Kitkat 4.4.2 Gapps Sorunu
-
Arkadaşlar bunu kurdum ve çok beğendim.Ama google play market yok.Denemediğim indirmediğim gapps kalmadı.Ya yüklenmiyor ya da yüklendimi çalışmıyor.Buna uygun gapps yok mu acaba ?
-
http://goo.im/gapps/gapps-jb-20130812-signed.zip
bunu denedin mi hocam ?
o kadar custom kullandım bahsettiğini yaşamadım.
-
baristbt bunu yazdı
http://goo.im/gapps/gapps-jb-20130812-signed.zip
bunu denedin mi hocam ?
o kadar custom kullandım bahsettiğini yaşamadım.
hocam en az 10 tane indirdim. bunuda indiriyorum bakalım.Olmuyor da olmuyor.. deli olacam..
-
Telefon model?
-
qoqo bunu yazdı
Telefon model?
glaxsy gio :)
-
CyberAngel bunu yazdıqoqo bunu yazdı
Telefon model?
Biraz acele etmişsin kitkat için. Daha stabil değil diye biliyorum. Bi önceki kararlı sürüme al bence.
-
qoqo bunu yazdıCyberAngel bunu yazdıqoqo bunu yazdı
Telefon model?
Biraz acele etmişsin kitkat için. Daha stabil değil diye biliyorum. Bi önceki kararlı sürüme al bence.
Hangisi hocam ?
Jellybean 4.2.2 (CyanogenMod 10.1) mu ?
Ice Cream Sandwich 4.0.4 (CyanogenMod 9) final 3 kullanıyordum ben bundan önce ama memnun değildim..
Kitkat stabil değil zaten kamera çalışmıyor razı oldum.Yinede bu gapps sorunu çıktı deli etti beni.
-
CyberAngel bunu yazdıqoqo bunu yazdıCyberAngel bunu yazdıqoqo bunu yazdı
Telefon model?
Hangisi hocam ?
Ice Cream Sandwich 4.0.4 (CyanogenMod 9) final 3 kullanıyordum ben bundan önce ama memnun değildim..
Kitkat stabil değil zaten kamera çalışmıyor razı oldum.Yinede bu gapps sorunu çıktı deli etti beni.
Aynen jellybean yükle. Kitkat sürümü için radio bile çalışmıyor. Değmez şu anda.
-
qoqo bunu yazdıCyberAngel bunu yazdıqoqo bunu yazdıCyberAngel bunu yazdıqoqo bunu yazdı
Telefon model?
Hangisi hocam ?
Aynen jellybean yükle. Kitkat sürümü için radio bile çalışmıyor. Değmez şu anda.
Başka önerebileceğiniz stabil rom var mı hocam ?
-
CyberAngel bunu yazdıqoqo bunu yazdıCyberAngel bunu yazdıqoqo bunu yazdıCyberAngel bunu yazdıqoqo bunu yazdı
Telefon model?
Hangisi hocam ?
Başka önerebileceğiniz stabil rom var mı hocam ?
ben kendi telefonum için şu konuyu takip edioyurm ama yükseltmeyeceğim şimdilik. Çok sık radio dinleyen biriyim.
http://forum.donanimhaber.com/m_87948750/tm.htm -
miui rom u denedinmi...