Kız Nasıl Tavlanır?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickneyime
    nickneyime's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Temmuz/2003
    Erkek
    bi öğretsenenize

    bunch of idiots around me, yes everywhere.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S_k_Y
    S_k_Y's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Mart/2003
    Erkek
    "bi öretsenize" demekle örenilmez ki bu!..bak kız tavlamak kolaydır.. Ama bunun için pratik yapman gerekir..Git hiç alakan olmayan kızlara asıl onlarda dene kendini..zamanla işe yaramaya başlayınca da düzgün bir hedef seç kendine.. Kızı tavlaman için önce kızla tanışman gerekir tabii..eğer tanışıyosan kolay diycemi sanıyosan yanılıyosun..Çünkü bence seni tanımayan bi kızı tavlaman daha kolay olur..En azından kendini ona istediğin gibi - yani biraz daha özenerek - tabii kendin olarak tanıtırsın..Anlatacak bir sürü şeyin olur. Şimdi benden sonra gelecek mesajları şimdiden görebiliyorum..Bi kısım kızların hepsi aptaldır dicek:) Ewt. bu doru aptallar hakikaten..diğer kısmıda buna karşı çıkacak tabii..neyse.. şimdi dediim gibi kıza kendini tanıtacan ancak burda önemli olan hemen LÖP diye kıza atlamaman lazım..ama onunla ilgilendiğini de ona fark ettirmen lazım yani aradaki ince sınır çok önemli..çok yavşarsan kızın hoşuna gitmeyebilir..çok çekinirsende kız seni s.klemez.. Bide kızı tanımaya çalış..şimdi mesela kızlar wardır..Romantik-duygusal bilmemne erkeleri severler.. kız öyle bişeyse ama sende romantikliğin r si yoksa..uğraşmanın pek bi anlamı yok..yeni ya kızın istedii gibi olucan yada olduğun gibi sevecek bi kız bulucan..ama aşk laf dinlemiyo tabii..o ayrı.. Şimdi ben sana deneyimlerimi anlatmaya kalksam ooooooo çok uzun sürer o yüzden yapmıyorum..

    oo senin yaşı daha yeni gördüm: 13..demek..hmm..
    o zaman henüz çok erken diil aslında ama çok acele etme yaw..neyse konuya dönelim..şimdi kıza şunları çaktırmadan hareketlerinle,sözlerine herşeyinle anlatman lazım.. onun dünyadaki en güzel kız olmadığına ve senin ondan vazgeçebileceğine..yani kız seni kaybedebileceğini anlamalı!.Bak bu önemli...
    sonra senin de bir arayış içerisinde olduğunu anlamalı.. sonra esprili ol dicem ama..eğer yetenek yoksa çok da kassan valla sanada yazık çevrendekilere de dicem sadece..Şimdi mesela ben oradan kazanıyorum..walla bugüne kadar ..neyse.. sonra kızı tavlaman için birazcık da olsa kıza iltifan etmen gerekebilir..tabii heryerde dozu ayarlaman lazım..böyle çok yüz verince bu sefer şımarıyo bu kız milleti..kız milleti diyorum..kızlar boşuna cevap vermesin..walla bölesiniz bi çoğunuz..isteyen alınmasın..ondan sonra tabii kendini de övmn,keninde güvendiğin bir çok konu olduğunu ispatlaman yani kendini çevresindeki diğer erkeklerden - bir nevi rakip oluyo bunnar- daha üstün olduğunu anlatabilmen gerekir.. Daha bir sürü nkta var aslında..onlarıda anlatarım bi ara..Dediğim gibi en önemlisi bu kız milletininde insan olduğunu vede aptal olduğuunu vede ulaşılamaz olmadığnı unutma.... Kendine iyi baq..
    Güzin abla gibi oldu be..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Ağustos/2002
    Erkek
    S_k_Y kardeş güzel açıklamışsın. Ben sevgide yenik biri olarak ancak şunu söyleyebilirim.

    Seni sevene aşık ol sevmeyene değil. Tavlamak felan bunlar gelip geici şeyler. Ama aşkın yolunun tavlamaktan geçtiğini düşünüyorsan buna birşey diyemem

    Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkworld
    darkworld's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 27/Ekim/2002
    Erkek
    kızlar embesil yaratıklardır cokta kibirli gozukmeye çalışırlar ama aslında kibirleri tamamen salaklıktan ibrarettir ıkıtane kro peşinden koştumu birde kıçları kalkar sormayın....
    şimdi kız tavlamak için cok çeşitli yollar vardır...
    kızlara cok çen şakrak makara gozukeceksın.. bundan hoşlanırlar kendılerı g** oldukları zaman sevinirler:)) salak dedikya .:)
    şimdi bir kıza ilk başlarda ağır goruneceksın...
    zaten tanışmak cok kolaydır birazda tipin varsa tamamdır.. ama kızı tavladıktan sonra başlar butun olaylar kızların hepsi salaktır. bir kere kızlara kesinlikle yuz verme. tanıştıktan sonra hepsen buluşmayı bekleme hepsen buluşma teklif edersen peşinden koşmuş olursun senı hep eker haftada bir deişik gunlerde buluşacaksın.
    ondan sonra kız sana bağlanır. zaten. bir kere bır kızla cıkmaya başladıktan sonra kızın kesinlikle erkek kankası felan olmayacak.. kanka ayagı bana gore got ayağıdır bunu sakın unutma.. light görünüşlü taşfırın erkeği olacaksın anlayacağın (benım gibi) kesinlikle kızlara karşı utangaç olma! utangaç erkeklerden hoşlanmazlar zaten kolay kolay tanışamazsın utangaç oldunmu:)) sana bazı taktikler verıyorum mahalleden vs.. birtane kız kanka yap.. ondan sonra kanka bana kız ayarla felan zaten ayarlar .) yoldan tanıştıgın kızdan kolay kolay hayır cıkmaz... bunları uygularsan kız yonunden cok başarılı olursun.. hadi kolay geLe...
    unutma
    Seversen mikilirsin mikersen sevilirsin

