Kıza Teklif Nasıl Edilir .
-
hacılar hocalar müridler bi el atın şu fakire ya bakın kaç haftadır yazıyorum teklif olayını
GLaDio: bi kismi editlendi
neler yapayım sizden tavsiye istiyorum karşısında
-
-seni seviyorum artık benimsin! diyeceksin... itiraz ederse denize atarsın... "bak sen de bana sırılsıklam aşıkmışsın" dersin.
bu romantik tavır karşısında dizleri titrer kendisini kollarına bırakır...
hadi hayırlı olsun...
-
sen: ilk görüşte aşka inanırmısın?
o: hayır
sen: e bidaha görüşelim o zaman...
zaten ilk sorduunda evet derse bitmiştir olay
-
olmadı bi türlü
-
abi walla siz siz olum hiç bi kıza teklif vermryin ŞIMARIYORLAR...
-
aynı dert bendede var.ganimet ben izmitliyim kız izmitteyse bişeyler yaparız elimizden geldiğince(Ne yapacaksak artık.kendi işimizigöremiyoz)
-
ksıaca yarından sonra bir buluşma daha ayarla ve olaylarını zaman bırak... telefonunu almayı unutma eve gidince cagrı atmasını iste merak falan ediyomuş gibi... sonrası zaten gelir.. =)
---
ulan istemio mmu sağlık olsun bende yazmıştım :D eueheuheuh okumadık a.ko dieğr mesajları böle oluyor:D
-
Arkadaşım kendinde cesaretin yoksa içeceksin boğmayı söyleyeceksin
-
:Dlem bende ilk defa bi kızda zorlandım çıkma teklifi ederken.normalde direk sölerim buna direk olmadı iste sölemeyedim 4 ay gezdik durduk aq:Den sonunda kız etti:Dhah dedim tam ben sölücektim:D
-
madem deniz kenarındasınız.
üstteki arkadaşlardan biride yazmış işte.
kızı deniz kenarına götür. biraz muziplik yap.
sana birşey diyeceğim ama cevabın ".. ama ben sevmiyorum " olursa seni denize atarım ardından bende atlarım de :)
sırıtarak söyle . rahat ol.
futbolu oynamayı seviyorum de. muzipleş. sonra lafı seni seviyorum olayına getir. düşüncem felan derse ormantikleş. ortam uygunsa gözlerini kapat. vs içinden geçeni söyle gibisinden sıkıştır olsun bitsin. yok hayır derse at denize gitsin. tohumuna paramı saydın
-
amk olay geçmiş hala bişiler yazıyonuz ..geçmiş olsun diyelim ganimet :( /.. aklıma bişi geldi msn eklesene mcakrepp@hotmail.com