Klavye Pc Yi Tanımıyor
-
Oupss bunu yazdı:
-----------------------------
Klavyeyi al kutusuna koy biraz süsle, sonra pc yi al onuda hafif süsle ve pahalı bir lokantadan rezervasyon yaptır tuvalete diye kalk kaç git onlar tanışır kaynaşırlar.
-----------------------------kaç yaşındasın sen? :S
-
gavat klavye kimse haddini bilmiyo len bu devirde :| geçmiş olsun caney :|
edit: http://www.bioticaindia.com/ibm-enhanced-101-or-102-key-keyboard.html
ilk sayfadasın hoca bu arada :) http://www.google.com.tr/search?hl=tr&source=hp&q=IBM+enhanced+(101-+or+102-key)+keyboard&meta=&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=
edit2: ben öylesine aradım driveri sonra monitörde bilgisayarı tanımazsa mesuliyet kabul etmiyom :|
-
başka bi klavye dene hocam belki çıkışta problem vardır. eğer öyleyse usb klavye alırsın.
-
zavallı pc kıçı boklu klavye yüzünden tam bağımsızlığını ilan edemiyo :S
-
xxspiderxx bunu yazdı:
Oupss bunu yazdı:
Klavyeyi al kutusuna koy biraz süsle, sonra pc yi al onuda hafif süsle ve pahalı bir lokantadan rezervasyon yaptır tuvalete diye kalk kaç git onlar tanışır kaynaşırlar.
-----------------------------22 yaşındayım (Fakat hala daha uçan kırmızı mutant ninja hamam böceklerinden korkuyorum.
-
Oupss bunu yazdı:
xxspiderxx bunu yazdı:
Oupss bunu yazdı:
-----------------------------22 yaşındayım (Fakat hala daha uçan kırmızı mutant ninja hamam böceklerinden korkuyorum.
-----------------------------:)
-
hocam pc klavyeyi tanımıyor olmasın ?
-
başka bir klavye denedinmi kendi bilgisayarında eğer aynı şekil tanımaz ise giriş kısmında sorun oluşmuştur
eğer başka bir klavye çalışıyor ise benimde başıma geldi başka bir bilgisayarda çalışan klavye evdeki bilgisayarda çalışmadı
anakartlar bazen seçici oluyor bu tür konularda nedeni yok :D
arkadaşın da çalışmış zaten klavye değiştirin klavyelerinizi
-
tamam hallettim sorunu :) pc 3 saat kapalı kalınca yeninden tanıdı
-
flybatwin bunu yazdı:
tamam hallettim sorunu :) pc 3 saat kapalı kalınca yeninden tanıdı
yaw adam iyiki bi yanlış yazmış :D:D yorumlara bak hemen dalga geçin gülmekten yarıldım. yok durun sadece cok güldüm yarılmadım hemen dalga geçmeye başlamayın düzelttim :P