folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder KKTC"Nin 26. Yılı Kutlu Olsun

KKTC"Nin 26. Yılı Kutlu Olsun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

HoLyCat bunu yazdı:
    -----------------------------

Esnaflar.... Adamlar türk ASkerini utanmassa düsman gibi gorucekler. bunlar Gercek olanlar.. Varsa kıbrısda Askerlik yapan cıksın soylesin. Koskoca alay Nefret Ediyordu bu sebeblerden dolayı kıbrısdan ..

edit: Sevmiyorum kıbrıs ı Kötülemek gibi bi amacımda yok .. Sadece Askerlikte 15 20 Arkadaş olarak gordugumuz Gercekleri yazdım..

tekrar soruyorum kim o esnaflar?

dikkatli ol 2. sorum "nerden gelmisler?" olacak.

ayrica isim ver. bok kadar yerde direk market ismini ver, lokanta ismi ver...

anca gidersin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

lemar bunu yazdı:

HoLyCat bunu yazdı:

Esnaflar.... Adamlar türk ASkerini utanmassa düsman gibi gorucekler. bunlar Gercek olanlar.. Varsa kıbrısda Askerlik yapan cıksın soylesin. Koskoca alay Nefret Ediyordu bu sebeblerden dolayı kıbrısdan ..

edit: Sevmiyorum kıbrıs ı Kötülemek gibi bi amacımda yok .. Sadece Askerlikte 15 20 Arkadaş olarak gordugumuz Gercekleri yazdım..

tekrar soruyorum kim o esnaflar?

dikkatli ol 2. sorum "nerden gelmisler olacak?"

ne yapıcan gidip vurucanmı .. Cafe sahipleri doner ekmek satanlar vs vs ..

edit: 2nci sorun umrumda degil .. nerden gelmiş yada nereye gidiyor...

ben karşılaştıgımız olayları yazdım buda beni soguttu kıbrısdan ..

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

tamam iste. esas onemli olan o senin onemsemedigin 2. soru haberin olsun. o kafeler donercileri isletenler nereli bir sorsaymissin zamaninda keske...

keyfine bak, bitmis gitmis zaten kurtulmussun kibristan!

anca gidersin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

lemar bunu yazdı:

tamam iste. esas onemli olan o senin onemsemedigin 2. soru haberin olsun. o kafeler donercileri isletenler nereli bir sorsaymissin zamaninda keske...

keyfine bak, bitmis gitmis zaten kurtulmussun kibristan!

lemar yine diyorum kıbrıs ı kötülemek gibi bi amacım yok.. Zaten kötüleyememde Zamanında Dayım o Topraklar icin Sehit düstü Cenazesi bile gelmemiş eve..

bir insan 15 ay durdugu yada yasadıgı yerde Az cok insanları tanır Şivelerine Bakar.. ( G.Dogu ile İstanbul  da büyüyen insanların konusma Tarzları gibi )  yerde

Ama sunu diyeyim Gercekten Askere gitmeden once Hep kıbrıs hayalimdi Hayalim Gercek oldu Herkes Kıbrıs a gidicegim Diye uzukurken Ben Seviniyordum ..

örnek olay : Yarım ekmek Döner + Ayran Ben 5 Lira verdim yanımda oturan Sıradan Bir vatandaş 2 Lira verdi Aynı Yedigimiz Yemekler Ve bunun gibi 4 5 olay yasadık .. ha Elin mahkum 1 Carsın Var cıkıyorsun mecbursun yemeye yada icmeye Eglenmeye .. ordanda Firsat Bilip Boyle Yapan insanlar Vatan hainidir. ister kıbrıs olsun isterse Baska bir memleket.. Rezillik yasadıgımız Baska bisi degil ..

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

zumsuk kıbrısta olanların kıbrısın niye öyle olduğunun farkında deilsin galiba ?

en başında herşey ingiltere yüzünden oldu  adayı üs gibi kullanmayı devam ettirebilmek için 2 tarafı birbirine düşürüp sözde garantör gibi kendilerine ait sınırda

(haritaya bakarsan 3 sınır var  kktc güneykbrs ve ingiliz üsleri 

türkiye adadaki türklere kıyım var diye yardıma gitti ama gidiş o gidiş herşey ingilterenin istediği gibi oldu  

zaten rum tarafına her türlü yardım yapılıyor bütün adayı temsilen AB ye alındı 

benim sana anlatmak istediğim o deil şehit kanı olan heryeri ben vatan bellerim yeri gelir asker iken bende savaşabilirim bir yerlerde 

yurt içi dışı fark etmez vatan için yapıyoruz

ama ordaki olay çok farklı ne kuzey kıbrıslılar bişi istiyor ne başkaları türkiye de kime tanıtacak ? kimse tanımıyor sebebi türkiye mi ? ABD mi ingiltere mi ?

