Kıza Hediye Yada Süpriz.
-
Saat al
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------
irwa bunu yazdı:
-----------------------------
bize yok böle düşünüpte bişiler yapanlar şansımızdanmıdır nedir :p
hocam ablamın eşi bildiğin donmuş yanardağın lawını getirmişti sende deişik şeylere bakabilirsin ,)
-----------------------------bütün taşlar donmuş yanardağ lavı değilmidir?
-----------------------------değildir :D
-
Geçen doğumgününde marjinal bişey bulamadığımı kabullenip gidip kazak almıştım. 3 aydır hiç gündemden düşmedi bu konu. Hediye denilince kin kusuyorum artık. Belli ki sende düzgün bişey bulamamışsın, kızdan ayrılıp en büyük hediyeyi kendine armağan et hocam :D
-
Hacı ilk önce araban olması lazım. Araban olduğunu yada kiralayabileceğini varsayarak yazıorum.
Alacaksın çiçekçiden gül, "kız hangi çiçekleri seviorsa oda olabilir"
Gül aldığını varsayarak devam ediyorum.
Ufakca bi kutunun içine doldur gül yapraklarını kutuyuda aliminyum folyo ile sarki güzel görünsün. Eti cin amblemli koli biraz sırıtır :D
Arabanın arka koltuğuna sakla. Kızı ara güzel bi yere götür.. Arabadan inmek üzereyken tepesinden aşşağı boca et gül yapraklarını..
Gül yapraklarını döktükten sonra. Seni seviyorum adı herneyse... Peşindende güzel çok şaşalı bişi olmasına gerek olmayan kolyeyi boynuna tak.
Üç gün ayağa kalkamaz bilader. Göt olur karı oracıkta..
Denenmiş test edilmiş tecrübe ile sabit bir yazıdır..Telif hakkı yoktur isteyen kullanabilir :d
-
bundan al

seni hayatta unutma şansı yok..
-
Hoca doğal ol yahu ne ise o :)
-
hocam bi tane yastık kılıfına en çok sevdiğiniz resminizi bastırt. güzel olur ;)
-
fotoraflarınızı fotoshopta boyama kitabı gbi hazırla. hepsini birleştir. boyama kalemi al. kızlar sever bence. benimki sevmişti:D
-
fikirler için hepinize teşkrler arkadşlar..
hediye olarak bilmem ney taşları ile süslenmiş bitane fotograflık yanında değişik bi anahtarlık vardı aynı taşlarla oda kaplı.taşların bi özelliği varmış en ufak bi ışıkta bile parıldıyor şeffaf..
neysem içersinie kızın fotografını çıkarttırdım fotograflığın içine koydum.kutusunu faln kapattım..anahtarlık falan kutunun içinde özel kutusu var.ç.
neysem kızla buluştuk şehri yüksekten gören bi bölgeye çıktık..konuşacak bişey kalmayınca arabada öyle pus pus oturur duruma gelince hediyeyi çıkartıp verdim..
komik bişey oldu..kız kendi resmini farkedemedi,arabnın içindeyiz bide alackarnlık olunca normal haliyle..çok güzel falan beğendi..sora kendi resmi oldugunu anlayınca dahda begendi..ordaki resmi standart süs olsun diye resim koyarlarya o zannetmiş..iyi oldu..işte böyle..
-
Kasmayın bu kadar