Kıza Teklif Nasıl Edilir .

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

hacılar hocalar müridler bi el atın şu fakire ya bakın kaç haftadır yazıyorum teklif olayını

GLaDio: bi kismi editlendi 

neler yapayım sizden tavsiye istiyorum karşısında  

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CTG
    CTG's avatar
    Erkek

-seni seviyorum artık benimsin! diyeceksin... itiraz ederse denize atarsın... "bak sen de bana sırılsıklam aşıkmışsın" dersin.

bu romantik tavır karşısında dizleri titrer kendisini kollarına bırakır...

hadi hayırlı olsun...

:|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

sen: ilk görüşte aşka inanırmısın?

o: hayır

sen: e bidaha görüşelim o zaman...

zaten ilk sorduunda evet derse bitmiştir olay 

Amphetamine Logic.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    olmadı bi türlü

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kral1
    kral1's avatar
    Erkek
     abi walla siz siz olum hiç bi kıza teklif vermryin ŞIMARIYORLAR...

slm..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    aynı dert bendede var.ganimet ben izmitliyim kız izmitteyse bişeyler yaparız elimizden geldiğince(Ne yapacaksak artık.kendi işimizigöremiyoz)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek

ksıaca yarından sonra bir buluşma daha ayarla ve olaylarını zaman bırak... telefonunu almayı unutma eve gidince  cagrı atmasını iste merak falan ediyomuş gibi... sonrası zaten gelir.. =)

---

ulan istemio mmu sağlık olsun bende yazmıştım :D eueheuheuh okumadık a.ko dieğr mesajları böle oluyor:D

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    r3dros
    r3dros's avatar
    Erkek

Arkadaşım kendinde cesaretin yoksa içeceksin boğmayı söyleyeceksin

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scream_vasiyet
    scream_vasiyet's avatar
    Erkek
    :Dlem bende ilk defa bi kızda zorlandım çıkma teklifi ederken.normalde direk sölerim buna direk olmadı iste sölemeyedim 4 ay gezdik durduk aq:Den sonunda kız etti:Dhah dedim tam ben sölücektim:D

açım diye ağlama marketleri yağmala xP
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuna
    Tuna's avatar
    Erkek

madem deniz kenarındasınız.

üstteki arkadaşlardan biride yazmış işte.

kızı deniz kenarına götür. biraz muziplik yap.

sana birşey diyeceğim ama cevabın ".. ama ben sevmiyorum " olursa seni denize atarım ardından bende atlarım de :)

sırıtarak söyle . rahat ol.

futbolu oynamayı seviyorum de. muzipleş. sonra lafı seni seviyorum olayına getir. düşüncem felan derse ormantikleş. ortam uygunsa gözlerini kapat. vs içinden geçeni söyle gibisinden sıkıştır olsun bitsin. yok hayır derse at denize gitsin. tohumuna paramı saydın

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    amk olay geçmiş hala bişiler yazıyonuz ..geçmiş olsun diyelim ganimet :(  /.. aklıma bişi geldi msn eklesene mcakrepp@hotmail.com

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
Toplam Hit: 6569 Toplam Mesaj: 24