folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Klavye"Nin Kola İle Meşki :\ Çözüm Yolu Üretin Babanız Heyrıne

Klavye"Nin Kola İle Meşki :\ Çözüm Yolu Üretin Babanız Heyrıne

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

bi bardak suyu güzelce boca et yedirerek..Ardından biraz pirinç serpiştir nemini alsın..sonra pirinçleri al pilavmı yaparsın ..çorbalık mı kullanırsın atarmısın..sana kalmş. : )

dont think twice its all right
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    bak yazan oldumu bilmem ama bunu yap önce klavyeyi al resmini çek bütün tuşlar gözükecek şekilde sonra tüm tuşları ve klavye kasasını sök yıka kurut tamam dır :D

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asi_genclik06
    asi_genclik06's avatar
    Erkek
    aynı olay benim de başıma gelmişti inat ettim çalıştırıcam diye öncelikle klavyeyi söktüm bütün tuşları çıkarttım leğenin içinde tuşları yıkadım elektronik devre kısmını kolonyalı mendil ile bir güzel temizledim toparladım şimdi de kullanıyorum
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mipodrall
    mipodrall's avatar
    Erkek
    Başıma benzer bi olay geldi... Bol şekerli çay dökülmüştü :D Benim glavye de mikrozoft, tuşlarını cetvel yardımıyla teker teker çıkarıp bulaşık deterjanlı su ile yıkadım. Ve yeni bi glavye almama gerek kalmadı... Bence dene...

Savaş herşeyin babasıdır...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlienOne
    AlienOne's avatar
    Erkek
     Beni boşver.Bu arada microsoft kitleri 25$ civarı.Gördid te öyle yani.Sen arcemdekileri bilgisayarcı mı sanıyorsun?Ben gördidte çalışırken adamlar driver yükleyemiyor toner dolduramıyor biz yapıyorduk!Bu arada klavye için benimle irtibata geçersen birlikten gideriz sana ucuza sayar:D

-
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    parası olamayan adama klavye al denmez klavyenin tuşlarını tek tek çıkar daha sonra karıştırılmış su + çamaşırsuyu içine at 4 dk sonra çıkar kurula yerine tak

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek

BIM e git. Bi kutu kolanya 1.5 YTL filan çok ucuz. Hepsini yedirerek klavyenin içini kolayayla doldur.Sonra salla klavyeyi terkar dök salla dök salla:D   Kolonya şekerşeylerini çözücektir sanırsam.Benimkine gazoz dökülmüştü:D Ama kurumadan hemen ardından içine kolonya bocalamıştım:D  Hiç bişi olmamıştı:D

Kolonyayla uğraşamam diyosan::D Tuşları sök hepsini ama söktüğün yerleri unutma önce klavyenin fotosunu çek telefonla ordan baka baka takarsın:) 

Tuşları prill filan vardır mutfakta onunla bi güzel yıka:D Sonra yerlerine tak. %99.31  çalışcaktır 

Long Live Turkey..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hydrazined
    hydrazined's avatar
    Erkek

klavyeyi sök. tusların oldugu kısmı sıcak suyla guzelce bi yıka bol suyla ama seker guzelce cozunsun. suyun sıcak olması cozunurlugu artırır xD.

İki Mavide Bir Hayat
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    tüm tuşları çıkar,yaylılarda dahil,önce klavyenin alt tuşsuz kalan kısımlarını sil,sonra tüm tuşları ılık bi suda az beklet hocam sonra tak,eski hali gibi olmasada baya faydası olur :D

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

onun yöntemini söyliyim.

al eline 10 lira ama temiz olsun.

önce klavyeye tutuyoruz.. sonra bismillah deyip 10 liraya sürtüyoruz.

mis gibi oluyor fakat yapamayabilirsin şimdiye kadar.

sonra gidiyoruz sokağa çıkıyoruz.ara sokaklara sapmadan ana yollardan doğruca eli yüzü düzgün bir bilgisayacıya gidiyoruz.

selamın aleyküm hoca diyosun..

elinde sağlam klavye var mı 1 kilo lütfen.. 

Toplam Hit: 5382 Toplam Mesaj: 38