Klavye Geliştirme
-
dostum öncelikle geçmiş olsun umarım memurluğun kabul edilir. bir dost tavsiyesi memur olacaksın v leri w olarak yazma yazık dilimize, bununla birlikte sabah kalktığın gibi yazmaya basla akşama kadar yaz abi sınava kadar sıkı bir pratik ile olur bence
-
sağol üstad başladım zaten yazıyorum. ya klawye diye yazılıyor diye biliyordum o yüzden yoksa ben v yerine w kullanan biri değilim.
-
serdar abi geçmiş olsun ya hayırdır ne ara oldu
-
Üstadlar moralim acayip bozuk şurda 6 gün kaldı ve daha geçemedik kimi oluyor geçiyoruz kimi oluyor gerilerrde kalıyoruz. ne yapacaz kazanamayacaz gibi babalara gelecez iş yok güç yok ya ne yapak anasını satayım ne yapk ya.
Hayat yolda bir diken ya basıp geçecek. Yada bekleyecen.
-
sıkı alıştırma yazarsan geçebilirsin hocam.2 parmağıyla 3 dkda 130 kelime yazan arkadaşlarım da var yani yok değil.sınava senden önce girenlerden paragrafı alırsanız eğer cümleleri ezberle direk yazmaya çalış.öyle daha fazla yazarsın.
-
çok geçmiş olsun hocam.Bir şekilde bakmadan yazmayı öğrenmen gerekiyıor.Bir çok kişi tanıyorum 10 parmak kullanmadan ve bakmadan yazabiliyor.Bir süre sonra tuşların yerlerini ezberliyorsun.Çalışman gerek.Başarılar...
-
hocam nasıl olucak o iş bilemiyorumki.. geçmiş olsun demekten başka bişi gelmiyor aklıma. ben mesela on parmak klavyede yazı yazarım. dakikada 6080 arası bişi oluo. allah yardımcın olsun ne diyim valla.
-
Öncelikle geçmiş olsun hocam,bana kalırsa bir video aç ve sözlerini yazmaya başla.
-
Milli Eğitim Bakanlığı Yayınlarından 1985 yılında yazılmış - yanlış hatırlamıyorsam 85 yılı olması lazım, o seneler civarında - üstten acılan daktilografi isimli bir kitap var...
Kitap bu alandaki tek kitap olması lazım... MEB yayınevlerinden teminedebilirsin, ankaradaysan, eski ykmnin yasn tarafında satış evi var oradan alabilrsin...
Sana cok fazla taktik verecek ve kazandıracaktır...
Yannız şöle bir sıkıntı var, bir elde iki parmak var ise, diğer el ile bölüştürmek lazım onu, onun için kimse sana yardımcı olamaz kendi stratejni kendin geliştirmelisin...
-
durumuna üzüldüm hacı, büyük sabır diliyorum. işaret parmaklarınla hızlı yazmaktan başka çaren yok gibi görünüyor çünkü yanlış anlamadıysam bir elin parmakları sağlam diğerinin 2 tanesi hariç diğerlerini kaybetmişsin. sağlam olan elin iş görebilir fakat öteki elinden dolayı dengesizlik olur yani denge sağlanamaz diye düşünüyorum tabi yanlış düşünüyor olabilirim renenin dediği gibi kendin kendini ayarlayıp ona göre kendini geliştirmeye çalışacaksın. başarılar diliyorum.