Kız Arkadaşım Bana Yalan Mı Söylüyor?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drfuchs
    drfuchs's avatar
    Erkek

Bu Gun Tam Tamına 1 Sene 2 Ay 10 Gun Oldu Çıkmaya Başlayalı.Okul Kapandıgından Berı Gorusemıoduk.Tatıldeydı.Nihayet Tatilden Dondu Ve 2 Gun Once (Cumartesi) Buluştuk.Kız Babasından Cok Korkuyo.Benı Aılesınden Herkes Bılıo (Çekırdek Aıle) Fakat Babası Bılmıo.Ztn O Ogrenırse Kotu Olur.Neyse Ben Konuya Gırıyım; Bız Bunla Bulustuk Cumartesı.Bana Dedıkı Telefondakı Butun Resımlerımızı Sıldım.Bana Tekrar Atarmısın?Bende Dedımkı Nıye Sıldın? Babamla Tartıstık Telefonumu Elımden Aldı Bende Silmek Zorunda Kaldım Dedı.Ama Telefonunda Kılıt Kodu Var.Yanı Babası Istesede Goremez Resımlerı!Neyse Bıraz Daha Konustuk Sonra Dedımkı; Ben senın Telefonunda ASKIM Dıye Kayıtlıyım.Sen Onu ASKIN yap Dedim.Hem Bırı Gorurse Bı Arkadas Diyip Sıyrılırsın Hemde Ztn Ben Senı Aradıgımda Telefonda Askın arıyo yazcak. (sankı telefon kıza benım aradıgımı solermıs gıbı). Dedım.O da bana Ztn Tatıldeyken Oyle Yapmıstım Dedı.

Sımdı Ben Dusunuorum. Madem Tatıldeyken Degıstırdın O zmn Şımdı Tatılden Donunce Nıye Eskı Halıne Geldı?Acaba Tatılde Bırını Buldu Da Resımlerı O Yuzden Mı Sıldı Telefondakı ASKIM Yazısını O Yuzden Mı ASKIN Yaptı Dıe.

Sizce Ne Yapmalıyım.Önerılerınızı Beklıorum Dostlar.SAYGILARIMLA!!... 

___Dr_Fuchs___
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ucurum
    ucurum's avatar
    Dişi

babası telefonunu aldıktan sonra heralde silemez..hani babasından telefonu yürütmek yemez heralde...ama babasının telefonunu herhangi olabilecek bir kavga veya tartışma esnasında alabileceği korkusuyla silmiş,ismi de değiştirmiş olabilir.Tabi orada sevgili bulup da değiştirebilme ihtimali de var....ama 2 kişiyi birden idare etme ya da "sevgilim nasıl olsa uzakta yaz aşkım olsun bu yaz da böyle güzel,heyecanlı falan geçsin" mantığı genelde erkeklerde var...yani o kadar vicdansız olabileceğini sanmıyorum...

güven olmazsa ilişki de olmaz...bir başlarsan güvensizlik yakanı bırakmaz artık üfürükten nem kapar durursun...kendine de ona da yazık olur....

Dip Not: yazlıkta telefonunu alma ihtimali olan babasının eve dönünce alma ihtimali ortadan kayıp mı oluyor? ben anlamadım bu işi..???

Kime sorsam dönüşüm yok Nereye gitsem mavi Yelkenimde deli rüzgâr Her yanım tuz, deliyim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Valira
    Valira's avatar
    Dişi
    cok buyuk ihtimalle tatil firsatlarini degerlendirmek istemistir

The ability to destroy a planet is insignificant, next to the power of the force.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drfuchs
    drfuchs's avatar
    Erkek
    abı bende onu anlamadım ztn yazlıkta alma ıhtımalı varsa evdede var ne yapcagımı sasırdım a.q yaa:SS

___Dr_Fuchs___
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ucurum
    ucurum's avatar
    Dişi

valla bu pek hayıra alamet değil......

sorsana "baban evde nasıl oluyo da alamıyo telefonunu" bakalım buna ne söyleyecek

gerçi minareyi çalan kılıfını hazırlar.......

bozma moralini....eğer aldattıysa falan öğrenirsin eninde sonunda....bi yerden mutlaka açık verir..

