Kitabım Yayında (Google Play)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek
    furkiak bunu yazdı
    MaxeL bunu yazdı

Bu oge ulkenizde kullanilamiyor

Bu kitap Google Play Store'da şu bölgelerde yayınlanmaktadır: AR, AS, AT, AU, BE, BG, BO, BR, BY, CA, CH, CL, CO, CR, CZ, DE, DK, DO, EC, EE, ES, FI, FR, GB, GR, GT, GU, HK, HN, HR, HU, ID, IE, IL, IN, IT, JP, KG, KR, KZ, LT, LU, LV, MH, MP, MX, MY, NI, NL, NO, NZ, PA, PE, PH, PL, PR, PT, PW, PY, RO, RU, SE, SG, SI, SK, SV, TH, TR, TT, TW, UA, US, UY, UZ, VE, VI, VN, ZA. Kitap ayrıca Google Kitaplar'da da listelenmektedir.

Hangi ülke hocam :D

Kanka turkiyede harbi acilmiyo la djausudyysywussu destek olalim dedim  inmiyo dhsysysyys gene denedim ayni hata

Break Dance Bboy MaxeL
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek
    MaxeL bunu yazdı
    furkiak bunu yazdı
    MaxeL bunu yazdı

Bu oge ulkenizde kullanilamiyor

Bu kitap Google Play Store'da şu bölgelerde yayınlanmaktadır: AR, AS, AT, AU, BE, BG, BO, BR, BY, CA, CH, CL, CO, CR, CZ, DE, DK, DO, EC, EE, ES, FI, FR, GB, GR, GT, GU, HK, HN, HR, HU, ID, IE, IL, IN, IT, JP, KG, KR, KZ, LT, LU, LV, MH, MP, MX, MY, NI, NL, NO, NZ, PA, PE, PH, PL, PR, PT, PW, PY, RO, RU, SE, SG, SI, SK, SV, TH, TR, TT, TW, UA, US, UY, UZ, VE, VI, VN, ZA. Kitap ayrıca Google Kitaplar'da da listelenmektedir.

Hangi ülke hocam :D

Kanka turkiyede harbi acilmiyo la djausudyysywussu destek olalim dedim  inmiyo dhsysysyys gene denedim ayni hata

Allah Allah valla anlamış değilim abi nasıl oluyor neden böyle birşey veriyor kafayı yiyicem bu konuda uzman biri varmı ki forumda :D

csabanci bunu yazdı

dostum sen belki hatırlamazsın beni ama bu kitabı geçmişte word halinde bana atmıstın okumam için beğenmiştik üzerinde biraz konusmustuk sonra fırsatı olmadı muhabbetimiz koptu.. tekrar okurum diye tekrar satın aldım az önce de okuma alıskanlığım yok artık işten güçten ne yazıkki en azından hayrım dokunsun diye satın aldım.. umarım bu yazılarının devamı gelir tek seferlik olmaz.. görüşmek üzere iyi geceler dostum

hatırlıyorum hocam umarım tekrar muhabbet edebiliriz fırsat bulup yazmaya devam ya durmak yok bundan sonra :)

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Paşa.
    OkudukdaNeOldu
    OkudukdaNeOldu's avatar
    Erkek

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Paşa.
    OkudukdaNeOldu
    OkudukdaNeOldu's avatar
    Erkek

Acaba yayınlarken tüm ülkeleri seçtiğine emin misin. TR yi tiklamamis olabilir misin. 

Bu arada Google kitaplar hesabı sanırım şuanda Tr de kullanılmıyor. Hesabı olup kullanmayan varsa alabilirim 😊

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek
    OkudukdaNeOldu bunu yazdı

Acaba yayınlarken tüm ülkeleri seçtiğine emin misin. TR yi tiklamamis olabilir misin. 

Bu arada Google kitaplar hesabı sanırım şuanda Tr de kullanılmıyor. Hesabı olup kullanmayan varsa alabilirim 😊

seçili hocam google play kitapalrda da var 1-2 telefondan baktım alınabiliyor  alala

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patata
    patata's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ben alabiliyorum isteyene 2 TL den alabilirim :D

Tahtam eksik
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Vac
    Vac's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kardeşim eline sağlık. Haftasonu facebooktan güzel bi bütçeli trafik açayım biraz millet kitap alsın :) 

Comeback...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Yapacağın işi :))

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek
    KaptaN bunu yazdı

Yapacağın işi :))

Yav vpn mi açık hesap başka ülkedemi napıyonuz anlamadım ki türkiyede var satın alınıyor 😅😅

Toplam Hit: 3589 Toplam Mesaj: 22
kitap vitaminsiz