Kitap Sitesi [?]
-
Arkadaşlar kapıda ödeme yapabileceğim bir kitap sitesi biliyor musunuz ?
-
birçoğu yapıyordur sanıyorum. hepsiburada yapıyormuş arkadaş almıştı.
ama onda da adam gibi kitap yok yav.
Mesaj 25 Temmuz 2012 (Carsamba) Saat: 00:18'da Prometheus tarafından düzenlendi. -
Bizim adres çok dandik hocam
-
erc bunu yazdı:
-----------------------------Bizim adres çok dandik hocam
-----------------------------o ne lan :/ adresin dandiği mi olurmuş :)
-
-
eserkitap yapar ama sadece ders kitabı satar kitapyurdunda http://www.kitapyurdu.com/yayinevi/default.asp?id=3093&list=3 kargo ödeyen kitaplar bölümü var birde hemen hemen hepsinde vardır ama belirli kampanyalar çerçevesinde ve belirli fiyatın üstündekilerde bu seçenek vardır genelde
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------Muridlerden birisinin sitesi.Güvenilirdir..
Mesaj 25 Temmuz 2012 (Carsamba) Saat: 00:42'da swordfish tarafından düzenlendi.
-----------------------------mürid ilgilenmiyor pek heralde qbasic, acces 95, .net 2000 tarzı kitaplar vardı bilgisayar bölümünde :)
-
saqeslanger bunu yazdı:
-----------------------------swordfish bunu yazdı:
-----------------------------Muridlerden birisinin sitesi.Güvenilirdir..
Mesaj 25 Temmuz 2012 (Carsamba) Saat: 00:42'da swordfish tarafından düzenlendi.
-----------------------------mürid ilgilenmiyor pek heralde qbasic, acces 95, .net 2000 tarzı kitaplar vardı bilgisayar bölümünde :)
-----------------------------Hocam adamın elinde 200 bin küsür kitap var :) Ayırım yapmadan koymuş siteye.Belki birisi alıp saklamak ister :)
-
__hsyN__ bunu yazdı:
-----------------------------erc bunu yazdı:
-----------------------------Bizim adres çok dandik hocam
-----------------------------o ne lan :/ adresin dandiği mi olurmuş :)
-----------------------------köy ve kasabalara servis yapmıyor ya bu kitap siteleri bizde allahın çok gözüne batan bir yerdeyiz böyle yukarı doğru çıkamıyor bu kitap satıcısı arkadaşlarımız.
-
-
xxspiderxx bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------denedim onu sadece kargoyla gönderiyorlar benim olduğum bölgeye kapıda ödeme yok