Kız Arkadaşım Telefondan Hangi Numaralarla Konuşup Mesajlaştığını Nasıl Öğrenebilirim ?
-
Bunu yaptığın an olacakları söyleyeyim.
*özel bi mesele olsa birisiyle arasında (arkadaşıyla veya akrabasıyla) sana söyleyemeyecek ve sen de şüphe edeceksin.
*erkek arkadaşları varsa onlarla konuşuyor ya da mesajlaşıyorsa, bu durumu sana 1 kere söylese ve sen de o numarayı sürekli görsen orada, hergün mesela, iyice şüphelenecek ve kızacaksın, ona karşı güven problemin olacak.
bu durumlar ilişkileri yıpratabilir. benden söylemesi. aklında şüphe oluşturabilecek sorulardan bile uzak dur derim. eğer seviyorsan. bir de bu durumu kız arkadaşın anlarsa aranızdaki güvende de sıkıntı olabileceğini düşünüyorum..
-
Güven problemin varsa içinde ayrılmalısın birazcık şüphen varsa o şüphe adamı yer bitirir
konuya gelince barışın söylediği olayı yap en basiti o
Şunu unutmayın bir kadın aldatmayı düşünüyorsa erkeğin ruhu duymaz arkadaşım aldatır bizim gibi saf değiller renk vermezler öyle :) başka hat almayacağı ne malum -
SeRDaR bunu yazdı
Güven problemin varsa içinde ayrılmalısın birazcık şüphen varsa o şüphe adamı yer bitirir
konuya gelince barışın söylediği olayı yap en basiti o
Şunu unutmayın bir kadın aldatmayı düşünüyorsa erkeğin ruhu duymaz arkadaşım aldatır bizim gibi saf değiller renk vermezler öyle :) başka hat almayacağı ne malumkatılmıyorum :)
-
Darkparadise bunu yazdı
*özel bi mesele olsa birisiyle arasında (arkadaşıyla veya akrabasıyla) sana söyleyemeyecek ve sen de şüphe edeceksin.
*erkek arkadaşları varsa onlarla konuşuyor ya da mesajlaşıyorsa, bu durumu sana 1 kere söylese ve sen de o numarayı sürekli görsen orada, hergün mesela, iyice şüphelenecek ve kızacaksın, ona karşı güven problemin olacak.
bu durumlar ilişkileri yıpratabilir. benden söylemesi. aklında şüphe oluşturabilecek sorulardan bile uzak dur derim. eğer seviyorsan. bir de bu durumu kız arkadaşın anlarsa aranızdaki güvende de sıkıntı olabileceğini düşünüyorum..
Müride ye katılıyorum
+ Sen sen ol kız arkadaşının hayatına yön vermeye çalışma. Onun hayatında vereceği kararlara saygılı ol ve müdahale etme. Yarın ne olacak bilinmez. Mesela siz beraberken kız üni sınavına girdi, ii bir puan aldı. Onun seçeceği üni ye karışma. Senle aynı şehirde olması için veya bir bölüme yerleşmesi için kesinlikle karışma. Sonra ilerde bişey olur anlaşamazda ayrılırsanız o kızın hayatı senin yüzünden değişmiş olur.
Bir ilişkide en önemli şeyler sevgi, saygı ve güvendir. Bu 3 şeyden herhangi biri bir şekilde kaybolursa sonu hüsran olur.
Telefon konusunda yanındayken al telefonu. Sevgilinse eğer mesajlarına onun yanında bak. Gizli gizli arkadan iş çevirme. Gün olur gizli bişey kalmaz. Farkına vardığında senden uzaklaşır. Ona güvenmediğini görür.
Şunu da asla unutma ki O kız istese seni kolaylıkla aldatır ve sen bunun farkına varmazsın. Ama sen aldatırsan şu sözümü unutma " Ben hayatımda 2 den fazla zıplayan çekirge görmedim." =)
-
opusdei bunu yazdıDarkparadise bunu yazdı
Müride ye katılıyorum
+ Sen sen ol kız arkadaşının hayatına yön vermeye çalışma. Onun hayatında vereceği kararlara saygılı ol ve müdahale etme. Yarın ne olacak bilinmez. Mesela siz beraberken kız üni sınavına girdi, ii bir puan aldı. Onun seçeceği üni ye karışma. Senle aynı şehirde olması için veya bir bölüme yerleşmesi için kesinlikle karışma. Sonra ilerde bişey olur anlaşamazda ayrılırsanız o kızın hayatı senin yüzünden değişmiş olur.
