Klima Sularını Boşa Akıtmayın
-
Arkadaşlar ülkemizdeki sular aşırı kireçli olduğu için klimaların tahliye hortumundan çıkan suları boşuna akıtmayın klima tahliye hortumundan çıkan su %100 saflıktadır bunu su ile çalışan elektrili ev aletlerinizde kullana bilirsiniz örnek oto cam suyu ütü ye koyabilirsiniz %100 saflıkta oldugu için cihazlarınızda olucaşak kireçlenmenin önüne geçersiniz.
-
5 LT 100 TL https://www.trendyol.com/saf-su-y-s45065
-
Ütü ?
-
garga bunu yazdı
Ütü ?
kullana bilirsin ama kesinlikle içmeyin zehirlenirsiniz.
-
Arıtma suyuda kireçsiz değil mi hocam ?
-
Megalados bunu yazdı
Arıtma suyuda kireçsiz değil mi hocam ?
artıma suyu filitrelenmiş su klimada çıkan su vitamin mineral tuz içermez
-
nem alma makinasının haznesinde biriken su ?
-
EcHoLL bunu yazdı
Arkadaşlar ülkemizdeki sular aşırı kireçli olduğu için klimaların tahliye hortumundan çıkan suları boşuna akıtmayın klima tahliye hortumundan çıkan su %100 saflıktadır bunu su ile çalışan elektrili ev aletlerinizde kullana bilirsiniz örnek oto cam suyu ütü ye koyabilirsiniz %100 saflıkta oldugu için cihazlarınızda olucaşak kireçlenmenin önüne geçersiniz.
klima atık suyu saf su fakat bakteri içerir. kullandığınız yere dikkat etmeniz gerek.
-
kurutma makinesinden çıkan suyuda kullanabilirsiniz.
-
Bakterileri öldürmek için 100 derecede belli bir süre kaynatıp temizlenebilir diye düşünüyorum fakat kalitesine göre 5 Litresi 100- 250 lira olan bir ürün için bu işlemi yapmaya değer mi bilemedim.
%100 saflıktaysa elektriğide iletmez. Bir video içieriği olarak DIY projesi yapılabilir. Akvaryum gibi su sızdırmayan bir kasaya bulup bilgisayar anakartını ve diğer donanımlarını monte ettikten sonra saf suda çalışan bilgisayar yapılabilir.
Klima suyundan suyun içinde çalışan bilgisayar yaptım clickbait
-
yumurta haşlayabilirsiniz