirmisiniz ? Almak istediğim alan adı .net ile bitecek. Ben biraz baktım ama sizinden fikrinizi ve tavsiyelerinizi almak istiyorum.
Natro : 9,15$ 1 Yıl
İsimtescil : 7,89$ 1 Yıl
alanadi.com.tr : 13.99 TL 1 Yıl
turkticaret.net : 11.99 TL 1 Yıl -
Üstad Godaddy iyi hizmet veriyor 12.99$ .net uzantılı alan adı.
-
aercys bunu yazdı:
Üstad Godaddy iyi hizmet veriyor 12.99$ .net uzantılı alan adı.
-----------------------------Teşekkür ederim hocam. Yukarda sıraladığım fiyatlar varken 12.99$ vermek iyi olmaz bence. Hostin almıyorum ki alt tarafı alan adı alıyorum. Diğerlerinden farklı olarak bana vereceği hizmet ne olabilir ?