Bir ilişkide en önemli şeyler sevgi, saygı ve güvendir. Bu 3 şeyden herhangi biri bir şekilde kaybolursa sonu hüsran olur.
Telefon konusunda yanındayken al telefonu. Sevgilinse eğer mesajlarına onun yanında bak. Gizli gizli arkadan iş çevirme. Gün olur gizli bişey kalmaz. Farkına vardığında senden uzaklaşır. Ona güvenmediğini görür.
Şunu da asla unutma ki O kız istese seni kolaylıkla aldatır ve sen bunun farkına varmazsın. Ama sen aldatırsan şu sözümü unutma " Ben hayatımda 2 den fazla zıplayan çekirge görmedim." =)
opusdei +938473814128399123213
-
Konu dışı ama ben yapma böyle birşey derim. Ciddi düşündüğün kızın yüzüne bunu söyleyemiyorsan telefonuna bakmak istiyorum kiminle konusup ettiğine ne halt istiyorsan artık, nasıl bir ciddiyettir o. Ayrıca kız olarak düşün bi de bunu, zerre kadar güvenmiyor lan bu bana hissi verecektir. Yapma etme oğul gel tez dön yanlıştan
-
MustyKTE bunu yazdı
hocam konunun içine etmek gibi olmasında dediğin çok yanış.
Şimdi şöyle, o senin kız arkadaşın, kardeşin çocuğun vs değil.
onun özeline girmeye hakkın yok.
onun da senin özeline girmesine hakkı yok.Ha sen diyorsan ki abi güvenmiyorum, o zaman sürdürme abi.
sürdüreceksen birbirinize saygınız olsun.
daha çok yazacaktım kardeşim ama peynirli ekmeğim yarım kaldı çayım da soğuyacak :)
Lütfen yanlış anlama. ama benim engin tecrübelerime güvenebilirsin..oha. kız arkadaşının özeline giremeyecekte kiminkine girecek la? :D
ama güven yoksa sürdürmemeli tabi
-
konu ahlak tartışmasına dönmüş. size ne arkadaş adam bir soru sormuş yahu...
-
Ya size ne arkadaş,akıl vermek size mi düştü? Her konuda aynı muhabbet adam soru sormuş cevap yazmıyorsun,ahmakça yorumlar atıyorsunuz.Sorun yaratmayın,sorun çözün. Size ne? Türk milleti olarak çok meraklıyız akıl vermeye.Bu kadar zor mu arkadaş şu çeneyi kapatmak, çevremiz böyle insanlarla dolu herkes dünyanın en düzgün insanı ki başkalarını eleştiriyor.
flassy tarafından 18/Mar/13 13:14 tarihinde düzenlenmiştir -
opusdei bunu yazdıDarkparadise bunu yazdı
Müride ye katılıyorum
Opusdei taşaklı cevap vermiş bak yazdıklarını dikkate al görmezden gelme. Cok haklı. Ben kırıkkaleliyim. Ben hiç aldatmadım ve aldatılmadım. Sebebi ne biliyomusun, telefonunu yada mailini vs karıştırmayı düşündüğüm anda yada aldatılma potansiyelini gördüğüm anda bitirdim. Sevgiden önce saygı ve güven gerekir. Neden kırıkkaleliyim dedim ? Çünkü küçük Anadolu şehirlerinden birinde doğup büyüdüm. Karşındaki kıza hükmetmeM gerektiğini düşünürüm ama asla bi kızı şekillendirmeye çalışma. Ya olduğu gibi kabul et yada onunla görüşmeyi bitir hocam. 4 yıllık bir ilişkim var ve bir kez olsun benden gizli biriyle görüşmez yada konuşmaz. O potansiyel olmadıgını biliyorum 4 yılda Anlar insan. Kıza güvenmediğini hissettirm. Çok ağır sonuçlar doğurabilir.