Kıyamet Yaklaşıyor :|
-
f1kr3t bunu yazdı:
-----------------------------
OpTeR10 bunu yazdı:
-----------------------------Treasure ne yapmaya çalıştığını bilmiorum ama hakkaten yazık seni ilk gördüğümde neye uradığımı şaşırmıştım ama şimdi ne diceğimi şaşırıorum.bide arkadaşlara attığın pm leri duyunca dahada çok şaşırdım.walla ne diim bilmiom ama ltfn sen uraşma böle şeylerle Allah sana akıl fikir versin :S
Edit:Üstelik o başörtülü kızın fotosunun photoshop olmadığını anlamak için salak olmak lzm.bunu yapan kansızında ta amk :@
-----------------------------hocam yenisin tanımıyosun sen bu adamı. boşver "he" de geç ;) sitenin baş provakatörü o :))
-----------------------------Hayret Her Açtığı Konu Yüksek Hit Alıyo, Ve Yüksek Derece Banla Sonuçlanırdı, Bu Sefer Ban yok. :)
-
zaaaaaaaa xD
gelsede kopsak ^^
o bizim bi arktı aga :|
-
arkadaşlar bnu 8.5 dakka içinde 9 kişiye pm atmassanız bunun v2 si olucaksınız :D
-
geyiğe açılması lazımdı..kız güzelmiş lan
-
Kıyamet geliyormuş. Buyursun gelsin gelmezse biz ona gidelim olmadı orta biyerde buluşuruz..
Allah Günahlarımızı affetsin yeterki.
-
SiyanojeN bunu yazdı:
-----------------------------al amk.
-----------------------------evet etek photoshop la eklenmiş gibi duruyor :D
-
cold-m4 bunu yazdı:
SiyanojeN bunu yazdı:
muauah süpersn la cold: D -
cold-m4 bunu yazdı:
SiyanojeN bunu yazdı:
-----------------------------Şimdi var yok die savunmuyorum ama, oraya cat die tangayı oturtmuş bi fotosopcu, alt taraftaki sacma sapan 2 bulanıklığı gideremezmi sanıosunuz?
Yayınlandığı web sitesinde alt tarafa isim yazmışlar, 2. kere sitesine koyan adam yazıyı silmiş sadece...
-
renegadealien bunu yazdı:
cold-m4 bunu yazdı:
SiyanojeN bunu yazdı:
-----------------------------Şimdi var yok die savunmuyorum ama, oraya cat die tangayı oturtmuş bi fotosopcu, alt taraftaki sacma sapan 2 bulanıklığı gideremezmi sanıosunuz?
Yayınlandığı web sitesinde alt tarafa isim yazmışlar, 2. kere sitesine koyan adam yazıyı silmiş sadece...
-----------------------------abi tanganın photoshopla eklendiğini nerden çıkardın :P bence etek sonradan eklenmiş ayıp olmasın diye :D:D
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------abi tanganın photoshopla eklendiğini nerden çıkardın :P bence etek sonradan eklenmiş ayıp olmasın diye :D:D
-----------------------------auzhauhuahuhauhzhuuhauhaua :D
kırıldım gülmekten mq...