Kiyamet Yaklasiyor Mu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

yNsr bunu yazdı:
    -----------------------------
    2012 konusunda, mayalar ve nosturadamus haklimi çıkacak acaba ?

Öyle Görünüyor, Ve Ben Cern Konusunda Israrcıyım, Beklenen Büyük Dünya Değişimindeki Önemli olay Cern deneyidir. Cern deneyinin Bu Döneme denk gelmesi Sizce Rastlantımı..?

Ama Öngörülenler Bir Yıkım değil Bir Değişimi Köklü değişimi Haber veriyor, Enteresan bir Nokta.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı:

yNsr bunu yazdı:

Öyle Görünüyor, Ve Ben Cern Konusunda Israrcıyım, Beklenen Büyük Dünya Değişimindeki Önemli olay Cern deneyidir. Cern deneyinin Bu Döneme denk gelmesi Sizce Rastlantımı..?

Ama Öngörülenler Bir Yıkım değil Bir Değişimi Köklü değişimi Haber veriyor, Enteresan bir Nokta.

Nostradamus'un kehanetleri yattı,ona göre şimdiye kadar dünyaya çoktan göktaşı çarması gerekiyodu :|

Her Hakkım Saklıdır
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek
    Kıyamet Gününe kadar bekleyelim  :D Eğer gelirse marsa kaçalım

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek
    kıyamet bizi teğet geçer inşallah :) torunlarımıza kalsın :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PriesTBT
    PriesTBT's avatar
    Erkek

yNsr bunu yazdı:

mayaların takvimlerini 2012 yılına kadar yapmaları -2012 de kıyamet kopucak! demekse, gelsinde az kopalım. :|

selam gençlik!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Problemli
    kuvvet
    kuvvet's avatar
    Erkek
    ben bi 40 sene dağa yaşıyım sora gelirse gelsin kıyafet umruda değil hatta bi15senesora gelsin hemen güzel olur ben yaşıyımda gerisi umrumda değil

Bozamaz Aramızı Yarasa
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek
    ne yaklaşması yaa her geçen gün uzaklaşıyo.:S töbe töbe. Mantıklı bi soru sorsan olmuyomu hacı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

HolySeclorum bunu yazdı:
    ShockMan bunu yazdı:

yNsr bunu yazdı:

Nostradamus'un kehanetleri yattı,ona göre şimdiye kadar dünyaya çoktan göktaşı çarması gerekiyodu :|

Sanmıyorum, Nostradamus' un her dediği olmuş, Buda olacak, ama Vakti gelmemiş Zannımca. Dünya şu anda Eliptik Yörüngesinde Aynı Paralel Düşecek her hangi bir Kesişebilecek Cisim ile ilgili Tehdit Almamaktadır... Ancak Dünya Eliptik Yörüngesine Dünya ile Kesişecek Şekilde Geçebilecek Gök Cisimleri Hesaplanmıştır. Bu Gök Cisimleri Teğet Geçecek Mesafede de olabilir Deniyor, Ama Direk Dünya ile Kesişmeleride Mümkünmüş...

Öngörülene göre, 2016 Gibi Zamanlamada Bir Devasa Gök Taşının Dünya İle Aynı Eliptik Yörüngede Kesişebileceğidir. Eğer Nostradamusun Kastettiği Tespit edilmiş bu Gök Cismi ise, Hesaplamalar Çapının Oldukça Büyük Yıkım Oluşturabilecek kadar Büyük olduğu yönünde.

Ayrıca Nostradamu' un Kehanetlerinin Mayaların Takvimi ile uzaktan yakından bir alakasıda yoktur...

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı:
    BuZuL bunu yazdı:

kıyamet = değişim dönüşüm

tufan = yok oluş

önce bunları ayırt etmemiz lazım

işin uzmanları 2012 de kıyametin kopacağını hepimizin gebereceğini söylemiyor çok büyük bir değişim içine gireceğimizi ve bunun biraz sancılı olacağından bahsediyor.

boyut değişiminden bahsediliyor doğal olarak zayıflar elenecektir kastettikleri şey budur.

bizim medya ne yapıyor ? gebereceğiz , öleceğiz , yok 2012 de marduk dünyaya çarpacak bilmem ne bilmem ne. (Bu arada marduk bir gaz gezegeni katı değil.)

bende 2012 de değişim olacağına inananlardan birisiyim çünkü mayalardan tutunda nasaya kadar bir tarih geçiyor oda 2012 şimdi filmi çekiliyor ondada aynı ölecez senaryosu :)

astrologlar 2012 diyor.
    metafizikçiler 2012 diyor.
    nasa 2012 de güneş fırtınalarının maksimum seviyeye ulaşacağını söylüyor hatta dünyadaki bütün enerji hatlarının kesileceğini söylüyor enerjiden kasıt elektrik malum manyetik alan değişirse elektriğe ne olur siz düşünün.
    bilim adamları 2012 diyor kutup değişimini ispatladılar ve zirveyi 2012 de yapacağını söylüyorlar.
    mayalar 2012 diyor mayaların takvimine göre zamanın bitişi 2012 boyut değiştireceğimizden bahsediliyor bazı bilim adamları ve araştırmacılar tarafından bu durumda saate ihtiyacımız olmayabilir.
    Din alimlerinden bazıları veya din araştırmacıları rehber kitap yazan kişiler 2012 diyor.
    Ufo diye tabir edilen ucan nesneler %40-50 arasında çoğaldı.

kıyamet bize göre 3 aşamadan oluştuğu söyleniyor
    1-toplum
    2-dünya
    3-evren

2012 yi dünyadaki değişim yani 2.kısım olarak nitelendiriyorlar.

merakla bekliyoruz :)

Vallahi ne diyeceğimi şaşırdım, Buzul bu ne akıldır loow. Gerçekten çok güzel ele almışsın olayı, Toplu olarak Kıyameti bu kadar Güzel İzah eden bir yazıyı Başka hiç bir yerde Bulamazdım Kanaatimce.

Ancak biz Bu İkinci Seçenekle ilgileniyoruz, Acaba ne olacak, Bahsinden Mantıklı olarak geçen Sonuç Bir Tufanın Öngörülmediğidir. O Halde Bu Değişim Nedir Bende Meraklandım....   Vede Evrenin Değişimi Sanırım Bilinmeyen bir Takvim Yönergesine sahip, Evren Daha çok çok ama çok uzun zaman sonra bir değişim geçirebilir, Bu Mantıklı.

eyv abi sagolasın :D araştırma yapıyorum bu konular hakkında abi biliyorsun araştırmalardan çıkan sonuçlar bunlar.

benim tahminimce 2012 de yukarıda yazdıklarım gerçekleşecek ve bütün dünya yönetimi kristal ve indigo insanlar tarafındna tekrar yapılandırılacak.Dünya dışı ile biz değilde onlar bizimle irtibat kuracaklar diye düşünüyorum.

merakla bekliyoruz bakalım ne olacak.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    HolySeclorum bunu yazdı:
    ShockMan bunu yazdı:

yNsr bunu yazdı:

hayır bir çok kehaneti çıktı hocam zaten nostradamusun kehanetlerinin sırrı iş olduktan sonra çözülebilmesi ama ben dünyada çok özel insanların bunu daha önceden çözdüğüne ve sessiz kaldıklarına inanıyorum.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
Toplam Hit: 12472 Toplam Mesaj: 99