folder Tahribat.com Forumları
linefolder Virüs - Trojan - Keylogger - BotNet
linefolder Klasör Kopyalayan Bir Virüsüm Var.

Klasör Kopyalayan Bir Virüsüm Var.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

Hayırlı akşamlar arkadaşlar ne oldu nasıl oldu bilmiyorum bir virüs yedim bu vüris çözebildiğim kadarıyla ana klasörü gizleyip aynı isimde exe.uzantılı bir klasör açıyor ana klsörün içeriğini kendi içine kopyalıyor antivirüs kuramıyorum kurup sistemi yeniden başlattığımda antivirüs hata veriyor kayıt defteri ve görev yöneticisi kilitli 150 sağ tuş eklentisi sayesinde açıyorum bir süre sonra tekrar kilitleniyor şuan kurulu olan usb disk güvenliği yazılımı var onunla tarama yaptırıyorum crack haricinde bulamadan otomatikmen kapanıyor aynı şekilde CCleaner ile tarama yaptırıyorum fakat tarama başlar başlamaz oda kapanıyor şuan itibariyle yerel disk c ve d harici disk ve flash belleğime bulaşmış durumda flash belleği biçimlendirmeye izin vermiyor bundan kurtulabilmek için ne yapabaliriz  yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

güvenli kipte aç hijack this ile tara şüpheli gördüğün regedit ve startup verilerini sil.

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

combofix   kesin çözüm. 

Mevzu derin | Papikolas Planet
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Holyzone
    Holyzone's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

win32/parite olması lazım. Mükkemmel bir virüstür. Silemezsin format atmalısın :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

HoLyZone bunu yazdı:
    -----------------------------

win32/parite olması lazım. Mükkemmel bir virüstür. Silemezsin format atmalısın :)

format sorun değilde harici diski ne yapacağız 1 tb lık arşiv 551 gb ı dolu suan  peki o virüsü nasıl yemiş olabilirim

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

sokoban bunu yazdı:

güvenli kipte aç hijack this ile tara şüpheli gördüğün regedit ve startup verilerini sil.

sonra ne olacak

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Holyzone
    Holyzone's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

emin ol yemiştir ^^ Hepsini sil klasörleri sildim bile desen autoexec sistemi kullanır. Format attıktan hemen sonra yine yayılır ^^ Oyüzden komple sileceksin hddyi.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

pm attım.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

fifsonic bunu yazdı:

sokoban bunu yazdı:

sonra ne olacak

sonra normal başlatacaksın eğer gene yemiyorsa güvenli kipte başlatıp combofix deneyeceksin gene olmuyorsa format.

1tblık diskede bulaştıysa windows olmayan bir işletim sisteminde açıp temizlemeye çalış windowsta açarsan gene yayılacak başa dönersin.

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

malware

herseyi denedim olmadiydi

su sekilde hallettim. hic bir av kurulmadi. ama avira yukluyebildim.

Ama avire yuklemek icin, setupa tikladiktan sonra ne karsima cikarsa sn sinde okey e tikladim.

cunku hic bir antivirus programini kurdurtmuyor 

Ardindan aviranin buldugu herboka sil dedim. Avirayi kaldirmadan avast yukledim

ve acilista tarattim. Bir aviranin buldugu kadarinin iki katini daha buldu ve sildi.

2-3 farkli bilgisayari bu sekilde temizledim.

eger online scan sitelerini kullanabiliyorsan oyle temizle sonra avasti kur.

birde sunu kurmayi dene

http://www.microsoft.com/security_essentials/

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

HoLyZone bunu yazdı:

emin ol yemiştir ^^ Hepsini sil klasörleri sildim bile desen autoexec sistemi kullanır. Format attıktan hemen sonra yine yayılır ^^ Oyüzden komple sileceksin hddyi.

ya tamam holyy  c ve d yi silerim sorun değil harici diski nasıl temizleriz onun bir yolunu göster

Toplam Hit: 5417 Toplam Mesaj: 16