Kitap Değişimi.
-
Hocalar elimde olan kitapları yazacam. Elinde Nihal Atsız'ın kitabı olan arkadaşlarla takas yapabilirim... Veya uygun fiyata satan olursa almayıda düşünüyorum. Kolay gelsin...
Şimdilik bunlar. Yarın diğerlerinide atarım arkadaşlar. Kitaplar genel olarak eski olabilir ama okunması gereken kitaplar diye düşünüyorum. Özellikle Çanakkale Mahşeri. Bu kitabı takas değilde normal isteyen olursa yine yollarım ücretsiz =) KArgodan benden :D
-
hocam aşig nin kitabını
Abdulhamitin kurtlarla dansını
kayıp sembolü
kaça bırakırsın?
olmadı istediğin kitabı kitap yurdundan gönderttiririz
-
selam hacı ben moks u alayım nası bi kitap istersin ne tür vereyim
-
emir bunu yazdı:
-----------------------------
hocam aşig nin kitabını
Abdulhamitin kurtlarla dansını
kayıp sembolü
kaça bırakırsın?
olmadı istediğin kitabı kitap yurdundan gönderttiririz
Pm atttım hocam. Konu güncel :D -
Muqi bunu yazdı:
selam hacı ben moks u alayım nası bi kitap istersin ne tür vereyim
-----------------------------Muqi kardeşim dediğim gibi Nihal Atısz kitaplarıyla takas ediyorum.
-
hocam şu çanakkale mahşeri adlı kitabı zamanında çooook aradım ama bulamamıştım. Ücretsiz gönderme durumun warmı acaba. Malum öğrenci adamım param yoq :)
-
kaç yıldır ha aldım ha alacam atsızın kitaplarını daha dün sipariş ettim :)
Gerçi zaten takas etmeyi düşünmüyorum hiç bir kitabımı :)
-
Atsız'ın kitaplarını okuyup da takas etmeyi düşünen birilerinin çıkacağını sanmıyorum :)
-
okumadan ben takas ediyorum :-) Kabul ederse tabi
-
Ya bizde öğrenci olduğumuz için alamayacağımız kanaatine vardık.. Durum olsa Güzide insanın her bir kelimesine ödenecek para anamın ak sütü gibi helal olsun ama bizde hem okumak istiyoruz hem açız :D O yüzden böyle bir yola gittik eğer yardımcı olabilecek olan varsa çok minnettar oluruz..
-
CEO bunu yazdı:
hocam şu çanakkale mahşeri adlı kitabı zamanında çooook aradım ama bulamamıştım. Ücretsiz gönderme durumun warmı acaba. Malum öğrenci adamım param yoq :)
-----------------------------Tamamdır hocam. Lisede hoca istemişti arkadaşlarda felan zibille var :D Yollarım sana hafta içi. :D