KKK Astsubaylık Ve Muvazaf Astsubaylık
-
ya cemaat myo bitirdim bu sınavlara girmek içimden geçiyor
lakin
gözler 1.5 miyop bozuk son duyumlara göre artık pek önemsenmiyormuş gözler
bunlara girmek için neler yapmak lazım ?
edit: muvazaflık için sorulara baktım...
ne kasıntı sorular onlar öyle ya :S
-
askerlikten gram haz etmem ama bilmiyom çaresizlik kötü
-
haci ben isletme lisans mezunuyum 2 defa bu sinavlara girdim biri sozlesmeli uzman cavusluktu o bile olmayinca bir daha da girmedim aq sinavlarina girenler nasil giriyor bi sikim anlamadim askerligi bpsver pplislige bak derim ben
-
kabadayi09 bunu yazdı:
-----------------------------
haci ben isletme lisans mezunuyum 2 defa bu sinavlara girdim biri sozlesmeli uzman cavusluktu o bile olmayinca bir daha da girmedim aq sinavlarina girenler nasil giriyor bi sikim anlamadim askerligi bpsver pplislige bak derim ben
-----------------------------gözlerim 1.5 bozuk orayada gidebiliyormuyum ?
-
haci arkadasim vardi derecesini bilmiyorum ama gozleri bozuktu lazerle cizdirdi uzman oldu simdi
-
ulan zaten çizdircke kadar para olsa durmam ayrıca 1.5 dereceyi çizmiyorlar
-
ulan olmuyor bişiy be.
dilimde tüy bitti ist'da anlata anlata.
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------ulan zaten çizdircke kadar para olsa durmam ayrıca 1.5 dereceyi çizmiyorlar
-----------------------------Polislikte 2 ye kadar kabul ediyorlar biye biliyorum. Ama çok mecbursan gir bu mesleklere, yoksa tavsiye etmem...
-
peki bu muvazaf askerlik sınavına nasıl çalışılır ki :(
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------peki bu muvazaf askerlik sınavına nasıl çalışılır ki :(
-----------------------------hacı nee kadar çalışsan da adam mülakatta tipini beğenmedi mi havadan sudan eliyor bu yüzden çok ta kasma bunlara
-
kabadayi09 bunu yazdı:
-----------------------------HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------peki bu muvazaf askerlik sınavına nasıl çalışılır ki :(
-----------------------------hacı nee kadar çalışsan da adam mülakatta tipini beğenmedi mi havadan sudan eliyor bu yüzden çok ta kasma bunlara
-----------------------------biz sınavı geçekte giricek çok sınav var yani :/