Kışlık Bot.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hallederi_55
    hallederi_55's avatar
    Erkek
    qoqo bunu yazdı

Her ne kadar tiki markası olarak görülse de Timberland botlar cidden güzel. Şu klasik sarı olandan alma ama. Ben şunu kullanıyorum 2 yıldır ve hala ilk günkü gibi. Baya bi indirimle almıştım bende.

Hoca şunun bi modeli filan yaz bakıyım,yanlış anlama bir arkadaş soruyor almıcakmış aynısından bakıcakmış:)

_ICEMAN_
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek
    erebos bunu yazdı
    qoqo bunu yazdı

Her ne kadar tiki markası olarak görülse de Timberland botlar cidden güzel. Şu klasik sarı olandan alma ama. Ben şunu kullanıyorum 2 yıldır ve hala ilk günkü gibi. Baya bi indirimle almıştım bende.

kaçparaya aldın hocam?

Ben 2 sene önce deriden den aldım. Yanında 2 tane de kışlık çorap aldım. 300 yada 350 ydi sanırım.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek
    hallederi_55 bunu yazdı
    qoqo bunu yazdı

Hoca şunun bi modeli filan yaz bakıyım,yanlış anlama bir arkadaş soruyor almıcakmış aynısından bakıcakmış:)

Earthkeepers kahverengi deyince gösterirler :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    network
    network's avatar
    Erkek
    THT2005 bunu yazdı

Evet arkadaslar kış geliyor. Haliyle bot alacagim ama , 150-200 tl veripte kalitesiz urun alip pisman olmak istemiyorum. Onereceginiz marka varmidir. Su gecirmesin , soguk almasin , buzda kaymasin v.s

Yds  ye baktim yakupogluna botlari guzel askerdede cok iyiydi. Ama ayni kalitedemi bilmiyorum.

Mod; konuyu uygun bölümlere acalim. 

riccardo colli

harley davidson 

ziya kundura 

tecrübe ile sabittir. 

I Love Software , Software is a life...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

geçen yıl lcw den 40 liraya bir bot almıştım karstayımben hemkara iyi dayandı hem sugeçirmedi hemde ucuz birbak istersen onun sitesine

edit: http://www.lcwaikiki.com/kategori/erkek/ayakkabi-ve-terlik?LastFilter=m_981&size=5423&_=1413141653777&m_981=29119

dead_march tarafından 12/Eki/14 22:22 tarihinde düzenlenmiştir

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kukunku
    kukunku's avatar
    Erkek

hocam bende asolo var ürünü euro 2,80 ken 55 euroya aldım. Adamın biri outdoor mazasında kalan ürünleri satıyordu. Bot üstelik 2008 üretimli. ama o bot yazlık olarak geçmesine rağmen ben onunla uludağa kampada gittim. aladağlarda normal olan hiçbir botun sağlam çıkmayacağı 5 günlük kampada gittim yaz kış giydim banamısın demedi.sadece rafta çok beklediğinden bazı yerlerinde yapışkanı açıldı. o da aladağlarda oldu. botu şehirde de giydim gayet spor bir duruşu var. eğer tarzına ters değilse mutlaka para kıy böyle bir bot al. su geçirme vs derdi olmadan sen onu şehirde 5-6 yıldan aşşağı giymezsin

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

dockers ky213671

cok pahali degildir dagda dize kadar karda santiyede kullandim. simdi dagdan sehre indim hala santiyede kullaniyorum

düzenleme;

blackhammer tarafından 13/Eki/14 00:49 tarihinde düzenlenmiştir

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek
    Zeytun-i bunu yazdı

Parayı bayılacaksam Merrell alırım.

Model CT WP

CT WP SYNTHC

T WP

GT

T 6 WP

MD WP

bu güzelmiş sipariş verdim bitane.

http://www.merrell.com/US/en-US/Product.mvc.aspx/33432M/82156/Mens/Jungle-Moc-Waterproof?dimensions=SS%2CSW#customTab_1_1

Lupin tarafından 13/Eki/14 01:17 tarihinde düzenlenmiştir

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

yds iyidir.. adlarımı ve soyadımı taşır anlamsız bir sempatim var.. ve bildiğim kadarıyla bi avrupa ülkesinin yada amerikan ordusunun bot ihalesini kazandı.. iyidir yani..

edit: üstte biri riccardo colli demiş.. onu alacağına takunyayla gez aq :D

yunusdogan tarafından 13/Eki/14 01:21 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    overbite
    overbite's avatar
    Erkek

bu kışlık: http://www.ydsshop.com/?urun-42-gt-310-gtx

bu da yazlık: http://www.ydsshop.com/?urun-100-ml-350

hadi hayırlı olsun, babadan oğlula miras şeklinde 3-4 nesil askerliği de çıkarırsınız

ulan bir susar mısın?
Toplam Hit: 4685 Toplam Mesaj: 33