Kıyamet 2060"Da Mı Gelecek?
-
Dünyanın sonu 2060'da mı gelecek? Ünlü İngiliz fizikçinin el yazmaları bunu söylüyorKudüs Üniversitesi, İngiliz fizikçi, matematikçi, mucit, astronom Isaac Newton'un (1642-1727) el yazmalarını sergiliyor.
Bütün zamanların en ünlü bilim adamı olarak kabul edilen Newton'un birçok el yazmasının bulunduğu Küdus Üniversitesi Milli Kütüphanesi'nin bugün sergilemeye başladığı belgelerde, Newton'un dünyanın sonunun 2060'da geleceğini öngördüğü ortaya çıktı.
Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, "Newton'un sırları" adlı sergi dolayısıyla ünlü bilim adamının el yazmalarının, 1969'dan beri ilk kez kamuoyuna sunulduğuna dikkat çekildi.
--------------------------
Şahsen Ben Hiç İnanmadım, İnanmakta İstemiyorum. aLLahın İşine Karışmak oLmaz! Sizin Bu Konudaki GörüşLerinizi MerakLa BekLiyorum. -
newton fizik kurallarına göre felan hesap yapmıştır iklim zart zurt o tür şeyler yada afetleri felan hesaba katarak bi tarihe ulaşmıştır tabiki inanmam ben buna kıyameti bilimle açıklayamayız çünkü bunun zamanını allah bilir
-
2000 dendi, 2010 dendi. al bende diyorum : 2031 de kopacak. 2 - 3 de bişe uydurdun mu tmm dır. inanmayın. Allah'ın işine karışılmaz.
-
eet a.k 2031 de kopsun bi anlamı olsun :D
-
Kıyamet koptu farkında değil misiniz?
-
MUHAMMED SURESİ : 18 Kıyametin ansızın tepelerine inmesinden başka neyi bekliyorlar? Onun belirtileri zaten gelmiştir. O onlara gelip çatınca, ibret almaları neye yarar?!
-
Kanaatimce Devasa bi göktaşının dünyaya çarparak toz toprağı ile dünyayı uzayda dümdüz sermesi ile başlayacak, çünkü bi ayeti kerimede dünyanın o gün geldiinde tamamen düm düz olacağını demektedir, dünyanın dümdüz olması için gereken mantıklı açıklama büyük çaplı bi çarpışma ve hayatın aniden son bulması olabilir. Allahın işine karışılmaz ama belirtiler Kuranda var zaten. ;)
-
:D 2060 :D ulem ben bile cıkmam o zamana yalan sölüyo tobe tobee a.q ingilizleri her s-ke karısyolar zatana ahmına koduklavım ..
-
ByALeX bunu yazdı:
-----------------------------....Şahsen Ben Hiç İnanmadım, İnanmakta İstemiyorum. aLLahın İşine Karışmak oLmaz! Sizin Bu Konudaki GörüşLerinizi MerakLa BekLiyorum.
-----------------------------Allah'ın işine karışmakla ne alakası var? adam kıyameti benmi kopartacam diyorda Allah'ın işine karışmak diyorsun. adam bilimsel acıdan varsayımlarda bulunarak tahmin yurutuyor. dünyanın iklim felaketine girmesine sadece 5yıl kalmısken 2060da dunyanın felaketlere suruklenebilecek olması gayet normal. tabii neyin nezaman olacagını biz bilemeyiz, bizimkisi sadece tahmin...
-
DkN bunu yazdı:
-----------------------------
ByALeX bunu yazdı:
-----------------------------....Şahsen Ben Hiç İnanmadım, İnanmakta İstemiyorum. aLLahın İşine Karışmak oLmaz! Sizin Bu Konudaki GörüşLerinizi MerakLa BekLiyorum.
-----------------------------Allah'ın işine karışmakla ne alakası var? adam kıyameti benmi kopartacam diyorda Allah'ın işine karışmak diyorsun. adam bilimsel acıdan varsayımlarda bulunarak tahmin yurutuyor. dünyanın iklim felaketine girmesine sadece 5yıl kalmısken 2060da dunyanın felaketlere suruklenebilecek olması gayet normal. tabii neyin nezaman olacagını biz bilemeyiz, bizimkisi sadece tahmin...
Kıyametin Ne Zaman Kopacağını Sadece aLLah BiLir, Biz Bu Puşta İnanırsak Burnumuzu Sokmuş oLuruz. Ben Bunu Demek İstedim;) Oda aLLahın İşine Karışmak Gibi oLuyor Zaten. Bizimkisi Sadece Tahmin Diyorsun, Tahmin Etmek BiLe Günah! Oda aLLahın İşine Karışmaya Girer. BırakaLım da Ne Zaman Kopacaksa Kopsun ;) Yok Tahminmiş Yok HesapLamaymış BunLarın Hepsi Boş Kıyametin Kopacağı Gün Zaten Daha Önceden BeLirLenmiştir. -
ByALeX bunu yazdı:
DkN bunu yazdı:
ByALeX bunu yazdı:
Kıyametin Ne Zaman Kopacağını Sadece aLLah BiLir, Biz Bu Puşta İnanırsak Burnumuzu Sokmuş oLuruz. Ben Bunu Demek İstedim;) Oda aLLahın İşine Karışmak Gibi oLuyor Zaten. Bizimkisi Sadece Tahmin Diyorsun, Tahmin Etmek BiLe Günah! Oda aLLahın İşine Karışmaya Girer. BırakaLım da Ne Zaman Kopacaksa Kopsun ;) Yok Tahminmiş Yok HesapLamaymış BunLarın Hepsi Boş Kıyametin Kopacağı Gün Zaten Daha Önceden BeLirLenmiştir.
madem kader önceden çizilmiş niye yaşıyosun ki?! yaşamak ta günah o zaman allahın işine karışıyorsun.. allahım mantığıa bak.. bi de newton neden puşt ki?