Kızlar Neden Böyle?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qral
    qral's avatar
    Erkek

hocam sakın takma dicem.

Aynı olayın %80 uyarlanmışı benim başımdan geçti

2 yıldır çıktıgım kız da bana yaptı.

Ayrıldık tmm bitti diyoruz. gene arıyo.

Allah belasını versin bunların... 

bokvarsendegel@hotmail.com iletişim adresim;)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiGGest
    BiGGest's avatar
    Erkek
    hiç bi kız için değ-mez diyorum bazıları beni anlamıyo :)..ancak ben bunu diyorum e hiç kızla çıkmıyomuyum...yoo çok kızla cıktım..ama kendimi kaptırmamayıda zamanla öğrendim..

hiç bi kızın garanti belgesi yok..hiç ummadıgın anda bozulabilir.

BiGGest was here! [ C.r {YesileV GrandMaster} ]
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blue_dream
    blue_dream's avatar
    Erkek
    abi benimde basımdan seinkine benzer bi olay gecti... sonuc : ask mesk s*kmde degil! hic girmiom o havalara kafamı dinliyorum. hayatımı yasıyorum aq. o kadar sevmiştimki bi ton ilac ictim inthar ettim ama şimdi kendi kendime guluyorum...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByT3SB1H
    ByT3SB1H's avatar
    Erkek

WAlla Usta Sana Hayatı Zİndan Etmis ßu Sen Kendi Kendine Esir Etmissin Kıza YAzını Sonuna Kadar okudum Değeri Hakketmiyen İnsana ßöyLe Çoq Değer Verirsen ßöyLe GeçiriR İste.. ßütün Kızları İdeali İi GüzeL ßir HayaT... Onu Rahat Edemessen SAna TEqmeyi ßaSaR KuraL ßuduR..  Karınca Karıncadır Kaldıramıyacağı Yükün ALtına GirmeZ.. YAsatamıyosan ÖldüreceqSiN.. Ama Senin Duruma Üzüldüm Gerçeqten ßiraz GEçte olsa Sonucta Kurtulmussun Ama Unutma Kâr Etmissin Yinede.. ßén Hayatımda Çıqmadım KimseyLe ßen 4 SEnemi ßi Kıza Harcamam.. Doğduğumdan ßeri YAlnızım İnsLda ßöyLe Kalır.. ßen Menunum Kimsenin Çilesini Derdini Çekmiyorum A.q HErşeyi ßi Gününü ÇıkarmısLar.. Tanısma ßulusma SEvme HErşeyi ßi ßoq ÇıkarmısLar.. Ne Dir ßu Erkek ARkadasın ßanKa Değil kızım  Neyse ßenim Gibi olun Hayatınızı YAşayın YAlnızLıq En İyisiDir.. Paran Yoqsa SEvmiyeceqSiN..

İmzam Yok ßenim :S
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Profesor
    Profesor's avatar
    Erkek
    washh hocam öncelikle çok duygusalsınız,sen ve bir çok kişi.duygularınız mantığınızın önüne geçmesin aşkınızdan ölüyor olsanız bile.malesef kızlar aşktan sevgiden anlamıyorlar.sen çok yüz vermişsin kıza.ailene bile karşı gelmişsin onun için evi terk etmişsin.şunu unutma sevgili,arkadaş,dost hikayedir.sen bugün hastalansan veya kötü bi duruma düşsen ailen hep senin yanındadır ama arkadaştan sevgiliden eser yoktur.o yüzden bundan sonra daha dikkatli ol bence.kimseye o kadar değer verme.geçmiş geçmişte kaldı.üzülme artık.selametle....

neyse ne laannn....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

andidit bunu yazdı:
    -----------------------------
    Hocam şükretmelisin. Ya o kızla evlenseydin ?

aynen aynen, ben de benzerini yaşadım 3 gün önce şimdi bi yandan üzgünüm ama daha çok mutluyum çünkü ya evlenseydim? 

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caylili
    caylili's avatar
    Erkek
    ?

{fikrin neyse zikrin odur} {kötülük yaptım diye sevinme, her yaptıgın kötülük (cahillik) elbet bulur yine seni.} !huseyin!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ataturkcu1
    ataturkcu1's avatar
    Erkek
    Hocam ya seni gördüm dinledim de vay a.q dedim başka bi şey demedim.O kızın da Allah belasını versin abi değmiyor kızlar için a.q.Benim için de ders oldu eyvallah mürid kardeşim.

Pragmatism&Realism
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wassh
    wassh's avatar
    Erkek

Profesor bunu yazdı:
    washh hocam öncelikle çok duygusalsınız,sen ve bir çok kişi.duygularınız mantığınızın önüne geçmesin aşkınızdan ölüyor olsanız bile.malesef kızlar aşktan sevgiden anlamıyorlar.sen çok yüz vermişsin kıza.ailene bile karşı gelmişsin onun için evi terk etmişsin.şunu unutma sevgili,arkadaş,dost hikayedir.sen bugün hastalansan veya kötü bi duruma düşsen ailen hep senin yanındadır ama arkadaştan sevgiliden eser yoktur.o yüzden bundan sonra daha dikkatli ol bence.kimseye o kadar değer verme.geçmiş geçmişte kaldı.üzülme artık.selametle....

hajım zaten duygusal zamanlar bitti :D merak etme gecen zamanı kafama taksam simdi kafamda tek sac bile kalmazdı ama hala kafam bonus gibi :D bu yeter sanırım ornek olarak :D

cin alinin mına koyam bana bişi olmasın...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wassh
    wassh's avatar
    Erkek
    bafrali55 bunu yazdı:

bu hikayede bir iş var ??

ne varmış hikayede? gercekler canını acıttı ise bileme hoca :S kendimden kattıgı sey sıfır kesip makas attıgım olaylar 100 desem sen gerisini dusun artık....

cin alinin mına koyam bana bişi olmasın...
Toplam Hit: 3928 Toplam Mesaj: 23