Kız Babası Olmak...
-
Kız Babası Olmak;
Küçük minnacık bir yüreğin kahramanı olmak kolay mıdır? İlk sevilen erkek olmak, süper kahramanı olmak ve en önemlisi ''göğsüne yaslanabileceği adam'' olabilmek. Hani ilkbahar geldiğinde açan beyaz papatyalar olur ya, öyle bir çiçek düşün avuçlarında. Koklamaya kıyamazsın ya hani. Öyle bir duygudur aslında...
Adam olmanın zor zanaat olduğu zamanlardır bu zamanlar ve sağlam adam olmadan iyi bir eş ve baba olunmaz netekim.
Sen her ne olursan ol, sadece 2 hece dökülür ağzından. Birbirinin tekrarı olan iki hece. Yürümeye başladığında, konuştuğunda, okula başladığında, büyüyüp serpildiğinde, dangozun tekini erkek arkadaşım diye eve getirdiğinde, bir gün kanatlarını takıp beyaz bir kuğu gibi evden ayrıldığında hatırlayacağın tek şey o iki tekrarlı hece oluverir. Tek bir hecenin bile binlerce farklı telaffuz ve anlamı olsa da ''Baba'' belki de evrensel bir sıfattır.
Avuçlarında kaybolan küçük avuçlarını kavra kızının. Her zaman dik dur ve sakın unutma; Sen onun süper kahramanısın. Hem de her zaman...Saygılar -
Geçen gün aynı konuyu ben açıyım dedim. Sonra duygularımı kendime saklıyım dedim :) Elalem kızını nasıl verdi bana bilmiyorum ama benim kızı almak için kırk fırın ekmek yemesi lazım bir dangozun ;)
-
sizlerde kız babasısınız sanırım zordur kız babası olmak yıllar sonra piçin teki gelir gönüzden sakındığınız yavrunuzu alır.
-
wikwik bunu yazdı
Geçen gün aynı konuyu ben açıyım dedim. Sonra duygularımı kendime saklıyım dedim :) Elalem kızını nasıl verdi bana bilmiyorum ama benim kızı almak için kırk fırın ekmek yemesi lazım bir dangozun ;)
İlerde değişecek bir düşünce :|¨¨ Fıtrat bu çünkü elinde değil -
Ne bileyim. İlk çocuk. Kız çocuğu... Sanırım yaş kemale erince belki... Ama dünyadaki en güzel şey... Çocuğunun parmağını tutup onunla oynaması...
-
sosyopatmanik bunu yazdı
sizlerde kız babasısınız sanırım zordur kız babası olmak yıllar sonra piçin teki gelir gönüzden sakındığınız yavrunuzu alır.
hocam sen evlenen tüm erkeklere aynı ithamda bulundun hatta bu konudaki kız babalarıda dahil :D Olaya neden bu kadar dramatikıl bakıyorsunuz.
Mezaramı gelsin kızcağaz ya, sevdiği biriyle evlensin hadi hayırlısı ALLAH mesud etsin tatlısını ne zaman yeriz acep :|¨¨ -
en ideali önce kız çocuk sonra bir erkek bir kız aga
-
1-618-GR bunu yazdısosyopatmanik bunu yazdı
hocam sen evlenen tüm erkeklere aynı ithamda bulundun hatta bu konudaki kız babalarıda dahil :D Olaya neden bu kadar dramatikıl bakıyorsunuz.
Mezaramı gelsin kızcağaz ya, sevdiği biriyle evlensin hadi hayırlısı ALLAH mesud etsin tatlısını ne zaman yeriz acep :|¨¨heteroseksüel yerine lezbiyen olsun ister kız babaları :)
-
wikwik bunu yazdı
iyi de hoca sen yenge ile evlenmek icin kirk firin ekmek yedin mi ki (=
-
Yahu bu kız çocuğu-baba ilişkisi kaynana-gelin ilişkisi gibidir. Bütün gelinler öyle yada böyle çekerler, kendileri kaynana olduklarında da gelinlerine çektirirler. Aynı şey, bütün erkekler evlenmek için bir adamın kızını ister, o adam kızı vermemek ondan ayrılmamak ister ama evlenirler. Sonra genç damadın kızı olur ve o kız evlenmek istediğinde aynı olay tekrarlanır. Bu yaşamsal bir paradoks yani...
-
sosyopatmanik bunu yazdı1-618-GR bunu yazdısosyopatmanik bunu yazdı
Mezaramı gelsin kızcağaz ya, sevdiği biriyle evlensin hadi hayırlısı ALLAH mesud etsin tatlısını ne zaman yeriz acep :|¨¨heteroseksüel yerine lezbiyen olsun ister kız babaları :)
Haci yanlis yerden tuttun sen baska uca gec :))) elinde kalcak yoksa.. kiz babalari Onu istemez ama Herkesin cani kendine tatlidir sonucta evlat bu