    birde bu
    KİMİ SEVERSEN SEV BIRGUN AYRILACAKSIN!!!

    eyw... DarKWorLd!

    Bir Duvar Var Sırtımı Dayadıgım Sevgiden Örülmüs Koskoca Bir Duvar Hasretinle Yandigim Kuytusunda Her Gece Ağladıgım Şunu Bil Ki Sevdigim Sen o Duvardaki Gözyaşım Olacaksin Ve Hiç Kurumayacaksın Ellerimi Kanatırcasına Tırnaklarımla İsmini Kazıdıgım O Sevgi Duvarinda Hep Ama Hep Yaşayacaksin
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S_k_Y
    S_k_Y's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Mart/2003
    Erkek
    Cem: son cumlede koparmissin olayi..cocuu kokutur gibi :) benim anlatmak istediklerimde bunlardi ama daha nazik bi ifade ile soyledim..
    bide sunu ekliim: nedendir bilmiyorum ama bu sene tanistiim bi kiz var..siniftan..kizla ilk 4-5 ay hic muhabbeetimiz olmadi..hic!..tabii ben cevremdeki digerlerinii full throthle (boyle mi yazilio:) gulduruyorum..sora kiz baktim yanasiyo gene yuz vermiyorum ama konusmaya basladik 1 ay sonra kiz telefonumu istedi ayni gun arardi bi sonraki gun gene aradi sonra bende tel ini aldim ondan da 2 ay sonra evine cagirdi!!bu kisim onemli olmali sanirim..:) sonrasini anlatmiyorum..sandiginiz gibi de degil ama.. neyse boyle iste..alttan alican ince esprilerle g.t edicen anlamicak gulucek vs. hem sen zevk alican hem o..

    Surecek>>
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cippio
    Cippio's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Ocak/2003
    Erkek

    kız tavLamak tavLa oynamaya benzerr... attığın zarın büyükLüğüne bağLı tıpkı atacağın adımLar gibi... ben oLsam hiç uğraşmazdım ..

    aLem bana ben sana hastayım...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fugitive
    Fugitive's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Mayıs/2003
    Erkek
    Taktik belirleme açısından
    http://www.tavlama.ekibi.com
    Bir bak derim..

    You think the game is over ? It has just begun ;)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUTINEER
    MUTINEER's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Ocak/2003
    Erkek
    ULAN KIZDAN KIZA FARK VAR ŞİMDİYE KADAR HİÇ YOK 500-600 KIZLA ÇIKTIM AMA ŞİMDİ BİRİ VAR TAVLAYAMADIM GİTTİ DELİRCEM YAKINDA :)))

    Nush İle Uslanmayana Etmeli Tekdir Tekdirle Uslanmayanın Hakkı HACKTİR.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnvoyCharedtes
    EnvoyCharedtes's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Mayıs/2003
    Erkek
    MUTINEER bunu yazdı:
    -----------------------------
    ULAN KIZDAN KIZA FARK VAR ŞİMDİYE KADAR HİÇ YOK 500-600 KIZLA ÇIKTIM AMA ŞİMDİ BİRİ VAR TAVLAYAMADIM GİTTİ DELİRCEM YAKINDA :)))
    -----------------------------

    Abı Ne yapdın 600 kız ya$ kac :) 20 olsa oha oha

    Üstte gök basmasa, altta yer delinmese,Türk milleti, ilini töreni kim boza bilecek.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TREMO
    TREMO's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Haziran/2003
    Erkek
    MUTINEER bunu yazdı:
    -----------------------------
    ULAN KIZDAN KIZA FARK VAR ŞİMDİYE KADAR HİÇ YOK 500-600 KIZLA ÇIKTIM AMA ŞİMDİ BİRİ VAR TAVLAYAMADIM GİTTİ DELİRCEM YAKINDA :)))
    -----------------------------

    Mutineer abi sen biraz fazla ucmussun.Puhahahaaa (hic yokktan 500-600kizmis)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyBoY
    HolyBoY's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Haziran/2003
    Erkek
    Muttiner walla acaip sallamışsın zuhahah olm yeter lam küçük at :)))

    1Numara.ORG WORK TEAM [ www.1Numara.ORG]
Toplam Hit: 5785 Toplam Mesaj: 21