Kime sorsam dönüşüm yok Nereye gitsem mavi Yelkenimde deli rüzgâr Her yanım tuz, deliyim
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drfuchs
    drfuchs's avatar
    Erkek
    ucurum bunu yazdı:
    -----------------------------

valla bu pek hayıra alamet değil......

sorsana "baban evde nasıl oluyo da alamıyo telefonunu" bakalım buna ne söyleyecek

gerçi minareyi çalan kılıfını hazırlar.......

bozma moralini....eğer aldattıysa falan öğrenirsin eninde sonunda....bi yerden mutlaka açık verir..

-----------------------------

aıb sadece tartıstıklarında ceza olarak alıyor telefonunu kızda vermek zorunda kolıo ama sımdıye kadar hıc resımlerımı sılmemıstı.ztn telefonunda kılıt kodu var.babasına versede kılıt kodunu solemedıkce adam goremez!

Dipnot: İlgin İcin Tesekkurler..

___Dr_Fuchs___
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sammy
    Sammy's avatar
    Erkek
    hocam bak bu kiz meseleleri icin asla fazla dusunme bir kiz icindegmez salla bulduysada defolsun gitsen siktir et hayat sadece kendini dusunmektir.Ask diosan ask sadece sexe ulsamanin en guvenilir yollarindan biridir.ben bu yolu cok dendim olumlu sonuc verio ask sadece bi aliskanlik ve cinsellikle daha cak baglaniosun salla gitsin dunyada milyarlarca kiz kadin var bunalrdan bi tanesi sana kesin duser hic kafani yorma al altina yeter

ben sadece ben
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LostDream
    LostDream's avatar
    Erkek

Canım kardesim şüphe ile bakıcaksın.Kız tatile cıktı cıkalı doğru dürüst konuşmadınız diye biliyorum ben...
    Bir kaç yalanı da var gibi düşünüyosun (hani yemin meselesi) .

Ama yinede hemen tavır alma belki babası şifreyi istemiştir, öğrenmiştir ama sonra senden resimleri istedi garip..

Neyse sen yinede eskisi gibi davran öle bişey varsa yakında cıkar zaten...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tam1chatlak
    tam1chatlak's avatar
    Erkek
    aldatılmayı düşünmek bile insanlarda büyük yaralar açıyor dostum umarım kız arkadaşın sana sadık kalmıştır o darbeyi ben bir kere yedim düşmanım yemesin diye  dua ederdim. inş seninkide bi yanılgıdır

imza benim imzam olduğundan bi problem yok
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi
    Asi's avatar
    Dişi

Eminim şu an bile içini kemiriyordur bu konu ama hemen şüpeye düşme bazen öyle şeyler oluyorki en yakınına bile açamıyorsun konuyu bir kez şüphe içine düştümü gitgide büyür kendini yer bitirirsin sen farkında olmasanda zamanla ilişkinede yansır en iyisi sen rahatsızlık duydugun konuyu kız arkadaşına aç ama telefonda degil yüz yüze konuşurken yap bunu ne zamandır berabersin bilmiyorum ama iyi kötü mimiklerinden de bir şeyler anlarsın

Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek

bak hele

zaten pek dengeli davranmayan hatun milleti senin içinde bulunduğun yaş itibariyle daha da dengesiz olacaktır. 

Kız zaten tatile gitmiş. 17 yaşında filandır en fazla. ne yani seninle evleneceğinimi düşünüyordun. bence orda bulmuştur birini 1 hafta 10 gun neyse eğlenmiştir

geri dönmüştür. Sende oyle fazla bağlanma kıza nasıl olsa ayrılacan. eğlenin gezin tozun. 

ftw
Toplam Hit: 3331 Toplam Mesaj: 13