Klasik Gitarda Çalınabilicek Parçalar
-
sa müritler dah öcneden de bahsetmiştim klasik gitarla ugraştıgımı varmı böyle bildigin türkçe slow şarkıları insanı etkileyen müzikler akor oalrak farketmez bareli baresiz olur :D
-
Yavuz çetin in akustik parçaları güzeldir , Mavi sakalın da öyle
-
bulutsuzluk özlemi - sözlerimi geri alamam
düş sokağı sakinleri - sevdan bir ateş
bilinmeyen - yıllarım gitti
bunları gitarda arkadaşlar çalar ve söyler. favorilerim bunlar.
-
Seastar bunu yazdı:
-----------------------------
bulutsuzluk özlemi - sözlerimi geri alamam
düş sokağı sakinleri - sevdan bir ateş
bilinmeyen - yıllarım gitti
bunları gitarda arkadaşlar çalar ve söyler. favorilerim bunlar.
-----------------------------hocam bunları geçtik artık ya :D
-
türkçe değil ama metallica - nothing else matters i öneririm ben ilk onla başlamıştım gitara :)
-
carnager bunu yazdı:
türkçe değil ama metallica - nothing else matters i öneririm ben ilk onla başlamıştım gitara :)
-----------------------------oda tamam onuda çalıyoruz :D
-
http://www.youtube.com/watch?v=p1Y9ccRg7gw
Bu bilindik
http://www.youtube.com/watch?v=rUmQNWAIiRc
Buda kulağa çok hoş gelen.
-
carnager bunu yazdı:
-----------------------------Nedense Notting else mattersla başlamıştım diyenlere hiç mi hiç inanmıyorum sanki çok kolay şarkı bareli akorlar var - hammer on - pull off teknikleri var arpej teknikleri var - en sonunda ilk başlayanın hayatta çalamcağı bi solo var arkadaş ne yeteneklisizniz yahu anlamadım giti ya :D
-
korhan bunu yazdı:
carnager bunu yazdı:
-----------------------------Nedense Notting else mattersla başlamıştım diyenlere hiç mi hiç inanmıyorum sanki çok kolay şarkı bareli akorlar var - hammer on - pull off teknikleri var arpej teknikleri var - en sonunda ilk başlayanın çalamcağı bi solo var arkadaş ne yeteneklisizniz yahu anlamadım giti ya :D
-----------------------------ben onunla başlamadım ama gitara yeni başlayıp o parçayı hatasız çalabilen bir çok kişi tanıyorum o kadar da zor bir parça değil akustik kısmı ama solo konusunda haklısın başlangıç seviyesinde birisi o soloyu pürüzsüz atamaz :)
-
belkide introsundaki arpeji çalan uçuyodur nothing else mattersi çalıyorum diye :D
-
korhan bunu yazdı:
carnager bunu yazdı:
-----------------------------Nedense Notting else mattersla başlamıştım diyenlere hiç mi hiç inanmıyorum sanki çok kolay şarkı bareli akorlar var - hammer on - pull off teknikleri var arpej teknikleri var - en sonunda ilk başlayanın hayatta çalamcağı bi solo var arkadaş ne yeteneklisizniz yahu anlamadım giti ya :D
-----------------------------ben zaten ilk başladığımda mükkemmel çalamıyodum ama çaldıkça çalma hevesim geliyodu ondan dedim :)