Kitap Yazıcam
-
http://hikaye.btwh.org/guney-doguya-ilk-adim-part-1/
hocam ben batman'da yaşıyorum eğer sallama ise kötü sallamışsınız gerçekse eğer batman havaalanı şehrin içinde ve batman şehir merkezinin yaklasık 50 60km lik alan her yönden tamamen dümdüz şehir içindeki küçük yokuşlardan bile bulamazsınız dümdüz ova paraşütle inmeler filan araştırılmadan yazılmış
-
Usta bilmeni isterim ki bir kitabın yetişkinlere yönelik olduğunu ve komedi amaçlı olduğunu belli etmeniz için sürekli küfür etmenize gerek yok.
Küfür yerinde ve doğru yerde güzeldir.Ayrıca okumadıysan emrah serbes,alper canıgüz okumanı öneririm.Bu adamlar bu işleri iyi yapan adamlardan
-
sen güldürdün de kitabın işi zor
gaza gelmişiniz , GELMEYİN.
-
abi bundan yıllar once millet genç kalemler dergisiyle tarih açıp kapamış millet şu yılda neyin peşinde.
bizim geri zekalı halkta okuyacak böyle şeyler.. peh.
-
Önce Türkçe'nin konuşulduğu gibi yazılmayan bir dil olduğunu öğren. "yazıcam" ne la?
-
E- Olm site harbi sağlam lan, hikayeler desen hep sik taşak tam bizlik (asl:12,mal,klavyenin beri yanı)
GGSY- Zaten olayımız bu hacı taşak muhabbeti
E- Olm kitaplaştırsanıza bunu (laf olsun, muhabbet dönsün işte)
GGSY- Hiç fena fikir değil
E- Hem 5000 küsür takipçiniz var
GGSY- Doğru diyosun lan, neden olmasın
E: Ergen, GGSY: Gaza gelen site yöneticisi
Velhasıl böyle kitap mı olur hacı allasen? Millet elinden gelse yemeğini bile torrentden çekip beleşe getirecek, o kitabı alır mı sence?
-
Kitabı yazın ve matbaaya gidin arkadaşlar. Bence denemelisiniz. Neden mi ?
100 adet bastırmak istiyorum dediğinizde matbaacının size çıkaracağı fatura karşısında surat ifadelerinizi görmek isterdim. :)
Bu vesile ile bir komik hikaye sahibi daha olabilirsiniz.
Deneyin :) -
kötü olmuş beğenmedim
akıcı değil
okurken bitmesini bekledim
neticeyi bekleyecem diye çatladım
biraz daha akıcı okunaklı olması lazım hocam
-
Yanlız bir nokta var yazar ben değilim :) Orda 1 Yazım Dahi Yok. Sadece Düşündük Aptalca Birşey İşte.
q0x bunu yazdıhttp://hikaye.btwh.org/guney-doguya-ilk-adim-part-1/
hocam ben batman'da yaşıyorum eğer sallama ise kötü sallamışsınız gerçekse eğer batman havaalanı şehrin içinde ve batman şehir merkezinin yaklasık 50 60km lik alan her yönden tamamen dümdüz şehir içindeki küçük yokuşlardan bile bulamazsınız dümdüz ova paraşütle inmeler filan araştırılmadan yazılmış
Hocam o olay 1. kişi ağzından alıntıdır. Biz yazmadık yani. Gerçek olduğu idda ediliyor bazı kanıtlar çıkıyor araştırılınca. Olay 1992 Siirtte Başlıyor. Ondan O Zamanı Bilemem. Sen o zamanı hatırlıyorsan veya yaşıyorsan ona göre değerlendirme yaparsın artık :)
-
ben üstünde öle Tassak gecmelik kitap. İste Lanet Olası Zombiler Olsun Amdan Dama Atlayamayan Adam Olsun die bi kitap görsem alır okurum