Kıyıköy Gezisi
-
Arkadaşlar şu an itibari ile motorumla birlikte kıyıköye gitmeyi düşünüyorum.
Başlangıç yerim istanbul b.evler, tek başımayım, yanıma ne alim 1 gecelik kalmak için, kamp tarzında 1 şey yapim diyorum ?
Şu an çıksam 2 saate anca orada olurum hava kararmadan orda olim diyorum varsa yakınlarda oturan 1 yer söylesin ?
Kamp serbest, yasak tam bilgim yok.
Rota ;
https://maps.google.com/maps?newwindow=1&hl=en&q=K%C4%B1y%C4%B1k%C3%B6y&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wl -
Güzel yermiş tek de gidilmezki tadı çıkmaz.
-
JuMaN bunu yazdı
Abi :|
Aciliyetim var şimdi arkadaş mı bulayım hiç arkadaşımız yok ki real hayatta biz ne yapak :D
Tanıyan 2 gün sonra geri kaçıyor :D:D -
Zeytun-i bunu yazdıJuMaN bunu yazdı
Abi :|
Aciliyetim var şimdi arkadaş mı bulayım hiç arkadaşımız yok ki real hayatta biz ne yapak :D
Tanıyan 2 gün sonra geri kaçıyor :D:Dİyi tek git o zaman . O kadar da korkunç birisine benzemiyon neden kaçıyorlar ki :D
-
tek gitmen daha iyidir :)
kuru gıda al yanına hocam..
uyku tulumu falan var mı? sinek kovucu falan.
kendini koruman icin kama, pala olabilir :P ufak bıcakta işini görür ( emniyet önemlidir.. )
termos falan al la yanına cay yaparsın ya da kücük caydanlıklardan al.. düzenli ates yak ohhh. mis demle cayını..
ben cok severim böyle seyler :)
tekirdağ civarında olsan naip falan giderdik hocam.. camping alanı bol burda :)
-
kıyıköye yakın kışlacık köyündenim.
kardeşim, programını 1 günlük planlama hafta sonu nu ayırır san eğer, sırasıyla; hamidiye, kışlacık, sivriler ve iğneada gezilerinide programına kat.
kıyı köyde barınma noktasında son halini bilemiyorum ama iğneada barınma noktasında seni tatmin edecektir.
kışlacık köyünden sonra yine karadeniz kıyısında panayır ve poliçe mevkileri güzeldir. orman ve sahil iç içe..
bu güzergah sürekli orman, görsel güzellik açısından tatmin olucaksındır.
sivriler köyünden sonra demir köye doğru dupnisa mağarası vardır görülebilir. (dupnisa mağarasına giden trakyalı vatandaşlar http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/57988/sonradan-fark-etmek )
motorumdan inip orman da da yürüyerek gezeyim diye bir düşüncen varsa eğer, fazla açılma.
konaklama tercihin sahilde kuracağın bir çadır olsun bence.
balık tutmayı biliyorsan çok güzel balık tutabileceğin yerler var( hamidiye köyün de baraj, sivriler köyünde dereler...)
-
roccocan bunu yazdı
kıyıköye yakın kışlacık köyündenim.
kardeşim, programını 1 günlük planlama hafta sonu nu ayırır san eğer, sırasıyla; hamidiye, kışlacık, sivriler ve iğneada gezilerinide programına kat.
kıyı köyde barınma noktasında son halini bilemiyorum ama iğneada barınma noktasında seni tatmin edecektir.
kışlacık köyünden sonra yine karadeniz kıyısında panayır ve poliçe mevkileri güzeldir. orman ve sahil iç içe..
bu güzergah sürekli orman, görsel güzellik açısından tatmin olucaksındır.
sivriler köyünden sonra demir köye doğru dupnisa mağarası vardır görülebilir. (dupnisa mağarasına giden trakyalı vatandaşlar http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/57988/sonradan-fark-etmek )
motorumdan inip orman da da yürüyerek gezeyim diye bir düşüncen varsa eğer, fazla açılma.
konaklama tercihin sahilde kuracağın bir çadır olsun bence.
balık tutmayı biliyorsan çok güzel balık tutabileceğin yerler var( hamidiye köyün de baraj, sivriler köyünde dereler...)
Abi yeminle varya çok iyi oldu senin bilgiler şimdi bende tam çıkıyordum, abi takım alacaktım balık takımı zoka yada sade misina, sonra dedim şimdi ordaki balıkları bilmem uğraşmim boşuna dedim ne alim yanıma, ne tür balıklar var.
-
2 - 3 sene önce gitmiştim deniz kum v.s. çok güzel bir yer. Gitmeye müsait olanlar kaçırmasınlar.
-
Cennet'mi Orası o_0
-
ONEMINUTE bunu yazdı
Cennet'mi Orası o_0
Bi türü :D
-
sazan bulunur, nadir de olsa alabalık ta vardır.
burası hamidiye köyü önündeki baraj gölü, istanbula su temini için yapılmıştı:
balık bulabilirsin.
aynı köyde kölülerden yardım istediğin de sana balık tutabileceğin yerleri gösterebilirler.
roccocan tarafından 11/Tem/13 11:26 tarihinde düzenlenmiştir