Kızlar
-
Arkadaşlar Bu Kız milletiyle sorunlarım var . Neler Yapmam gerekir. Benden başka arkadaslarda olabılır kızlarla geçinemeyen , onları anlamakta zorluk çekiyorum , çok yapmacık davranıyorlar yada bana öyle geliyor.kafamda bazı soruların cevabını ıstıyorum :)
Bu Kızlarla Nasıl İyi Geçiniriz ?
Bir kızı ayarlamanın yolları nelerdır?onların Gözüne nasıl gireriz?
Kızlar hakkında bilgi istiyorum ? -
ah bu kızlar ahh hepsinin basına meteor dussun.
-
peTaL bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------ben çok kız arkadasımla konustum hep şöyle diyorlar; kızlara güvenme hepimiz benciliz.sadece kendimizi düşünürüz. merkez biziz. çabuk unutur cabuk aldatırız ve çok yalancıyız.
petal sende onaylarsan ilk işim gidip bi şişme kadın almak olacak (:
-
iSTaN_BuLL bunu yazdı:
-----------------------------peTaL bunu yazdı:
-----------------------------ben çok kız arkadasımla konustum hep şöyle diyorlar; kızlara güvenme hepimiz benciliz.sadece kendimizi düşünürüz. merkez biziz. çabuk unutur cabuk aldatırız ve çok yalancıyız.
petal sende onaylarsan ilk işim gidip bi şişme kadın almak olacak (:
Banada Bir Şişme Çek En Havalısından -
kizlar seni mutlu edemediyse erkekleri dene :|
-
GLaDio bunu yazdı:
:Dsuat sen en iyisi şişme ile devam et :F
-
GLaDio bunu yazdı:
-----------------------------sen memnun kaldın galiba hacı (: aşk yaşanmadıktan sonra cinselliği 20 lirayada hallediyorsun. mademki sadece cinsellik ver havayı şişir plastik olanı. :D
-
kızları anlamak için ne dediklerine değil, ne demek istediklerine odaklan. Sorulan sorulara çoğu kız gerçekten demek istediği cvbı vermez. ama bunu anlayabilmek için kahin olmak gerekebilir bazen. kahin değilim diyorsan bi ipucu verim, bi bayanın aslında demek istedikleri mimiklerinde gizlidir.
örneğin; evet=hayır, hayır=evet ya da bilmiyorum=sen biliyorsun fln gibi çok ters bi mantıkla hareket edebilirz. bunun neden kaynaklandığını bilmiyorum ama komplex bi düşünce yapısına sahip olduğumuzu inkar edemem.
-
dogal olacan sen kendin olcan baskasi olmucaksin sempatik dogru sozlu olacaksin genis goruslu akilli ifkirli zeki olacaksin :d
yani fazla kendini kasmicaksin merkez kac kuveti uygulucaksin :d :)
-
peTaL bunu yazdı:
-----------------------------amin
-
Etkilemek gözüne girmek için niye farklı çabalar gösterip, farklı olmaya çalışıyorsunki kendin ol etkilenecekse zaten anlamana çaba göstermene gerek kalmaz. Hep etkilemek amaçlı farklı davranıldığı için kızlar erkekleri erkeklerde kızları anlamıyor.