folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Kıyamet 2060"Da Mı Gelecek?

Kıyamet 2060"Da Mı Gelecek?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Dünyanın sonu 2060'da mı gelecek? Ünlü İngiliz fizikçinin el yazmaları bunu söylüyor
    Kudüs Üniversitesi, İngiliz fizikçi, matematikçi, mucit, astronom Isaac Newton'un (1642-1727) el yazmalarını sergiliyor.

Bütün zamanların en ünlü bilim adamı olarak kabul edilen Newton'un birçok el yazmasının bulunduğu Küdus Üniversitesi Milli Kütüphanesi'nin bugün sergilemeye başladığı belgelerde, Newton'un dünyanın sonunun 2060'da geleceğini öngördüğü ortaya çıktı.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, "Newton'un sırları" adlı sergi dolayısıyla ünlü bilim adamının el yazmalarının, 1969'dan beri ilk kez kamuoyuna sunulduğuna dikkat çekildi.
    --------------------------
    Şahsen Ben Hiç İnanmadım, İnanmakta İstemiyorum. aLLahın İşine Karışmak oLmaz! Sizin Bu Konudaki GörüşLerinizi MerakLa BekLiyorum.

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iptal007
    iptal007's avatar
    Erkek

newton fizik kurallarına göre felan hesap yapmıştır iklim zart zurt o tür şeyler yada afetleri felan hesaba katarak bi tarihe ulaşmıştır tabiki inanmam ben buna kıyameti bilimle açıklayamayız çünkü bunun zamanını allah bilir

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek

2000 dendi, 2010 dendi. al bende diyorum : 2031 de kopacak. 2 - 3 de bişe uydurdun mu tmm dır. inanmayın. Allah'ın işine karışılmaz.

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    eet a.k 2031 de kopsun bi anlamı olsun :D

Amphetamine Logic.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Kıyamet koptu farkında değil misiniz?

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

MUHAMMED SURESİ : 18 Kıyametin ansızın tepelerine inmesinden başka neyi bekliyorlar? Onun belirtileri zaten gelmiştir. O onlara gelip çatınca, ibret almaları neye yarar?!

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Kanaatimce Devasa bi göktaşının dünyaya çarparak toz toprağı ile dünyayı uzayda dümdüz sermesi ile başlayacak, çünkü bi ayeti kerimede dünyanın o gün geldiinde tamamen düm düz olacağını demektedir, dünyanın dümdüz olması için gereken mantıklı açıklama büyük çaplı bi çarpışma ve hayatın aniden son bulması olabilir. Allahın işine karışılmaz ama belirtiler Kuranda var zaten. ;)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BYCEZA
    BYCEZA's avatar
    Erkek

:D 2060 :D ulem ben bile cıkmam o zamana yalan sölüyo tobe tobee a.q ingilizleri her s-ke karısyolar zatana ahmına koduklavım ..

Hani Diyorduk ya Reis Alayına İsyan İsyan..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    ByALeX bunu yazdı:
    -----------------------------
    ....Şahsen Ben Hiç İnanmadım, İnanmakta İstemiyorum. aLLahın İşine Karışmak oLmaz! Sizin Bu Konudaki GörüşLerinizi MerakLa BekLiyorum.

Allah'ın işine karışmakla ne alakası var? adam kıyameti benmi kopartacam diyorda Allah'ın işine karışmak diyorsun. adam bilimsel acıdan varsayımlarda bulunarak tahmin yurutuyor. dünyanın iklim felaketine girmesine sadece 5yıl kalmısken 2060da dunyanın felaketlere suruklenebilecek olması gayet normal. tabii neyin nezaman olacagını biz bilemeyiz, bizimkisi sadece tahmin...

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    DkN bunu yazdı:
    ByALeX bunu yazdı:
    ....Şahsen Ben Hiç İnanmadım, İnanmakta İstemiyorum. aLLahın İşine Karışmak oLmaz! Sizin Bu Konudaki GörüşLerinizi MerakLa BekLiyorum.

Allah'ın işine karışmakla ne alakası var? adam kıyameti benmi kopartacam diyorda Allah'ın işine karışmak diyorsun. adam bilimsel acıdan varsayımlarda bulunarak tahmin yurutuyor. dünyanın iklim felaketine girmesine sadece 5yıl kalmısken 2060da dunyanın felaketlere suruklenebilecek olması gayet normal. tabii neyin nezaman olacagını biz bilemeyiz, bizimkisi sadece tahmin...

Kıyametin Ne Zaman Kopacağını Sadece aLLah BiLir, Biz Bu Puşta İnanırsak Burnumuzu Sokmuş oLuruz. Ben Bunu Demek İstedim;) Oda aLLahın İşine Karışmak Gibi oLuyor Zaten. Bizimkisi Sadece Tahmin Diyorsun, Tahmin Etmek BiLe Günah! Oda aLLahın İşine Karışmaya Girer. BırakaLım da Ne Zaman Kopacaksa Kopsun ;) Yok Tahminmiş Yok HesapLamaymış BunLarın Hepsi Boş Kıyametin Kopacağı Gün Zaten Daha Önceden BeLirLenmiştir.

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek
    ByALeX bunu yazdı:
    DkN bunu yazdı:
    ByALeX bunu yazdı:

Kıyametin Ne Zaman Kopacağını Sadece aLLah BiLir, Biz Bu Puşta İnanırsak Burnumuzu Sokmuş oLuruz. Ben Bunu Demek İstedim;) Oda aLLahın İşine Karışmak Gibi oLuyor Zaten. Bizimkisi Sadece Tahmin Diyorsun, Tahmin Etmek BiLe Günah! Oda aLLahın İşine Karışmaya Girer. BırakaLım da Ne Zaman Kopacaksa Kopsun ;) Yok Tahminmiş Yok HesapLamaymış BunLarın Hepsi Boş Kıyametin Kopacağı Gün Zaten Daha Önceden BeLirLenmiştir.

madem kader önceden çizilmiş niye yaşıyosun ki?! yaşamak ta günah o zaman allahın işine karışıyorsun.. allahım mantığıa bak.. bi de newton neden puşt ki?

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
Toplam Hit: 7031 Toplam Mesaj: 57