madem olayları çok iyi biliyorsun bunlarıda bilirsin 

kıbrıslı türkleri de çok iyi tanıyorum orda iyi niyetli olan türkler sadece askerlik için öğrencilik için yada gezmek için gelip orda çalışıp yaşamak için kalanlar 

kıbrıslıyerlerin keyfi yerinde hepsi zengin zaten rum lar ile birleşsek te AB ye girsek daha da rahat olask istiyorlar her evde 3-4 araba var 

(bu arada istatistiksel olarak avrupada kişi başına düşan araba sayısı en fazla olan ülke güney kıbrıs onu da kuzey takip ediyor )

vergi ödemiyorsunuz sizin verginizi bile biz ödüyoruz   kuzey kıbrıs  oyuncak gibi kendi başına hiç birşey yapamıyor ve yapmazda 

keşke zamanında tüm adayı alsaymışız  yada tamamen çekilseymişiz 

orda birşeyler olmasını kimse istemiyor kimsenin işine gelmiyor çünki bişiler değişmesi  için birilerinin bişi kaybetmesi lazım o da ne rum tarafı olur ne AB olur

kuzey kıbrıs illaki bir şekilde AB ye girecektir Türkiye de girecek zorla alacaklar çünki buna ihtiyaçları var dünya değişiyor türkiye büyüye bir güç.. kimde tersini düşünmesin 

kürt sorunları , ermeni sorunları , sınır sorunları   bunların hepsi birer oyun  ama bilene anlayana işte 

sen nasıl düşünürsen düşün.. bilen biliyor benim gibi , senin gibi kafasızlara ihtiyac yok asıl bu dünyada.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

lutfen ya basligi degistirin, ya da konuyu silin

"KKTC"nin 26. Yılı Lanet Olsun!"

anca gidersin...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

lemar bunu yazdı:

lutfen ya basligi degistirin, ya da konuyu silin

"KKTC"nin 26. Yılı Lanet Olsun!"

kutlamak mı gerekiyor ,? 26yıllık bir başarısızlık daha millet toprak alamıyor kıbrıstan niye ? göt korkusu var yarın kıbrıs birleşirse rum lar hepsini geri alacak da ondan 

bende daha iyi olmasını istiyorum onun için konuşuyorum ama anlamayan anlamıyor işte o yüzden artık ne din ne siyaset konularına bişi yazıyorum

zumsuk u da tbt den kime sorsam dinci olsun ateist olsun başka bişi olsun kimse sevmiyor neden acaba? önce insan olmuyor da ondan..

burayada başka bişi yazmıyorum kutlanacak bişi yok çünki , gümrükte ve içerde çektiklerimi ben biliyorum. kutlayacak hiç bir şey yok. oturup düşünmek lazım.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:

zumsuk u da tbt den kime sorsam dinci olsun ateist olsun başka bişi olsun kimse sevmiyor neden acaba? önce insan olmuyor da ondan..

zumsukla ilgili sorunun varsaydi burayi kirletmeseydin o zaman.

tatil koyu deil burasi, kuzey kibris, cekeceksin tabi, keyif yapmiyoruz biz orda.

kuzey kibrista herkez zengin demissin, yok ya???

herkesin arabasi var 4,5 tane diyorsun ama hic aklin kesmiyor dimi neden diye sormaya?

ulan 1 tane (yeminle soruyorum), 1 tane belediye otobusu, devlet otobusu, yada ona benzer bir alet, toplu tasima araci gordun mu sen kibrista?

simdi bu soruya verdigin cevabi, al git neden bu kadar cok araba var ya kibrista? sorusuna monte et.

siz gelip cekmissiniz biraz,

biz, "kibris turku", "kuzey kibrisli", "kktcli" , "kibrisli", milyonlarca takma ad altinda 35 yildir cekiyoruz... 

kalkip gitmiyo ama kimse memleketinden ne kadarda cekse...

bunu hic dusunmuyon tabi...

biz kactikca, turkiyeden gelen kamyon kamyon adamlar doluyor oraya, sanki babalarindan kalmis gibi akbaba gibi somuyorlar, neden ? sordumu hic? kim yonetiyor bu duzeni diye?

sen saniyormusun ki bu surecte, ben o memleketten kacarsam, benim gibiler kacarsa, oraya kamyonla gelenleri alip aaa bunlar kibrisli turk deyecekler. hepsini gemiye koyup yolluyor annan plani.

ee bende yokum orda?

sonuc...

bekli simdi neden yillardir kibris turkunun ordan kopup gitmedigini (HERSEYE RAGMEN) ve esas cile cekenin kim oldugunu anlarsin.

daha da gelmem ulen davosa :D

(her kibris konusunda kopuruyorum arkadaslar (tariqat ahalisi ve modlar) kusura bakmayin, dedigim gibi valla oyle kutlama olsun kayitlarda bulunsun diye actim konuyu, sacmalanmis, gerekirse tum konu silinsin, napiyim...)

anca gidersin...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

konu uzamasn sen msn gel bir.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:

konu uzamasn sen msn gel bir.

msn yok, sadece tahribat kullaniyorum...

anca gidersin...
Toplam Hit: 3940 Toplam Mesaj: 35