folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Klavye Geliştirme

Klavye Geliştirme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XmV
    XmV's avatar
    Erkek

dostum öncelikle geçmiş olsun umarım memurluğun kabul edilir. bir dost tavsiyesi memur olacaksın v leri w olarak yazma yazık dilimize, bununla birlikte sabah kalktığın gibi yazmaya basla akşama kadar yaz abi sınava kadar sıkı bir pratik ile olur bence

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

sağol üstad başladım zaten yazıyorum. ya klawye diye yazılıyor diye biliyordum o yüzden yoksa ben v yerine w kullanan biri değilim.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

serdar abi geçmiş olsun ya hayırdır ne ara oldu

Boş İşler Uzmanı..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

Üstadlar moralim acayip bozuk şurda 6 gün kaldı ve daha geçemedik kimi oluyor geçiyoruz kimi oluyor gerilerrde kalıyoruz. ne yapacaz kazanamayacaz gibi babalara gelecez iş yok güç yok ya ne yapak anasını satayım ne yapk ya.

Hayat yolda bir diken ya basıp geçecek. Yada bekleyecen.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

sıkı alıştırma yazarsan geçebilirsin hocam.2 parmağıyla 3 dkda 130 kelime yazan arkadaşlarım da var yani yok değil.sınava senden önce girenlerden paragrafı alırsanız eğer cümleleri ezberle direk yazmaya çalış.öyle daha fazla yazarsın.

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

çok geçmiş olsun hocam.Bir şekilde bakmadan yazmayı öğrenmen gerekiyıor.Bir çok kişi tanıyorum 10 parmak kullanmadan ve bakmadan yazabiliyor.Bir süre sonra tuşların yerlerini ezberliyorsun.Çalışman gerek.Başarılar...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neyzen
    giriftzen
    giriftzen's avatar
    Erkek

hocam nasıl olucak o iş bilemiyorumki.. geçmiş olsun demekten başka bişi gelmiyor aklıma. ben mesela on parmak klavyede yazı yazarım. dakikada 6080 arası bişi oluo. allah yardımcın olsun ne diyim valla.

fuck the system!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oturuyorum
    oturuyorum's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Öncelikle geçmiş olsun hocam,bana kalırsa bir video aç ve sözlerini yazmaya başla.

Ellerinde Pankartlar / Gidiyor Bu Çocuklar / Kalkın Ayağa, Kalkın / Gidiyor Bu Çocuklar
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Milli Eğitim Bakanlığı Yayınlarından 1985 yılında yazılmış - yanlış hatırlamıyorsam 85 yılı olması lazım, o seneler civarında - üstten acılan daktilografi isimli bir kitap var...

Kitap bu alandaki tek kitap olması lazım... MEB yayınevlerinden teminedebilirsin, ankaradaysan, eski ykmnin yasn tarafında satış evi var oradan alabilrsin...

Sana cok fazla taktik verecek ve kazandıracaktır...

Yannız şöle bir sıkıntı var, bir elde iki parmak var ise, diğer el ile bölüştürmek lazım onu, onun için kimse sana yardımcı olamaz kendi stratejni kendin geliştirmelisin...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

durumuna üzüldüm hacı, büyük sabır diliyorum. işaret parmaklarınla hızlı yazmaktan başka çaren yok gibi görünüyor çünkü yanlış anlamadıysam bir elin parmakları sağlam diğerinin 2 tanesi hariç diğerlerini kaybetmişsin. sağlam olan elin iş görebilir fakat öteki elinden dolayı dengesizlik olur yani denge sağlanamaz diye düşünüyorum tabi yanlış düşünüyor olabilirim renenin dediği gibi kendin kendini ayarlayıp ona göre kendini geliştirmeye çalışacaksın. başarılar diliyorum.

...
Toplam Hit: 5773 Toplam Mesaj: 47