Kitabım Yayında (Google Play)
-
furkiak bunu yazdıMaxeL bunu yazdı
Bu oge ulkenizde kullanilamiyor
Bu kitap Google Play Store'da şu bölgelerde yayınlanmaktadır: AR, AS, AT, AU, BE, BG, BO, BR, BY, CA, CH, CL, CO, CR, CZ, DE, DK, DO, EC, EE, ES, FI, FR, GB, GR, GT, GU, HK, HN, HR, HU, ID, IE, IL, IN, IT, JP, KG, KR, KZ, LT, LU, LV, MH, MP, MX, MY, NI, NL, NO, NZ, PA, PE, PH, PL, PR, PT, PW, PY, RO, RU, SE, SG, SI, SK, SV, TH, TR, TT, TW, UA, US, UY, UZ, VE, VI, VN, ZA. Kitap ayrıca Google Kitaplar'da da listelenmektedir.
Hangi ülke hocam :D
Kanka turkiyede harbi acilmiyo la djausudyysywussu destek olalim dedim inmiyo dhsysysyys gene denedim ayni hata
-
MaxeL bunu yazdıfurkiak bunu yazdıMaxeL bunu yazdı
Bu oge ulkenizde kullanilamiyor
Bu kitap Google Play Store'da şu bölgelerde yayınlanmaktadır: AR, AS, AT, AU, BE, BG, BO, BR, BY, CA, CH, CL, CO, CR, CZ, DE, DK, DO, EC, EE, ES, FI, FR, GB, GR, GT, GU, HK, HN, HR, HU, ID, IE, IL, IN, IT, JP, KG, KR, KZ, LT, LU, LV, MH, MP, MX, MY, NI, NL, NO, NZ, PA, PE, PH, PL, PR, PT, PW, PY, RO, RU, SE, SG, SI, SK, SV, TH, TR, TT, TW, UA, US, UY, UZ, VE, VI, VN, ZA. Kitap ayrıca Google Kitaplar'da da listelenmektedir.
Hangi ülke hocam :D
Kanka turkiyede harbi acilmiyo la djausudyysywussu destek olalim dedim inmiyo dhsysysyys gene denedim ayni hata
Allah Allah valla anlamış değilim abi nasıl oluyor neden böyle birşey veriyor kafayı yiyicem bu konuda uzman biri varmı ki forumda :D
csabanci bunu yazdıdostum sen belki hatırlamazsın beni ama bu kitabı geçmişte word halinde bana atmıstın okumam için beğenmiştik üzerinde biraz konusmustuk sonra fırsatı olmadı muhabbetimiz koptu.. tekrar okurum diye tekrar satın aldım az önce de okuma alıskanlığım yok artık işten güçten ne yazıkki en azından hayrım dokunsun diye satın aldım.. umarım bu yazılarının devamı gelir tek seferlik olmaz.. görüşmek üzere iyi geceler dostum
hatırlıyorum hocam umarım tekrar muhabbet edebiliriz fırsat bulup yazmaya devam ya durmak yok bundan sonra :)
-

-
Acaba yayınlarken tüm ülkeleri seçtiğine emin misin. TR yi tiklamamis olabilir misin.
Bu arada Google kitaplar hesabı sanırım şuanda Tr de kullanılmıyor. Hesabı olup kullanmayan varsa alabilirim 😊
-
OkudukdaNeOldu bunu yazdı
Acaba yayınlarken tüm ülkeleri seçtiğine emin misin. TR yi tiklamamis olabilir misin.
Bu arada Google kitaplar hesabı sanırım şuanda Tr de kullanılmıyor. Hesabı olup kullanmayan varsa alabilirim 😊
seçili hocam google play kitapalrda da var 1-2 telefondan baktım alınabiliyor alala
-
Ben alabiliyorum isteyene 2 TL den alabilirim :D
-
kardeşim eline sağlık. Haftasonu facebooktan güzel bi bütçeli trafik açayım biraz millet kitap alsın :)
-

-
Yapacağın işi :))

-
KaptaN bunu yazdı
Yapacağın işi :))

Yav vpn mi açık hesap başka ülkedemi napıyonuz anlamadım ki türkiyede var satın alınıyor 😅😅