Klavye Hızınızı Test Edin Vol 3.
-
http://turkish-speedtest.10fastfingers.com/
benim gördügüm diger iki konudan farklı bir uygulama.
10. denememde bu oldu, daha ileri gitmez heralde ilk 5'teki arkadaslara saygı duydum.
görelim belki 1. cıkar buradan.
edit : ilk koydugum resim bir önceki rekorummus, bir sıra atlamıstım pesine resmi degistirdim :ı
-
hocam yanlış anlamada,
hayvansın.
-
laptop ile 245. oldum masaüstünde ilk 50 ye girerim heralde
edit : ingilizce klavye
-
Böylelikle mahkeme salonlarında bilgisayarlara konuşulanları kayıt edenlik sınavlarını doğrudan kazanmış olursun printscreen ile Andrei :)
-
cemnet bunu yazdı:
-----------------------------Böylelikle mahkeme salonlarında bilgisayarlara konuşulanları kayıt edenlik sınavlarını doğrudan kazanmış olursun printscreen ile Andrei :)
-----------------------------hahaha .D saka maka klavye olimpiyatları filan var mı aslkjdaf
laptopta bu kadar oluyor ya daha hızlı olmaz pek mümkün degil, eve gidince masaüstünde denemeliyim.
-
noterde 10 parmak 2 sayfa kağıdı 40 saniyede neredeyse 500 kelimeyi ekrana geçiren kadın ve erkekler dolu
-
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------noterde 10 parmak 2 sayfa kağıdı 40 saniyede neredeyse 500 kelimeyi ekrana geçiren kadın ve erkekler dolu
-----------------------------50 saniye desek, saniyede 10 kelime yani öyle mi ?
memlekete döndügümde buna bi bakayım, merak ediyordum noterdekilerin hızını.
-
c/p sonra wordlist programı birtane sonra kelimleri alt altı listele ok yap tamamdır
-
buda benim olsun :)
-
harf hatasından kaynaklı olarak tuş vuruşunun etkisi varmı yoksa benmi çok yavaşım acaba :D
edit:yüksek yapanlara kıyasla ama onların da yazılımcı olmalarından kaynaklı olmalı