Kızgın İblis (3D Compositing)
-
Selam arkadasalr, bugun besparmak daglarina dogru gezmeye ciktim, acayip yikilmis bir koy gordum. tamamen harabeye donmus... ben de evlerden birinin resmini cektim ve uzerinde oynama yaptim :P
Buyurun;
-
arkadaki penceredende iki göz bakıyo sanki :| güzel olmuş :)
-
model sıfırdan sanamı ait
-
Elinede bi şarap şişesi tutuşdursaydın :)
-
bende bu elemanı laptop üstünde dans ettirmeyi düşündüm sonra hareketleriyle uğraşmaya üşendim vaz geçtim
güzel olmuş laaa
:D ;) -
eXeLanS bunu yazdı:
-----------------------------
Elinede bi şarap şişesi tutuşdursaydın :)
Muahahah :P iyi akil ettin lem :P ahan da simdi tutusturuyorum :P -
wert bunu yazdı:
-----------------------------bende bu elemanı laptop üstünde dans ettirmeyi düşündüm sonra hareketleriyle uğraşmaya üşendim vaz geçtim
güzel olmuş laaa
:D ;)
lem wert isteyim dai, evde olsam oraya bir raki sofrasi kurardim :P Kalip beyaz peynir, raki ve kavun dilimler :P eheheheheheh.. burada bu yaratigin inverse kinematixlerinde sorun var, pozisyonu verene kadar canim cikti :P -
ben bi bok göremiyom bi kapi bide pencere var gören ne görüyor nasi görüyor ?
-
vukuat bunu yazdı:
ben bi bok göremiyom bi kapi bide pencere var gören ne görüyor nasi görüyor ?
Monitorunde bir sorun var hocam ozaman. gayet net gorunuyor... isik ayarlarini ac.... -
La olm sonra millet cin resmi bilmemne diye gösteriyo birbirine bunları :D.Bizim din öğretmeni sınıfa getirmişti bi kere cin resmi.Bilen biliyodur,ağaçlı bi yerde bi araba park etmiş,arabada bira şişeleri göze çarpıyor,cin de ağaçta oturuyo.
Hoca "Bakın cin ne kadar kızgın görüyonuz mu?" demişti :d.Hey gidi günler.Üniversitelere din dersi istiyoruz :D
-
sevmedim.. şeytanın kıspet giymesi güzel gelmedi.. gölge yanlış olmuş.. şeytanın ayaklarını ters yap bence:D zaten herşeyi hayalimdeki cin profiline benzio oda ole olsun tam olsun.. hatta bu resme şeytan eklemesen daha bi güzel olurmuş resim orjinalde gayet güzel geldi bana.. ama genede bi emek var ellerine sağlık